- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nam nam nam afiyet olsunGunaydin kahvaltı saati![]()
GünaydınnGunaydın kızlar![]()
Günaydın kızlaruykusuz bı gecenin ardından oğlan full enerjik uyandı
Pek dinlenemeyeceksin yine de sankiGünaaaaydıııın
Yeni kalktım Limonlu .....vs. suyumu içiyorum
Dün işte çok yoruldum, akşamda iki kilo ufak hamsi temizledim hava koşuları yüzünden bugün kendime tatil verdim evdeyim
Önce bir sağlık ocağına gideceğim. sonra kahvaltı yapıp bir avm düşünüyorum bir kaç ihtiyacım var olanlara bakayım
Benimkiler de uyumadi. 9 da alarm kurup ben kaldirdim şimdi tekrar uyuttum. Buyuk uyurda kucukten supheliyim. Ama şaftları kaydiGünaydın kızlaruykusuz bı gecenin ardından oğlan full enerjik uyandı
Günaydın Afiyet olsun cnm iyi gezmeler burda hava çok esiyor balkona çıkmaya korkarımGünaaaaydıııın
Yeni kalktım Limonlu .....vs. suyumu içiyorum
Dün işte çok yoruldum, akşamda iki kilo ufak hamsi temizledim hava koşuları yüzünden bugün kendime tatil verdim evdeyim
Önce bir sağlık ocağına gideceğim. sonra kahvaltı yapıp bir avm düşünüyorum bir kaç ihtiyacım var olanlara bakayım
Benimde minik uyudu biz kahvaltı yapıyoruz kızla bklmBenimkiler de uyumadi. 9 da alarm kurup ben kaldirdim şimdi tekrar uyuttum. Buyuk uyurda kucukten supheliyim. Ama şaftları kaydi![]()
Geçmiş olsun bugün nasılsın, kadın olmak gerçekten zor haklısın bilirimMutlu günler arkadaşlar
Biraz nezle oldum sankimkadın olmak zor hasta hasta çorbamı kendim pişirdim makinede çamaşırım var ayy daha tezhahta bulaşığım yığılı
ben alamiim de kimler ağlasın.
@bengisu022 güzel kafa ama sonu 100 olmasınbende diyet modunda değilim ilk etapta yeme düzenimi oturtmaya çalışıcam zira akşamları geç saate yiyorum. Akşam yemeğini erkene çekip sonraki aşamada yediklerimden kısmayı düşünüyorum. Fazlada kısmıycam çünkü ömür boyu hamurişi çikolata yememeyi düşünemiyorum
apanın programıyla 15'in üzerinde kilo verdim daha fazlasını geri aldım bu sefer aşama aşama hedefe ulaşmayı istiyorum. Kısa sürede kilo verince yüzüm çökmüştü aynısını yaşamak istemiyorum.
@HasibeG nerdesin kuzu sende benimle aynı programı uygulamıştın ne durumdasın![]()
Hosgeldin. Duzenli ugrarsan tanisir kaynasirizmerhaba 93 oldum katılmak isterım.
Afiyet olsun cnm bende çok severim hurma yarın desem de alsa bari eşimbir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu![]()
Cok guzel yapmissinbir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu![]()
evet ben çok seviyorum. püreyi de bir şeylerde kullanırım. ben iyi kalite olanları normal yiyorum. ama fiyatlı biliyorsun. bazı çeşitlerin fiyatı daha uygun. onları tariflerde kullanmayı tercih ediyorum. mesela hudri hurması. BİM den almıştım tariflerde kullanırım diye. çok uygun fiyata almıştım. tarifi yaparken tek tek ıslat yap uzun iş. püre elimin altında olunca daha rahat. kaşık hesabı ayarlarım. koca kavanoz pürem olduCok guzel yapmissin
Bende nerdeyse heegun gibi 2 3 tane yiyorum. Hem sekeri dengeliyor
arada kaçıyor üzülme. yarın iyi ayarla cumaya güzel eksi gelsin.İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 8-10 sarı leblebi,1/4 gözleme
Akşam: 1/2 gözleme, 1 kase yoğurt (maalesef bugün hamur işi oldu)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Öğleden sonra hep ara öğün gibi olmuş bı ana öğün yapsaydın gerek kalmazd sanki bunlara cnm genel anlamda çok kötü değil sanki Afiyet olsunMenüm
10.00
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 ince dilim ekmek 1 tk pekmez ve sütlü kahve(yarım su yarım süt )
13.30
1 but pirzola 1 kase salata (beyaz lahana havuç haşl mercimek ) 3 yk yoğurt
16.30 1 parça cezerye yarım başak
18.30 2 raffaello( olmasaydı daha iyiydi. 1 tanesi 65 kcalmış)
19.00 3 yk yoğurt 2 yk yulaf 10 kuru üzüm yarım muz
2 lt su 1 kupa yeşil çay
Afiyet olsun cnm gözlemeler çok değil olmasa olurmuş tabiİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 8-10 sarı leblebi,1/4 gözleme
Akşam: 1/2 gözleme, 1 kase yoğurt (maalesef bugün hamur işi oldu)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar