- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.201
Evet onu da okumuştum :))bwnim bide bambi serim vardı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu da okumuştum :))bwnim bide bambi serim vardı :)
Niyeymişşşşş ??Ben saa küsüm
Bu çok güzeldi işte
Yemek yaptım makinayı bosaltttim beklediğim kargoyu aldım şimdi burdayım :))
5-10 dj dolanauim sonra bende katlicqm bı makina katlanacak var sonra yine mutfağa geccem bı çeşit bişey daha yapmam lazım :))Maşallah :) ben sadece ortalığı süpürdüm bulaşık yıkancak çamaşır katlanacak :))))
Teneke peyniri derlerdi eskiden beyaz peynir demezlerdi bizim burada o zamanlar tenekede olurdu hepBiliyorum onu en ucuz şeylerden di. Çok alırdık. Çok güzeldi tadı.
Bir de beyaz peyniri kestirirdik gramla ama o beyaz peynirin de tadı baskaydi. Belki az yiyebildigimiz için bilmiyorum.
Ben de çok tembelim :/5-10 dj dolanauim sonra bende katlicqm bı makina katlanacak var sonra yine mutfağa geccem bı çeşit bişey daha yapmam lazım :))
Daha süpürge açmadım neye maşallah Dion o kadar vakit geçti az bile yaptım :/
Kullandık bizim vardı :) çok kullanışlı birşeydi.Okula gitmiyordum o zaman okula başladıktan sonra değiştirmişti babam onu kırıldıydı sanırım öyle hatırlıyorum.Ya şu meşhur dolapli kanepeler vardı. Çok severdim. O zamanlar ayrı odamız yoktu tabi. Bana şundan alsalar da kitap, kiyafet, oyuncak herşeyimi koysam derdim. Akşam olunca da yatarım oh ne güzel diye dusunurdum. :))
Bizde hiç olmadı o kanepeden kullanan oldu mu? :)
Evet bundan da vardı :) öyle sağlam ki 5 kişi zor kaldırırdı sonradan kaldırdı annem çok yer kaplıyor diye yıllar sonra.Ama içi herşeyi alıyordu.Onlar 80lerde de vardı. Mahallede bir teyzede vardı. Biz de ortasına TV koyulan vitrinden vardı :)))
Yok lan ne heyecanı 1. Belli zaten benim son yarışmam da bakıyorum yazmıyorumO şimdi heyecanlıdır tavuk pişirmiş sonuçları bekliyordur
Senin burada ne işin varleylmira popi oldu unuttu bizi
Senin burada ne işin var
Neden bana yasakmi buralarSenin burada ne işin var
Yok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruzNeden bana yasakmi buralar
Esim izinli bugun beklemeyin:)Yok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruz
Çalışma Hayatı sona mi erdi ?Maşallah :) ben sadece ortalığı süpürdüm bulaşık yıkancak çamaşır katlanacak :))))
Nereye lanYok niye yasak olsun Biz seni bekliyoruz
Evinin kadını artık oÇalışma Hayatı sona mi erdi ?