90 lar.....

Özlediğim o kadar çok şey var ki hangisini anlatsam en çok komşuluğu arkadaşlığı samimiyeti özledim sabah çıkar aksama kadar dışarıda oynardık maheledeki herkeske akraba gibiydik en önemlisi de çocuklara çocuk gözüyle bakılırdı bukadar sapıtmamıştı insanlar bu kadar kirlenmemişti dünya off yine aklıma eylül le leyla geldi rabbim ailelerine sabır versin

Özlediğim o kadar çok şey var ki hangisini anlatsam en çok komşuluğu arkadaşlığı samimiyeti özledim sabah çıkar aksama kadar dışarıda oynardık maheledeki herkeske akraba gibiydik en önemlisi de çocuklara çocuk gözüyle bakılırdı bukadar sapıtmamıştı insanlar bu kadar kirlenmemişti dünya off yine aklıma eylül le leyla geldi rabbim ailelerine sabır versin
Amin canım minik yavrular rahat uyusun cennette :/

2010 da geldim evlenip. Valla Ankara'da doğmuş ve büyümüş biri olarak zorlandım ilk zamanlar. Şimdi alıştım fakat özlüyorum hep :)
Ben bile dogudugum ilin ilçesine gelin gittiğim halde zorlandım seni tahmin bile edemiyorum...

Biz Türkiye sınırları içersinde gurbete gittiğimizde bile zorlaniyoruz kaldı ki yurtdışı illaki zor olmuştur
Gurbet çok zor heleki anlamadigin dilini bilmediğin insanlarla zor yani

Ben şive bilmem ama çok da güzel konuşmam yani olduğum gibiym

Ama evlendigimde şive değişik yemeklerin yiyeceklerin bile tadı farklı falan bayağı alışamadım

Gelin geldiğim yere en baistinden ben ketçap mayonez yemem burda tüm ekmek arası şeylere koyuyorlar ilk zamanlar şok oldum bu ne böyle yenir mi diye sonra alıştım

Çarşı başka insanlar başka 10 sene oldu halada sevmiyorum

Gurbet çok zor heleki anlamadigin dilini bilmediğin insanlarla zor yani

Ben şive bilmem ama çok da güzel konuşmam yani olduğum gibiym

Ama evlendigimde şive değişik yemeklerin yiyeceklerin bile tadı farklı falan bayağı alışamadım

Gelin geldiğim yere en baistinden ben ketçap mayonez yemem burda tüm ekmek arası şeylere koyuyorlar ilk zamanlar şok oldum bu ne böyle yenir mi diye sonra alıştım

Çarşı başka insanlar başka 10 sene oldu halada sevmiyorum

Bende ilk uç yıl İstanbul da yaşadım çok kötüydü ya yalnizsin kimse yok tek basinasin çok zorlandim

Yemek kulturune alışmak gerçekten çok zor yani bildiğin birşey var ama sen başka bir şeye alışmaya calisiyorsun ben her yerde her yemeği de yiyemem mesela kaynanamla ayni memleketteniz ama onunkini bile yiyemem çok farklı

Bende ilk uç yıl İstanbul da yaşadım çok kötüydü ya yalnizsin kimse yok tek basinasin çok zorlandim

Yemek kulturune alışmak gerçekten çok zor yani bildiğin birşey var ama sen başka bir şeye alışmaya calisiyorsun ben her yerde her yemeği de yiyemem mesela kaynanamla ayni memleketteniz ama onunkini bile yiyemem çok farklı
Aynen yaaa aynı yemek bile farklı geliyor salcasiyka yağıyla tuzuyla insana

Ama şuna çok mutluyum eşim benim yemekkerimi daha çok sever

Daha lezzetli yapıyorsun der

Ama ne yaparsam yapayım anne böreğinin aynısını tutturamiyorun :/

X