sscuba cım bende senin gelmeni merakla beklemeye başlamıştım hoşgeldin.
kilolu ınsanlar genelde gebelıkte çok az kılo alıyorlar. olaya zaten şartlanarak başlıyorlar. kılo almamalıyım. bebegım için almamalıyım. kardeşim 98 kılo ıle hamıle kaldı 99 kılo ıle dogurdu, şişmanım dıye stresten yıyemedı kılo verdı sonra aldı.onu doktoru emrettı son ay 5 kılo aldırdı saglıksız dıye. arkadaşım 45 kılo ıle hamıle kaldı 110 kılo ıle dogurdu. ağzına kavanozla reçellere akıtıyordu, önune geçemıyordu, çunku zayıf ınsan dıyet yapmayı bılmez, yapamaz. ama kılolu ınsan ıradesıne dur dıyebılır. zaten ara ara sureklı dıyet yapar. bende kıloluyum bende hamıleyım, inanın doktorumun lıstesınden 1 dılım ekmek fazla yemedım. bunu yapamam evladıma. onun için yemem asla.
benım doktorum benı tesellı edıyor, eger kılolular çocuk dogramasaydı köylerde kımsenın çocugu olmazdı sakın ol dıyor. köydekı kadınlar genelede obez ama hepsı saglıklı. çatır çatır doguruyorlar. bence yuksek tansıyon ve şeker olmadıgı surece kılonun bir dezavantajı yok. çok stres yapıp bebeklerımızı uzmeyelım.
selamlar kızlar çok güzel bi konu ya bitek benmiyim diyodum kilolu hamile kalan şimdi bende size derdimi anlatayım dert degilde geçmiş beş buçuk senelik evliyim evlendigimde altmış altmış beş kilo falandım calışıyodum bekarken evlendikten üç buçuk ay sonra hamile kaldım 77 kilo ile yani baya bi kilo almıştım üç ay içinde eee evdesin yiyosun bişey olmaz diyosun bünyende müsaise hemen kiloya dönüyo neyse 100 kiloydum herhalde dogumda bebegim 4 160 gram dogdu 93 kiloydum çıktıgımda bir sene içinde yanlış kendi başıma yaptıgım bir diyetle 81 e düştüm ama sonra hepsini geri aldım şu an 95 kiloyum ve iki aylık hamileyim zaten sezeryan olcak ama gittigim doktor yok niye zayıflamadın yok beş kilo alacaksın zaten moralim bozukşu an kusamalardan bir kilo vermişimbu ay başka bi doktora gidicem bakalım ondanda fırça yiyiecekmiyim biraz uzun oldu ama
slm kızlar ALLAH ın izniyle sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşaallah bende bu konudan muzdaribim 1kere tedaviyle oldu ve düşük yaptım doktorlar hep kilo ver diyor tedavide değilim şuanda eşimde kilo vermeden başlamıcaz tedaviye dedi ve polikistik overim şimdilik vermeye çalışıyorum
güzel bir topik bende burdan sizlerle hamileliğim ile ilgili yorunlar yapmayı szilerle paylaşmayı çok isterdim ama malesef şimdilik bebek hayalim bitti. cuma günü bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım bende kiloluyum burdan sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak iyi olur. benim bu ikinci hamileliğimdi ilkinidede 95 kğ ile hamile kalmıştım 115 ile normal doğum yaptım herhangi bir sorun yaşamadım...inş sizlerde herhangi bir sorun yaşamadan bebklerinizi kucaklarınıza alırsınız.... şimdi yine kiloluyum kilolarımı çok veremeden hamile kalmıştım ama kısmet değilmiş bebeğim gelişmedi... inş kendimi biraz toparlayıp sizlerin arasına katılmak isterim.. kilolu olarak doğum yapmış biri olarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.. sık sık uğrayacağım topiğe sizleri takip edeceğim.....
ayy yazıyorum yazıyorum siliniyo sinir oldum.
ben 93 le hamile kaldım,toplam 7 kg aldım hamilelğim boyunca.erken doğum yaptım o yüzden mecburi bir sezeryan yaptım.yoksa normal doğum yapıcaktım.hatta sırf o yüzden her akşam eşimle sahilde yürüyüş yapardık.
başka merak ettiğin bişey varsa paylaşabilirim.benim bebeğim şimdi 1 yaşında.sana da hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim
güzel bir topik bende burdan sizlerle hamileliğim ile ilgili yorunlar yapmayı szilerle paylaşmayı çok isterdim ama malesef şimdilik bebek hayalim bitti. cuma günü bebeğim gelişmediği için kürtaj olacağım bende kiloluyum burdan sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak iyi olur. benim bu ikinci hamileliğimdi ilkinidede 95 kğ ile hamile kalmıştım 115 ile normal doğum yaptım herhangi bir sorun yaşamadım...inş sizlerde herhangi bir sorun yaşamadan bebklerinizi kucaklarınıza alırsınız.... şimdi yine kiloluyum kilolarımı çok veremeden hamile kalmıştım ama kısmet değilmiş bebeğim gelişmedi... inş kendimi biraz toparlayıp sizlerin arasına katılmak isterim.. kilolu olarak doğum yapmış biri olarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.. sık sık uğrayacağım topiğe sizleri takip edeceğim.....
inşallallah gülkurusu bizim mahalleden iki kişi ikizlerine kavuştu onları görünce içim gidiyo çok mutsuzum sizlerden ricam dualarınızı esirgemeyin benim için kızlar dert etmeyin kilolarınızı doğumdan sonra dikkat edip verirsiniz bende pko olduğum için kilo vermem çok zor oluyo :sinifsinif:en kısa zamanda ALLAHım bebişini sana bağışlasın dilerım canım. kılo vermeye çalışman çok dogru. ne kadar kılo verırsen gebelıkte o kadar rahat edersın tabi. elınden gelenı yapacagına emınım. sevgıler
Canım benim seni haziran anneleri topiğinden de tanıyorum çok üzülmüştüm duyduğumda. Ama üzme kendini demekki hayırlısı buymuş. Umarım en kısa zamanda toparlanıp ikinci bebişine kavuşursun. 115 kilo ile birinin normal doğum yapmış olduğunu bilmek acayip moral oldu bana. Ben sezeryandan korkuyorum bu nedenle normal doğum yapmak istiyorum. Umarım yapabilirim. Özellikle yaptığın bişeyler olmuşmuydu ilk hamileliğinde spor falan gibi ??