• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

Tam dışarı çıkacaktim.. iyi ki cikmadim yoksa sırılsıklam olurdum
Evdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye :KK70:

:KK70: ikisinide alip gitmek nedir :KK70: pogaca yapcam gel:p
Birini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsun :P

Evdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye :KK70:
Yaa çok uzağa gitmicektim kapimin dibinde ki markete. Sırılsıklam olmama yeterdi yani. Neyse gittim geldim şükur

Birini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsun :p
Uskudara gel eonra bir otobusle burdasin uzatma yolu:KK4:

Ozel arabam yok bende otobusle gelip alacaktim:KK70:
Ben de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibi :D tek başıma gezmeme hiç bişey demez :D İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorum :P

Back