- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.741
Bundan kardesiminde vardi hatirlamadigim icin benimde vardi diyemiyorumEki Görüntüle 2172611
Kızsa pembe erkekse mavi alinirdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan kardesiminde vardi hatirlamadigim icin benimde vardi diyemiyorumEki Görüntüle 2172611
Kızsa pembe erkekse mavi alinirdi :)
İstanbul a olanın kötü yanı bize vuruyor hep İstanbul'a nolsa biz ayazini çekeriz mesela kisin
Nedir bendeki bu İstanbul düşmanlığı
Evdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diyeTam dışarı çıkacaktim.. iyi ki cikmadim yoksa sırılsıklam olurdum
ikisinide alip gitmek nedir pogaca yapcam gelEvdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye
Birini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsunikisinide alip gitmek nedir pogaca yapcam gel
Yaa çok uzağa gitmicektim kapimin dibinde ki markete. Sırılsıklam olmama yeterdi yani. Neyse gittim geldim şükurEvdeki 2 şemsiyeyi de eşim aldı götürdü. Geri getiremiyor unutuyor, sonra da yağmur başlayınca telefon acıyor sakın dışarı çıkma diye
İyi maşallah canım :)Yaa çok uzağa gitmicektim kapimin dibinde ki markete. Sırılsıklam olmama yeterdi yani. Neyse gittim geldim şükur
Uskudara gel eonra bir otobusle burdasin uzatma yoluBirini aldı gitti akşam unuttu sonra ötekini de aldı :))) güneş açtı ama yağıyor kız nasıl gelcemm vapurla geçeyim bari beni kadıköyden al :))) biraz uzak ama olsun
Tamam o da olur :) ama otobüs beni boğuyor yaUskudara gel eonra bir otobusle burdasin uzatma yolu
Ozel arabam yok bende otobusle gelip alacaktimTamam o da olur :) ama otobüs beni boğuyor ya
Ben de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibi tek başıma gezmeme hiç bişey demez İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorumOzel arabam yok bende otobusle gelip alacaktim
Anadolu canım.. sancaktepede oturuyorum..Psikolojik Deliii sen nerdesin anadolumu avrupa yakasindami
Hee aynen oyle hic kiskanmazlar bizimkilerBen de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibi tek başıma gezmeme hiç bişey demez İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorum
Yakiniz:)))Anadolu canım.. sancaktepede oturuyorum..
Senin oğlan büyüsün onunla gelirsin banaHee aynen oyle hic kiskanmazlar bizimkiler
Nerde oturuyorsunYakiniz:)))
Hiç kıskanmadımmmYakiniz:)))
Ben de hiç kıskanç olmayan bir koca var aynı seninki gibi tek başıma gezmeme hiç bişey demez İstanbul'un bir ucundan bir ucuna geziyorum