- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.761
Bari kendi gezdirse :/Benimki hiç izin vermez gezmeyi de sevmez :/
Benimki de kendi gezer , beni gezdirmeyi sevmezBenimki hiç izin vermez gezmeyi de sevmez :/
Tam dayaklıkBenimki de kendi gezer , beni gezdirmeyi sevmez
Ev kuşu kendisiBari kendi gezdirse :/
Aynen, varsa yoksa o iğrenç arkadaşları hepsinden nefret ediyorum...Tam dayaklık
Benimki de kendi gezer , beni gezdirmeyi sevmez
Evde seninle ilgileniyorsa o da bir nimet Rabbim huzur versin inşallahEv kuşu kendisi
Akraba ziyaretleri olur genelde yoksa gezmeyiz pek
En sevdiğimBenimki de kendi gezer , beni gezdirmeyi sevmez
Karışmaz ama çocukla tek gezmek işkence banaSana karismiyorsa çık gez dolaş kıskanır valla :))
Benimki izin vermiyor pek
İnşallah gülümAynen, varsa yoksa o iğrenç arkadaşları hepsinden nefret ediyorum...
Rabbim biran önce yollarını ayirsin aekadaslariyla. Hele bitanesi var aynı yolda bile karşı karşıya gelmesinler inşaallah inşaallah
Gecen gün dedim ki keşke fenerbehceyle kiysaydin nikahı çok yakisiyorsunuz hep birliktesiniz diyeEvde seninle ilgileniyorsa o da bir nimet Rabbim huzur versin inşallah
Gecen gün dedim ki keşke fenerbehceyle kiysaydin nikahı çok yakisiyorsunuz hep birliktesiniz diye
Varsa yoksa futbol alıştım artik 5 yıl oldu voleybol basketbol hepsi bizdedeli kız yaa
Haklısın vallaVarsa yoksa futbol alıştım artik 5 yıl oldu voleybol basketbol hepsi bizde
Yorumlari
Fenerbahçe'ye dair herşey..
Buna da şükür canım Beteri var
Tasdelen:)Nerde oturuyorsun
Hiç kıskanmadımmm