90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

üstelik tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, 38 yaşımdayım. şeker hastasıyım, glifor 1000x2 kullanıyorum hâlâ, Dr.. um kesmedi, sadece 7 kg den fazla alma dedi, üstelik çoklu gebelik benim ki. sizler neler yapıyorsunuz

bu arada 18 yaşında bir kızım var, onada 75 ile hamile kalıp 104 kg. bu ile doğuma gitmiştim

Son düzenleme:
2 ay Karatay diyet yapıp 10 kg. verdim. hala daha karatay diyetime devam ediyorum. ama hamile olduğum için meyve suyu ve ekmek ekledim. şu anda 110 kg. kilom.

Canım merhaba valla biz buay bıraktık korunmayı cok kafama takıyorum ama esım çok ıstıyor ve artık dua edıyorum ınsallah olur ve saglıklı olur bakalım herseyın hayırlısı bu sıtede 120 kilolarda dogum yapanlar var onlar bana guc verdı bıraz :))) cok kızıyorum kendıme ama bakalım yazacagım ve sekerıme tansıyonuma baktırdım ıyı folık asıtede basladım ve yuruyuse ama havalar bozuldu yemeklerden uzak dursammm enazından ıkı üç kilo versem dıyorum offf olmuyor

104 kg yum ve 1 yıldır deli gibi çocuk istiyorum ama olmuyor bu ay klomen kullandım biliorum kilo verip hamile kalsaydım ama daha geç kalıp dahada kılo almak istemiyorum cunku ben ıstemsız kılo alanlardanım pko hastasıyım buarada bana tavsıye edebileceğiniz önewriler var mı

Canım merhaba yaşın ve boyun kac acaba? Ya kilo vermeyi beklersek ooo yani ben evlendim tam 1 yıl oldu ama nişanlılık doneminde basladım kilo almaya neredeyse 15 kilo aldım enson 94 kiloydum mart ayında ve tartılara küstüm ama 100 olmusumdur emınım hakkında hayırlısı Rabbim inşallah bıranonce yaşatır. Bizde buay başladık denemeye ama kilodan dolayı korkum var daha yumurtlama donemıne gelmedık buay nasıl gececek bılmıyorum

Ya kızlar bir sorum var doktorlar nasıl bukonuda acaba of ya ben çok korkuyorum nıye kılo vermedın hamıle kaldın derlerse ve moralımı bozacak bıçok sey. tabi önce inşallah kalırımda :)))

Ya kızlar bir sorum var doktorlar nasıl bukonuda acaba of ya ben çok korkuyorum nıye kılo vermedın hamıle kaldın derlerse ve moralımı bozacak bıçok sey. tabi önce inşallah kalırımda :)))

8 haftalık hamileyim hic bir doktor moral bozucu seyler söylemedi sadece kilo alma deyip duruyorlarsa henüz almadım ilk hamileliğimde 27 kilo almistim budada oyle olur diye odum kopuyor

Hanimlar herkese selam ben de 96 kiloyum ve 6 haftalik hamileyim..tansiyon yada seker problemim yok cok sukur..tek duam en fazla 8 kilo alabilmek..ekmek,kizartma,seker ve hamur isinden uzak duruyorum..hamile kaldigimi ogrenmeden kisa bir sure once 2 kilo verdim bu sekilde...insallah en azindan 5.ayima kadar az yemeyi basararak 90 kiloya inebilmek.. sizce bu sadece bir hayal mi ?

merhaba öncelikle bebişiniz hayılı olsun ama sorun yoksa kılo vereyım dıye zorlamayın kendınızı doğumdan sonra gider inşallah kilolar yeterki saglıklı olsun bebiş

Bende 97 kiloyla hamile kaldim 6+5 hamileyim cok.korkuyrm yaa en buyuk.duam.bebegm gerektgi kadar kilo alsin ben kendime.hic.kilo almayim.hayrlisiyla bebegmede bana da zarar gelmeyecek sekilde normal.dogum yapaym.ins benm gbi dusunen.herkese Allah yardm etsn kizlar benm dun kanmm oldu dusuk tehlikem var ondan yatacam.6 hafta boyunca yatacam ims cok kilo almam tuvalet harici kalkma dedi dktrn puff cok.kilo.alcm sanirim ilk baslarda cok dkkat edyrdm.5 gundur braz fazla yedm 98 olmustum ins sudurda yne 97 olurun

Selam arkadaslar 92 kilo ile hamile kaldim.suan 32 hafta bitti topda 11 kilo aldim 6 hftamiz kaldi bakalim daha kac alicm

11 haftalık olduk iki kilo almış görünüyorum canım sıkıldı ins cok kilo almam troid problemim var ilk hamileliğimde haftada dört kilo alıyordum ins oyle olmaz

bende şu an 90 kiloyum. Bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. Daha 2 haftalık bebeğim. PCOS ve prolaktin yüksekliği ile hamile kaldım. Zaten böyle sorunlarım olduğu için hamile kalmadan kilo vermeyi bekleyemedim. Doktorum en fazla 8 kilo ile hamileliği tamamlamam gerektiğini söyledi. Tansiyon şeker gibi sorunlarım yok. (olmaz da inşallah)
Size sorum acaba hamileliğin ilk aylarında dikkat ederek, yürüyüş ve diyetle kilo verebilitrmiyim. yoksa sabit mi kalır kilom?

Bende pcos um ilk hamileligimde 14 kilo aldim ikincisinde 4kilo aldim ilkinde aburcubur yedim dikkat etmedim. Ikincisinde abur cubur yemedim ve sadece 4 kilo aldim diyecegim oki mesela bende abur cubur yemek kilo aldiriyor ben vucudumu taniyorum. 2ay oldu dogum yapali abur cubur yemiyorum baskada ozel bisey yapmiyorum ve 12kilo verdim halbuki hamilelikte 4kilo almistim. Sana ne kilo aldiriyorsa onu yememeye calis almazsin bence..

Merhaba guzel yurekli hanimlar... Yazilanlari okudukca umutlarim yeserdi gercekten. Bende kiloluyum ve bi bebisim olsun cok istiyorum sadece 3 aydir deniyoruz ama ben simdiden umutsuzluga dustum bile. Doktora gittim testlerim yapildi enson cuma gunu progesteron testi yaptilar oda 10,47 cikti. Doktora yarin gidip gostericem. İnsulin direncim oldugu icin ilac icmeye basladim aslinda sekerim yok ama doktor simdiden onlem alalim biz dedi. Kilom icin bisey demedi ( cok kilo almazsan sorun olmaz falan )ama cevremde o kadar cok bununla ilgili sey duydumki( basta kavinvalidem olmak uzere) sanki uc aydir bosuna cabaliyomusum gibi gelmeye basladi... Yok kilolusun yumurtan yoktur yok kilolusun sperm ilerleyemiyodur... herkes masallah kadin dogum profesoru. Anne olmak icin gunumuzde tek sart zayif incecik olmakmi ? Psikolojik olarak cok yiprandim aslinda. Ne dersiniz benimde anne olmaya bi bebek sicakligi duymaya hakkim varmi ?

Kızlar merhaba bende busabah test yaptım adetım 4 gün geçmişti çok ağrım vardı ve ıkinci çizgi hafif silik ama net yınede sevinsemmi üzülsemmi bilemedim doktora gıtmeye korkuyorum ya kilolu hamıle kaldın bu ne hal falan dıe azarlarlar die ne yapacagım bilmiyorum

Tebrikler hamilesiiinn doktorun oyle bisey soyleme hakki yok canm.biz kiloluyuz diye bebek sahibi olmayi haketniyrmuyuz sanki sen gonul rahatligiyla git doktora oyle laf soylerse de susma karsiligini ver cnm kimsenin bu kknu hakkinda yorum yapmaya hakki.yok ins canlanirda kalp atslarinida duyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…