90 lar.....

Maşallah :) ben sadece ortalığı süpürdüm bulaşık yıkancak çamaşır katlanacak :))))
5-10 dj dolanauim sonra bende katlicqm bı makina katlanacak var sonra yine mutfağa geccem bı çeşit bişey daha yapmam lazım :))

Daha süpürge açmadım neye maşallah Dion o kadar vakit geçti az bile yaptım :/

Biliyorum onu en ucuz şeylerden di. Çok alırdık. Çok güzeldi tadı.

Bir de beyaz peyniri kestirirdik gramla ama o beyaz peynirin de tadı baskaydi. Belki az yiyebildigimiz için bilmiyorum.
Teneke peyniri derlerdi eskiden beyaz peynir demezlerdi bizim burada o zamanlar tenekede olurdu hep

Ya şu meşhur dolapli kanepeler vardı. Çok severdim. O zamanlar ayrı odamız yoktu tabi. Bana şundan alsalar da kitap, kiyafet, oyuncak herşeyimi koysam derdim. Akşam olunca da yatarım oh ne güzel diye dusunurdum. :))
Bizde hiç olmadı o kanepeden kullanan oldu mu? :)
Kullandık bizim vardı :) çok kullanışlı birşeydi.Okula gitmiyordum o zaman okula başladıktan sonra değiştirmişti babam onu kırıldıydı sanırım öyle hatırlıyorum.

Onlar 80lerde de vardı. Mahallede bir teyzede vardı. Biz de ortasına TV koyulan vitrinden vardı :)))
Evet bundan da vardı :) öyle sağlam ki 5 kişi zor kaldırırdı sonradan kaldırdı annem çok yer kaplıyor diye yıllar sonra.Ama içi herşeyi alıyordu.

B-303790-Cin_Ali.jpg

X