- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
sizinle aynı durumdayım bende....... iki yıllık evliyim. bende 92'lerdeyim...evlendiğimde 78 kg dım. ilk altı ay doğum kontrol hapı ve astım ilaçları üzünden su an 90 ları gördüm. önce zayıflayıp sonra hamile kalmak istiyorum.. ama eşim çok aceleci davranıyor. kafam çok karışık ve çok kararsızım... zayıflayamıyorumda. bazen diyorum önce bebek olsun hepsini birlikte mi versem ama dahada nereye kadar coğalacak diyede düşünüyorum. bana yardım edin.
104 kg yum ve 1 yıldır deli gibi çocuk istiyorum ama olmuyor bu ay klomen kullandım biliorum kilo verip hamile kalsaydım ama daha geç kalıp dahada kılo almak istemiyorum cunku ben ıstemsız kılo alanlardanım pko hastasıyım buarada bana tavsıye edebileceğiniz önewriler var mı
2 ay Karatay diyet yapıp 10 kg. verdim. hala daha karatay diyetime devam ediyorum. ama hamile olduğum için meyve suyu ve ekmek ekledim. şu anda 110 kg. kilom.
Ya kızlar bir sorum var doktorlar nasıl bukonuda acaba of ya ben çok korkuyorum nıye kılo vermedın hamıle kaldın derlerse ve moralımı bozacak bıçok sey.tabi önce inşallah kalırımda :)))
8 haftalık hamileyim hic bir doktor moral bozucu seyler söylemedi sadece kilo alma deyip duruyorlarsa henüz almadım ilk hamileliğimde 27 kilo almistim budada oyle olur diye odum kopuyor[/QUOTE
Ay negüzel inşallah saglıklı bır hamılelık donemı gecırırsınız en önemlısı o zaten
Hanimlar herkese selamben de 96 kiloyum ve 6 haftalik hamileyim..tansiyon yada seker problemim yok cok sukur..tek duam en fazla 8 kilo alabilmek..ekmek,kizartma,seker ve hamur isinden uzak duruyorum..hamile kaldigimi ogrenmeden kisa bir sure once 2 kilo verdim bu sekilde...insallah en azindan 5.ayima kadar az yemeyi basararak 90 kiloya inebilmek.. sizce bu sadece bir hayal mi ?
8 haftalık hamileyim hic bir doktor moral bozucu seyler söylemedi sadece kilo alma deyip duruyorlarsa henüz almadım ilk hamileliğimde 27 kilo almistim budada oyle olur diye odum kopuyor[/QUOTE
Ay negüzel inşallah saglıklı bır hamılelık donemı gecırırsınız en önemlısı o zaten
Âmin ins bir problem olmaz dokuz haftalık olduk bir kilo almış görünüyorum moralim bozuldu ins kilo değilde sudur
bende şu an 90 kiloyum. Bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. Daha 2 haftalık bebeğim. PCOS ve prolaktin yüksekliği ile hamile kaldım. Zaten böyle sorunlarım olduğu için hamile kalmadan kilo vermeyi bekleyemedim. Doktorum en fazla 8 kilo ile hamileliği tamamlamam gerektiğini söyledi. Tansiyon şeker gibi sorunlarım yok. (olmaz da inşallah)
Size sorum acaba hamileliğin ilk aylarında dikkat ederek, yürüyüş ve diyetle kilo verebilitrmiyim. yoksa sabit mi kalır kilom?
Kızlar merhaba bende busabah test yaptım adetım 4 gün geçmişti çok ağrım vardı ve ıkinci çizgi hafif silik ama net yınede sevinsemmi üzülsemmi bilemedimdoktora gıtmeye korkuyorum ya kilolu hamıle kaldın bu ne hal falan dıe azarlarlar die ne yapacagım bilmiyorum