- 23 Aralık 2012
- 7.187
- 47.479
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.001
1000. mesaji da ben atayim dedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne hediye verelim1000. mesaji da ben atayim dedim:)
cinoooSana ne hediye verelim
Eski tadı olsa keşke :/cinooo
Sus bakayım ayıp ayip bı daha böyle yaparsan getirmem bakBeni etiketlememişsin
94 lüyük diye insan değilmiydik
Her mesajı okudum saniyorum ama gözden kacirmisim sanırım ben pembeyi severdim :))Jetgiller vardı çizgi film bayılırdim. Ben büyüyünce belki böyle olur diye hayal kurardim.
Bir de müfettiş Gadget vardı. Dedektif. Bej şapka ve paltosu vardı.
Sonra Snopy vardı beyaz bir kopek.
Danver vardı. Yeşil dinazor.
Başka Tazmanya canavarı.
Bir de Redkit vardı.
Hatırlıyoruz di mi?
Power Rangers vardı. Onu yazdım gerçi sanırım hatırlayan olmadı. Renkli savaşçılar vardı. Ben şu rengim ben bu rengim diye kavga ederdik kardeslerimle.
Ooo heyecan süper yaaa silme geçerdi bazen :))Eki Görüntüle 2171770 Bu oyunu oynamayı çok özledim
4 yılla kaçirdin saankim bizim çikolatalardan en çok yediğim kayısı kıydı benim :))Cino kim
Bende yeni geldimOh kızlar toplanmissiniz insan bi çağırır valla
Bundan yemedim :) şeker galiba görmedim daha doğrusu,dondurmacı,tatlıcı,pamuk şekerci geçerdi ama bunu tatmadım.galibaAllı ballı cı gecerdi sokaktan bir de. Çubuğa dolayip verirdi. Yerken rüzgardan sacimiza felan yapışirdi şekerleme. Ama çok tatlıydi.
Bir de kivi yeni yeni çıktığında birkaç tane almıştı babam . Ne kadar çok şaşırmıştik bu nasıl birşey diye.
Hoşgeldin canımBende yeni geldim
Allı balcı yı isim olarak hatırlamıyorum ama macuna benzeyen rengarenk şekerler vardı yerken de uzardı, onları mı diyorsun?Allı ballı cı gecerdi sokaktan bir de. Çubuğa dolayip verirdi. Yerken rüzgardan sacimiza felan yapışirdi şekerleme. Ama çok tatlıydi.
Bir de kivi yeni yeni çıktığında birkaç tane almıştı babam . Ne kadar çok şaşırmıştik bu nasıl birşey diye.
Ben de merdivenden yuvarlanmıştım okula gitmiyordum daha merdivenden atlayıp zıplıyorum gezmeye gideceğiz galiba annem elimi tutmaya çalışıyor falan kadın kapı örtüyor bir yandan sanki enerji içeği içmiş gibiydim :) taki ayağım takılıncaya kadar 3. kattan 1. kata kadar sanırım yada 2. kat ama 1. kat diye hatırlıyorum gözlerimi doktorda açtım tabi :) dikiş vs atıldı hala izleri duruyorBi küçüklük anımı anlatayım..
Saklanbac oynuyoruz. Herkes saklandı bi köşeye. Bi evin kapısının arkasına saklandık 3-4 kişi. Kapıda da tahtadan.. Nasıl ettiysek üzerimize devrildi altında kaldık. Evin sahibi de kim var lan orda diye tüfeğiyle çıktı hırsız sanıp Saniyesinde kendimizi evin önünde bulduk tüfeği görünce, can havliyle
Evet malesef. Kapı önünde oturup çay, çekirdek eşliğinde ne güzel sohbetler ederdik
Yaşın tutmuyorBeni etiketlememişsin
94 lüyük diye insan değilmiydik
Anaa bilmiyom la ben onu :/4 yılla kaçirdin saankim bizim çikolatalardan en çok yediğim kayısı kıydı benim :))