- 28 Şubat 2011
- 13.690
- 14.523
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.161
Verirsin yavaş yavas istemekle başlar her şey :) lohusayken aşırı iştahli oluyorum ben gece yarısı bile kalkıp yerdim. Sonra çok mutsuz olduğumu anladım ve bu işe dur demek zorunda kaldım, yani boğazımaBoy 1 buçuk metre kilo an itibariyle 75
Sen nereden biliyon muhtar bebeğinin ayını oyların hakkını veriyon heeeeBebeğin daha 2 aylık yok maşallah güzel vermişsin :)
Geçen gün 52 günlük bebğim var dediSen nereden biliyon muhtar bebeğinin ayını oyların hakkını veriyon heeee
İdeal kilom 65 aslında ama 70 iyi oluyor bana boyum 1.75 :)Bebeğin daha 2 aylık yok maşallah güzel vermişsin :)
Dikkat üst seviyede maşallah maşallah inşallah maşallahGeçen gün 52 günlük bebğim var dedi
Boşuna muhtar yazmamis orayaGeçen gün 52 günlük bebğim var dedi
Hakkını veriyor maşallah muhtarım canım muhterem muhtarım biricik muhtarım inşallahBoşuna muhtar yazmamis oraya
Benimde oylw ama dolmuyo takinca sarj bosaliyo aksineŞarj cihazı kimliğim gibi birşey oldu her an yanımda benim :)
Ben Huawei aldım şarj aleti bı çok telefonu çok hızlı şarj ediyorBenimde oylw ama dolmuyo takinca sarj bosaliyo aksine
Bunlar yaptı beni muhtar, benim olasım yoktuBoşuna muhtar yazmamis oraya
Havayi mavai kar etmiyoBen Huawei aldım şarj aleti bı çok telefonu çok hızlı şarj ediyor
O zaman batarya nin ömrü bitmiştirHavayi mavai kar etmiyo
Telde yeni ama bilmiyorunO zaman batarya nin ömrü bitmiştir
Marka model neTelde yeni ama bilmiyorun
Vestel venus anneler gununde almisti esimMarka model ne
Himm anladım hiç kullanmadım Vestel ürünü bizim memleketin markasıVestel venus anneler gununde almisti esim
Ben gm8 aldım çok memnunum :))Himm anladım hiç kullanmadım Vestel ürünü bizim memleketin markası
Bilmiyom valla semedim samsung favorim ama bunada sukurHimm anladım hiç kullanmadım Vestel ürünü bizim memleketin markası
General M.... Markası mi o ??Ben gm8 aldım çok memnunum :))