- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.141
Yaparsın ben daha kahvaltı yapmadım ben de sucuklu tost yapimmmBı pasaklı benim daha hiç bişey yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın ben daha kahvaltı yapmadım ben de sucuklu tost yapimmmBı pasaklı benim daha hiç bişey yapmadım
Ulan sen silmeyi seviyidin noldu sana hamladinmiBen sileli 3 4 gün oluyor
Sende sil silmek guzeldirBı pasaklı benim daha hiç bişey yapmadım
Sen benden de geç kalmışsın benim kahvaltı bulaşığı bangoda bekliyorYaparsın ben daha kahvaltı yapmadım ben de sucuklu tost yapimmm : D
Ora dükkandı bura evUlan sen silmeyi seviyidin noldu sana hamladinmi
Sil silOra dükkandı bura ev
Yalnız başıma yemek gelmiyor içimden :)Sen benden de geç kalmışsın benim kahvaltı bulaşığı bangoda bekliyor
Ora dükkandı bura ev
25 kilo aldım herşeyi yedim hamileykenİki gün üst üste kabak yedik bugün bamya yemeği düşünüyorum bende de var kilo
Kalan kilo kaç senin ??
Ben hangi birinden kalan kiloyu satayım vay bana :/25 kilo aldım herşeyi yedim hamileyken
Doğumdan sonra birazı gitti de şimdi de 10 kilo kaldı
Maşallah :)25 kilo aldım herşeyi yedim hamileyken
Doğumdan sonra birazı gitti de şimdi de 10 kilo kaldı
Boy ve kilon kaç :)Ben hangi birinden kalan kiloyu satayım vay bana :/
Boyum uzun olduğundan kiloyu göstermiyorum amma ben hissediyorum ağır olduğumuMaşallah :)
Boy 1 buçuk metre kilo an itibariyle 75Boy ve kilon kaç :)
Şarj cihazı kimliğim gibi birşey oldu her an yanımda benim :)Ben sarja takimde oyle gelim
Benim 84Ben sarja takimde oyle gelim
Boy uzun olunca kurtarıyor bende o da yok en boy eşit kare missaliBoyum uzun olduğundan kiloyu göstermiyorum amma ben hissediyorum ağır olduğumu
Bebeğin daha 2 aylık yok maşallah güzel vermişsin :)Boyum uzun olduğundan kiloyu göstermiyorum amma ben hissediyorum ağır olduğumu
Hadi bekliyoruzBen sarja takimde oyle gelim
79Benim 84