- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.041
Soba başında kestaneleri patatesler ekmek kızartmalar :d off çok işlemci fırın gibiydi soba :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne guzel iste cizgifilm izleyen adamlardan korkmamak lazim cok sevkatli olurlarBazı bölümleri kanser eder insanı bı bisiklet sahnesi vardı eşim işletti
Dedim senin neden bu halde olduğunu şimdi anladım sizin psikolojinizle oynamışlar
Nedense sevemedim o çok sever ama
yanik kokusu geliyorsa corap yapismistir kesinÜzerine asılan okul çorapları yakaları :d
yanik kokusu geliyorsa corap yapismistir kesin
Allı balcı yı isim olarak hatırlamıyorum ama macuna benzeyen rengarenk şekerler vardı yerken de uzardı, onları mı diyorsun?
Resmini atayım.Bundan yemedim :) şeker galiba görmedim daha doğrusu,dondurmacı,tatlıcı,pamuk şekerci geçerdi ama bunu tatmadım.galiba
Ablamın vardı mektup arkadasi. Uzak doğu ülkelerinden birinden hatırlayamadım. Basit ingilizceyle yazardı birşeyler. Birkaç mektup gitti geldi sonra kesildi.90 larda çocuk ya da genç olanlar burdaysa ben de varım diyorum. Ama 1000mesajın tamamını okumam çok zor. O yüzden konu tekrarı olursa kusura bakmayın..
Yeni Türkü yeşilmişik ve Sezen Aksu gülümse bende iz bırakanlardan..
Bir de o senelere tekabül ediyor mu bilmiyorum mektup arkadaşlıkları vardı. Yaşayan var mı?
Biliyorum onu en ucuz şeylerden di. Çok alırdık. Çok güzeldi tadı.Para çikolatayı biliyor musun aslında 2000 lerin başına kadar oldu diye hatırlıyorum hatta bazı yerlerde hala var bazı bakkalda öyle diyorlar ama o eski tadı yok.
benim de vardi mary:) 4 senenin sonunda benim vefasizligim sonucu bitti.Bileklik kolye yollamisti bana :)Ablamın vardı mektup arkadasi. Uzak doğu ülkelerinden birinden hatırlayamadım. Basit ingilizceyle yazardı birşeyler. Birkaç mektup gitti geldi sonra kesildi.
Ne güzel biseydir o beee vefasız benim hiç olmadı ://benim de vardi mary:) 4 senenin sonunda benim vefasizligim sonucu bitti.Bileklik kolye yollamisti bana :)
Bende gunduzlzeri geliyorum uykunun en datlu yerinde geliyorlar denk gelemiyoruzGunaydin. Gunduz yazmiyonuz gece kuslari. Para cikolata oglumun okulundq satiliyo ilk gordugunde ne sevinmistim. Alip eve gelip yiyodum
Hayin bunlar uyumuyolar terelelliyle minik gelir diye gece cikiyolar ortayaBende gunduzlzeri geliyorum uykunun en datlu yerinde geliyorlar denk gelemiyoruz