• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 yk zeytinyağı + sade Türk kahvesi

öğlen 13.40
peynirli isotlu omlet
pişmiş 3 çeri domates + 2 köz yeşil biber
3 brezilya ceviz
1 wasa

ara 1 fincan yeşil çay + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
1 tavuk but
2-3 yk patates kızartması (actifry da az yağda kızartıldı)
marul, havuç, turp salatası

ara 1 kupa kabuk tarçın çayı

şimdi 1/2 limonla madensuyu içiyorum.
az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

canım madem az yiyorsun en azından sağlıklı ve besleyici şeyler ye. yumurta, peynir, zeytin, salata vs. sağlığın elden gitmesin. bağışıklığın düşer sonra Allah korusun.

doktorun ne diyor?

canım günlük yediklerini bizim gibi toplu halde akşam yazarsan daha iyi olur. topluca görürüz değerlendiririz.
Fizik tedavi sadece egzersiz veriyor sırt ağrıları için ilk defa ortopedi ye çıkacağım ne diyecek bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Amine Busra Amine Busra 72 kiloya düşmüştüm. Nasılsa seviyeler bitti azcık ondan birazcık şundan derken 103😒
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere Allah şifa versin. Yaşını bilmiyorum ama genç olduğunu tahmin ediyorum. Ne demek hayattan kopmak? Her şey biz insanlar için bir hastalığın var mı var bunu kabul edip tedavine yoğulaşman gerek. Bi takım egzersizleri öneriyolar denemeni tavsiye ederim. Yemeğini az yesende sağlam ye bu salgın döneminde vucut direncini düşürme 😷

Elbet bu durumun ferahı da olacak, hep böyle hissetmeyeceksin bunu hatırlat kendine. 🙏🙏
Allah razı olsun hepinizden tanımasam da umut oldunuz bana 💕

27 ocak menü

Sabah 10.00 kahvalti

Oglen 1 kaseden az ezogelin corba(unsuzdu)

Ara turk kahvesi

Ara meyve

Akşam 18.45
Kinoali kisir+ ayran

Eklentiler

• IMG_20210127_214100_924.webp
    IMG_20210127_214100_924.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210127_150447_493.webp
    IMG_20210127_150447_493.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210127_101523.webp
    IMG_20210127_101523.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 23
İyi akşamlar menümü yazayım

Kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek, salatalık, domates, kk peynir, 5 adet yeşil zeytin, 2 haşlanmış yumurta

Ara: filitre kahve ,.bir avuç fındık

Akşam: balık, salata

Balığımı yağsız yaptım ama bir hata olmuş iki sefermi tuz kattım naptım balık fena tuzlu olmuştu. Akşamda çok geç yemek yedim saat 9 u buldu geç gelince öyle oldu

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 8-10 sarı leblebi,1/4 gözleme
Akşam: 1/2 gözleme, 1 kase yoğurt (maalesef bugün hamur işi oldu😔)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Bugün böyle geçmiş yarın daha güzel olur toplamda bir gözleme bile olmamış oda iki öğünde yemişin ölçülü olmuş

Kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek, salatalık, domates, kk peynir, 5 adet yeşil zeytin, 2 haşlanmış yumurta

Balığımı yağsız yaptım ama bir hata olmuş iki sefermi tuz kattım naptım balık fena tuzlu olmuştu. Akşamda çok geç yemek yedim saat 9 u buldu geç gelince öyle oldu
Cok guzel gidiyosun. Guzel bir eksi gelecek

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 8-10 sarı leblebi,1/4 gözleme
Akşam: 1/2 gözleme, 1 kase yoğurt (maalesef bugün hamur işi oldu😔)
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Bazen olabilir vucudu sasirtmakta gerek. Hic bozma. Ama yarin persembe tartidan onceki gün. Daha cok protein ya da sebze agirlik verebilirsin

sabah 1 yk zeytinyağı + sade Türk kahvesi

öğlen 13.40
peynirli isotlu omlet
pişmiş 3 çeri domates + 2 köz yeşil biber
3 brezilya ceviz
1 wasa

ara 1 fincan yeşil çay + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
1 tavuk but
2-3 yk patates kızartması (actifry da az yağda kızartıldı)
marul, havuç, turp salatası

ara 1 kupa kabuk tarçın çayı

şimdi 1/2 limonla madensuyu içiyorum.
az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş
27 ocak menü

Sabah 10.00 kahvalti

Oglen 1 kaseden az ezogelin corba(unsuzdu)

Ara turk kahvesi

Ara meyve

Akşam 18.45
Kinoali kisir+ ayran
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım tuz kötü olmuş

Bende ilk kez denedim. Karnabahar kisirindan sonra bu daha iyiydi ne yalan soyliyim 🤪
Yaa ben karnabahar kisirini sevmiştim bı de bunu denemek lazım demek ki

İyi geceler kızlar menümü yazayım yatmadan
Kahvaltı 12:00
3 tane etimek(kızarmış ekmek)
7 küçük zeytin
1 kk Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Pırasa

