- 12 Nisan 2012
- 855
- 4.925
- 333

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbet bu durumun ferahı da olacak, hep böyle hissetmeyeceksin bunu hatırlat kendine.Canım ağrım şöyle var menisküs problemi başlamıştı o halledilmeden sırt ağrıları tekrar başladı
Omurga bambu görünümü almaya başlamış kireçlenme var yani
Artık kendimi çok aciz hissediyorum
Hayattan koptum ne temizlik ne çamaşır kaç gündür sadece yatıyorum stresten :/
canım madem az yiyorsun en azından sağlıklı ve besleyici şeyler ye. yumurta, peynir, zeytin, salata vs. sağlığın elden gitmesin. bağışıklığın düşer sonra Allah korusun.Sabah yarım simit bir bardak ayran
Daha hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum bu ara
Akşam uersem iki kaşık çorba yada yoğurt heralde kendime gelemiyorum bir türlü![]()
doktorun ne diyor?Canım ağrım şöyle var menisküs problemi başlamıştı o halledilmeden sırt ağrıları tekrar başladı
canım günlük yediklerini bizim gibi toplu halde akşam yazarsan daha iyi olur. topluca görürüz değerlendiririz.17.00 3 hurma 2 ceviz
30 dk leslie.
Birazdan da akşam yemeği gelecek inş
Normalde bende öyle yazıyorum. Düzenli menü yazamıyorum diye böyle yaptım iyi geldicanım madem az yiyorsun en azından sağlıklı ve besleyici şeyler ye. yumurta, peynir, zeytin, salata vs. sağlığın elden gitmesin. bağışıklığın düşer sonra Allah korusun.
doktorun ne diyor?
canım günlük yediklerini bizim gibi toplu halde akşam yazarsan daha iyi olur. topluca görürüz değerlendiririz.
Kahvaltı: bir tabak kurufasulye haşlaması üzerine 2 haşlanmış yumurta pulbiber zeytin yağı( pilaki çakması)
Kk peynir, 6 yeşil zeytin 2 tane çengelköy salatalık
Öğlen bir tabakta balık ve salata
Ara: avuç içi kadar fındık
Akşam. Yemeği yulaf lapası
Yulaf
Yoğurt
Bir yerli muz
3 ceviz
Tarçın
1 tatlı kaşığı bal ( bu yulaf lapası beni ruhumu şaad ediyor tatlı isteğini de kesiyor) birazda geç yedim eve geç geldim![]()
Yine verirsin inşallah azim önemli.Amine Busra 72 kiloya düşmüştüm. Nasılsa seviyeler bitti azcık ondan birazcık şundan derken 103
Minik Duduklu Tencere Allah şifa versin. Yaşını bilmiyorum ama genç olduğunu tahmin ediyorum. Ne demek hayattan kopmak? Her şey biz insanlar için bir hastalığın var mı var bunu kabul edip tedavine yoğulaşman gerek. Bi takım egzersizleri öneriyolar denemeni tavsiye ederim. Yemeğini az yesende sağlam ye bu salgın döneminde vucut direncini düşürme
![]()
Stres daha kotu etkiliyor. Biliyorum çeken bilir ama dunya isi cok mu onemli. Kalsin sen iyi hissedene kadar. Esiminde sirtinda agrilari cok fazla bu yıl. İncelme basladi demisti doktoru kontrolede gidemedi temmuzdan beri. Hafif agrisi olunca ilac iyi geliyor. İlaç kullaniyor musun, doktora kime gidiyosunCanım ağrım şöyle var menisküs problemi başlamıştı o halledilmeden sırt ağrıları tekrar başladı
Güzel menü canim afiyet olsun26 Ocak Salı
Kahvaltı 11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
5 zeytin
1 kk Beyaz peynir
2 yk ev yoğurdu
Öğle 15:30
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık ev yoğurdu
Ara 16:30
1 avuç siyah kuru üzüm
Akşam 19:00
6 kaşık menemen
1 kk Beyaz peynir
5 zeytin
2 yk ev yoğurdu
1 dilim beyaz ekmek
Çay
Su 2.5 biliyorum az ama artırmaya çalışıyorum
Spor adım olarak bilcem bundan sonra akıllı saat çokta akıllı değilmiş sanırım koşu ve yürüyüşü ayırt etmiyor: D
Afiyet olsun canım güzel menü adım da varsabah 11.00
4 küçük dilim fırında sebzeli mücver
3 brezilya cevizi
öğlen 16.10
yulaf lapası (150 mlt süt, 2 yk yulaf ezmesi, az h.cevizi unu, tarçın, sahlep, 4 hurma, 10 küçük çiğ badem)
ara 17.10
1 hurma (tek sayı yemeyi unutmuşum diye yedim)
1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
etli taze fasulye
5 yk spagetti + 4 tk parmesan rende
çoban salata
az sonra 1/2 limonla madensuyu ve 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
12.400 adım yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü pilaki çakmasını da gerçeğini de yemedim merak ettimKahvaltı: bir tabak kurufasulye haşlaması üzerine 2 haşlanmış yumurta pulbiber zeytin yağı( pilaki çakması)
Kk peynir, 6 yeşil zeytin 2 tane çengelköy salatalık
Öğlen bir tabakta balık ve salata
Ara: avuç içi kadar fındık
Akşam. Yemeği yulaf lapası
Yulaf
Yoğurt
Bir yerli muz
3 ceviz
Tarçın
1 tatlı kaşığı bal ( bu yulaf lapası beni ruhumu şaad ediyor tatlı isteğini de kesiyor) birazda geç yedim eve geç geldim![]()
Afiyet olsun güzel menü nice yaşlara doğum günü kutlu olsun şimdidenSlm kızlar bu gun menum
Sabah sandevıc
Çay
Akşam ıspanak yemegı
Salata
2 dilim ekmek
Ara öğün 1 kase cerez
Bol su kahve
30 dk yuruyus
Yarın kızımın dogum gunu dıyet aksayabılır![]()
Güzel bence menün canım Afiyet olsunBende gecte olsa menumu vereyim
Sabah 12 gibi
Sucuklu yumurta
1.5 dilim ekmek
Nescafe
15.00
Turk kahvesi
3 hurma 3 kayisi kurusu
17.45
Az taze fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
Fasulye kesmedi eşimle biraz daha yedim 19.00da
Ama az once yedigim yulaf lapasi kotu oldu bence. Cok geç saate kaldi :'(
Tesekkur ederim cok saolAfiyet olsun canım güzel menü adım da var
Afiyet olsun canım güzel menü pilaki çakmasını da gerçeğini de yemedim merak ettim
Afiyet olsun güzel menü nice yaşlara doğum günü kutlu olsun şimdiden
Güzel bence menün canım Afiyet olsun
Günaydın Afiyet olsun canımGunaydin kahvaltı saati![]()