• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaaaaydıııın :KK37:

Yeni kalktım Limonlu .....vs. suyumu içiyorum

Dün işte çok yoruldum, akşamda iki kilo ufak hamsi temizledim hava koşuları yüzünden bugün kendime tatil verdim evdeyim
Önce bir sağlık ocağına gideceğim. sonra kahvaltı yapıp bir avm düşünüyorum bir kaç ihtiyacım var olanlara bakayım

Dün işte çok yoruldum, akşamda iki kilo ufak hamsi temizledim hava koşuları yüzünden bugün kendime tatil verdim evdeyim
Önce bir sağlık ocağına gideceğim. sonra kahvaltı yapıp bir avm düşünüyorum bir kaç ihtiyacım var olanlara bakayım
Pek dinlenemeyeceksin yine de sanki 🤔😁 insallah cabucak halledersin islerini

Günaydın Afiyet olsun cnm iyi gezmeler burda hava çok esiyor balkona çıkmaya korkarım 😄
Benimkiler de uyumadi. 9 da alarm kurup ben kaldirdim şimdi tekrar uyuttum. Buyuk uyurda kucukten supheliyim. Ama şaftları kaydi 🤪😁
Benimde minik uyudu biz kahvaltı yapıyoruz kızla bklm

Mutlu günler arkadaşlar
Biraz nezle oldum sankim🤧 kadın olmak zor hasta hasta çorbamı kendim pişirdim makinede çamaşırım var ayy daha tezhahta bulaşığım yığılı 😭😭😭 ben alamiim de kimler ağlasın.
@bengisu022 güzel kafa ama sonu 100 olmasın😄 bende diyet modunda değilim ilk etapta yeme düzenimi oturtmaya çalışıcam zira akşamları geç saate yiyorum. Akşam yemeğini erkene çekip sonraki aşamada yediklerimden kısmayı düşünüyorum. Fazlada kısmıycam çünkü ömür boyu hamurişi çikolata yememeyi düşünemiyorum 😬 apanın programıyla 15'in üzerinde kilo verdim daha fazlasını geri aldım bu sefer aşama aşama hedefe ulaşmayı istiyorum. Kısa sürede kilo verince yüzüm çökmüştü aynısını yaşamak istemiyorum.
@HasibeG nerdesin kuzu sende benimle aynı programı uygulamıştın ne durumdasın😉
Geçmiş olsun bugün nasılsın, kadın olmak gerçekten zor haklısın bilirim 🤷‍♀️
Kilo konusunda hepimiz aynı hataları yaptık verdiğimiz kiloları koruyabilseydik şu an kilo problemimiz olmazdı zaten.sürekli sağlıklı beslenmeliyiz bizim ömür boyu beslenme düzenimiz bu olmalı. diğer taraftan çok kısıtlayıcı yasakların keskin olduğu diyetleri bende sevmiyorum

bir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu :KK28:

bir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu :KK28:
Afiyet olsun cnm bende çok severim hurma yarın desem de alsa bari eşim 😋🤭

Cok guzel yapmissin
Bende nerdeyse heegun gibi 2 3 tane yiyorum. Hem sekeri dengeliyor

Menüm
10.00
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 ince dilim ekmek 1 tk pekmez ve sütlü kahve(yarım su yarım süt )

13.30
1 but pirzola 1 kase salata (beyaz lahana havuç haşl mercimek ) 3 yk yoğurt

16.30 1 parça cezerye yarım başak

18.30 2 raffaello( olmasaydı daha iyiydi. 1 tanesi 65 kcalmış)

19.00 3 yk yoğurt 2 yk yulaf 10 kuru üzüm yarım muz

2 lt su 1 kupa yeşil çay

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 8-10 sarı leblebi,1/4 gözleme
Akşam: 1/2 gözleme, 1 kase yoğurt (maalesef bugün hamur işi oldu😔)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Cok guzel yapmissin
Bende nerdeyse heegun gibi 2 3 tane yiyorum. Hem sekeri dengeliyor
evet ben çok seviyorum. püreyi de bir şeylerde kullanırım. ben iyi kalite olanları normal yiyorum. ama fiyatlı biliyorsun. bazı çeşitlerin fiyatı daha uygun. onları tariflerde kullanmayı tercih ediyorum. mesela hudri hurması. BİM den almıştım tariflerde kullanırım diye. çok uygun fiyata almıştım. tarifi yaparken tek tek ıslat yap uzun iş. püre elimin altında olunca daha rahat. kaşık hesabı ayarlarım. koca kavanoz pürem oldu :KK45:

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
arada kaçıyor üzülme. yarın iyi ayarla cumaya güzel eksi gelsin.

Menüm
10.00
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 ince dilim ekmek 1 tk pekmez ve sütlü kahve(yarım su yarım süt )

13.30
1 but pirzola 1 kase salata (beyaz lahana havuç haşl mercimek ) 3 yk yoğurt

16.30 1 parça cezerye yarım başak

18.30 2 raffaello( olmasaydı daha iyiydi. 1 tanesi 65 kcalmış)

19.00 3 yk yoğurt 2 yk yulaf 10 kuru üzüm yarım muz

2 lt su 1 kupa yeşil çay
Öğleden sonra hep ara öğün gibi olmuş bı ana öğün yapsaydın gerek kalmazd sanki bunlara cnm genel anlamda çok kötü değil sanki Afiyet olsun
İyi akşamlar
Menüm:
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Afiyet olsun cnm gözlemeler çok değil olmasa olurmuş tabi

Back
X