Ara Türk kahvesi

Akşam 19:00
1 kase ezogelin çorbası
1 kase taze fasulye
2 kaşık ev yoğurdu
1 küçük kase nerdeyse şekersiz hoşaf

20:00
3 ceviz
1 avuç tuzsuz ay çekirdeği

Su 2.5 lt
Spor
1.5 saat koşu oğlan dursa biraz daha yapardım ama nasip bugünlük bu kadar olsun

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-27-23-45-45-48.webp
    Screenshot_2021-01-27-23-45-45-48.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 19
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım tuz kötü olmuş

Yaa ben karnabahar kisirini sevmiştim bı de bunu denemek lazım demek ki
Ya benim baharat ve tuz fazla gelmişti ona. Ama ilk deneme basarısiz olunca bi daha yapmaya cesaret edemedim

İyi geceler kızlar menümü yazayım yatmadan
Kahvaltı 12:00
3 tane etimek(kızarmış ekmek)
7 küçük zeytin
1 kk Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Pırasa

Ara Türk kahvesi

Akşam 19:00
1 kase ezogelin çorbası
1 kase taze fasulye
2 kaşık ev yoğurdu
1 küçük kase nerdeyse şekersiz hoşaf

20:00
3 ceviz
1 avuç tuzsuz ay çekirdeği

Su 2.5 lt
Spor
1.5 saat koşu oğlan dursa biraz daha yapardım ama nasip bugünlük bu kadar olsun
Özellikle spora bayildim 🥰 afiyet olsun

Ondan olabilir bana çok lezzetli geldi kızımla eşimde sevdi hatta kinoa nereden bulabilirim marketlerde var mi

Sağol canım
Büyük migroslarda kesin vardır. ben bimden aldım denemek için a101 e filanda geliyor arada herhalde sürekli satıştada olabilir bakmak lazım ...

Karnabahar kısırınıda denesem birgün iyi olur evdekilere de yemek uyduracam diye bana sıra gelmiyor ki 🤷‍♀️

Büyük migroslarda kesin vardır. ben bimden aldım denemek için a101 e filanda geliyor arada herhalde sürekli satıştada olabilir bakmak lazım ...

Karnabahar kısırınıda denesem birgün iyi olur evdekilere de yemek uyduracam diye bana sıra gelmiyor ki 🤷‍♀️
Tamam canım bakayım ilk fırsatta evde ayrı kendine ayrı olayı sıkıntı herkes ne çıkarsa yerde hiç sorun olmayacak aslında

Selamın Aleyküm Millet :KK54::KK54::KK54:

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesin :KK57: olur :KK70::KK70::KK70:

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:

Selamın Aleyküm Millet :KK54::KK54::KK54:

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesin :KK57: olur :KK70::KK70::KK70:

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:
Kaptanim hoşgeldin. Gozlerim doldu seni gorunce. Eski bir arkadasi gormus gibi cok sevindim.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Pat diye olmaz ama beslenme saatlerini duzenleyerek ozellikle aksam caylarini azaltarak baslanabilir :)

Bizde maalesef pandeminin en basinda gecirdik. Hâlâ bazen nasil o kadar cabuk yakalanabildik inanamiyorum. Ama gercekten cok cok zor günlerdi. Ömrümce unutamam. En zoru da buyuk kizimi evde bırakıp bebek icin hastanede kaldigimiz 6 gündü. Yavrum onu birakip gittim sandi ne kadar süre sen hep ambulansa bindin gittin dedi bana. Neyse ki geçti şükürler olsun. En çokta yeni yeni konuşuyordu etkilenirde konuşmazsa diye cok korkmuştuk. Ama tam aksi oldu, o süreçten sonra dili hizlica çözüldü

Kaptanim hoşgeldin. Gozlerim doldu seni gorunce. Eski bir arkadasi gormus gibi cok sevindim.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Pat diye olmaz ama beslenme saatlerini duzenleyerek ozellikle aksam caylarini azaltarak baslanabilir :)

Bizde maalesef pandeminin en basinda gecirdik. Hâlâ bazen nasil o kadar cabuk yakalanabildik inanamiyorum. Ama gercekten cok cok zor günlerdi. Ömrümce unutamam. En zoru da buyuk kizimi evde bırakıp bebek icin hastanede kaldigimiz 6 gündü. Yavrum onu birakip gittim sandi ne kadar süre sen hep ambulansa bindin gittin dedi bana. Neyse ki geçti şükürler olsun. En çokta yeni yeni konuşuyordu etkilenirde konuşmazsa diye cok korkmuştuk. Ama tam aksi oldu, o süreçten sonra dili hizlica çözüldü
İnan bende KKdan arkadaşlarla deng gelince yada özelden sohbet edince öyle oluyorum ;)
Dediğin gibi ufak ufak bende tekrar başlarım daha sıkı tutmaya ;) sanırım birazda şeker hapımı kullanmıyorum oda etkiliyor hatta daha bu sabah kendi kendime tahlil yaptıramasam da en azından ona tekrar başlayayım diye düşündüm ;)

Size de çok geçmiş olsun ;) