- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.181
EvetGeneral M.... Markası mi o ??
Bende geçen kış aldım oğlan sağol ekranının düşürdü kırdı koruyucu kız tirnaklaya tırnaklara çıkartmış hemen ertesi un oğlan düşürduBilmiyom valla semedim samsung favorim ama bunada sukur
Gidip sonunda ericson alcam o olacakBende geçen kış aldım oğlan sağol ekranının düşürdü kırdı koruyucu kız tirnaklaya tırnaklara çıkartmış hemen ertesi un oğlan düşürdu
Ona rağmen devam ediyor
Discovery 2 mini vardı onun üzerine iki telefon eskittik şuan çocuklarda tablet niyetine
Onlar güzel değildi pek ama bu modeli güzelDiscovery 2 mini vardı onun üzerine iki telefon eskittik şuan çocuklarda tablet niyetine
Sağlam valla şuan tıkır tıkır sende iyi günlerde kullan bı arada :)Onlar güzel değildi pek ama bu modeli güzel
Kolay gelsin gelince haber etKızlar ben kaçıyorum mutfağı toplamak lazım süpürge açayım sonrasında yoksa adam diyecek bu ne halöptüm hepinizi :))
teşekkür ederim :*Sağlam valla şuan tıkır tıkır sende iyi günlerde kullan bı arada :)
Coook severdim. Bir resim sever olarak.Ressam bob vardı tvde biz çocukken :))))
Bizde de yoktuYa şu meşhur dolapli kanepeler vardı. Çok severdim. O zamanlar ayrı odamız yoktu tabi. Bana şundan alsalar da kitap, kiyafet, oyuncak herşeyimi koysam derdim. Akşam olunca da yatarım oh ne güzel diye dusunurdum. :))
Bizde hiç olmadı o kanepeden kullanan oldu mu? :)
Onlar 80lerde de vardı. Mahallede bir teyzede vardı. Biz de ortasına TV koyulan vitrinden vardı :)))Ya şu meşhur dolapli kanepeler vardı. Çok severdim. O zamanlar ayrı odamız yoktu tabi. Bana şundan alsalar da kitap, kiyafet, oyuncak herşeyimi koysam derdim. Akşam olunca da yatarım oh ne güzel diye dusunurdum. :))
Bizde hiç olmadı o kanepeden kullanan oldu mu? :)
Ayşegül serisiiiii :))))
bwnim bide bambi serim vardı :)Ayşegül serisiiiii :))))
Ben saa küsümDELIveCesur gelllll