90 lar.....

Allı ballı cı gecerdi sokaktan bir de. Çubuğa dolayip verirdi. Yerken rüzgardan sacimiza felan yapışirdi şekerleme. Ama çok tatlıydi.

Bir de kivi yeni yeni çıktığında birkaç tane almıştı babam . Ne kadar çok şaşırmıştik bu nasıl birşey diye. :KK45:

Jetgiller vardı çizgi film bayılırdim. Ben büyüyünce belki böyle olur diye hayal kurardim.:KK70:

Bir de müfettiş Gadget vardı. Dedektif. Bej şapka ve paltosu vardı.

Sonra Snopy vardı beyaz bir kopek.

Danver vardı. Yeşil dinazor.

Başka Tazmanya canavarı.

Bir de Redkit vardı.

Hatırlıyoruz di mi?

Power Rangers vardı. Onu yazdım gerçi sanırım hatırlayan olmadı. Renkli savaşçılar vardı. Ben şu rengim ben bu rengim diye kavga ederdik kardeslerimle. :KK70:
Her mesajı okudum saniyorum ama gözden kacirmisim sanırım ben pembeyi severdim :))

90 larda çocuk ya da genç olanlar burdaysa ben de varım diyorum. Ama 1000mesajın tamamını okumam çok zor. O yüzden konu tekrarı olursa kusura bakmayın..
Yeni Türkü yeşilmişik ve Sezen Aksu gülümse bende iz bırakanlardan..
Bir de o senelere tekabül ediyor mu bilmiyorum mektup arkadaşlıkları vardı. Yaşayan var mı?

Allı ballı cı gecerdi sokaktan bir de. Çubuğa dolayip verirdi. Yerken rüzgardan sacimiza felan yapışirdi şekerleme. Ama çok tatlıydi.

Bir de kivi yeni yeni çıktığında birkaç tane almıştı babam . Ne kadar çok şaşırmıştik bu nasıl birşey diye. :KK45:
Bundan yemedim :) şeker galiba görmedim daha doğrusu,dondurmacı,tatlıcı,pamuk şekerci geçerdi ama bunu tatmadım.galiba

Allı balcı yı isim olarak hatırlamıyorum ama macuna benzeyen rengarenk şekerler vardı yerken de uzardı, onları mı diyorsun?

Bi küçüklük anımı anlatayım..
Saklanbac oynuyoruz. Herkes saklandı bi köşeye. Bi evin kapısının arkasına saklandık 3-4 kişi. Kapıda da tahtadan.. Nasıl ettiysek üzerimize devrildi altında kaldık. Evin sahibi de kim var lan orda diye tüfeğiyle çıktı hırsız sanıp :KK70: Saniyesinde kendimizi evin önünde bulduk tüfeği görünce, can havliyle :KK70:
Ben de merdivenden yuvarlanmıştım okula gitmiyordum daha merdivenden atlayıp zıplıyorum gezmeye gideceğiz galiba annem elimi tutmaya çalışıyor falan kadın kapı örtüyor bir yandan sanki enerji içeği içmiş gibiydim :) taki ayağım takılıncaya kadar 3. kattan 1. kata kadar sanırım yada 2. kat ama 1. kat diye hatırlıyorum gözlerimi doktorda açtım tabi :) dikiş vs atıldı hala izleri duruyor

X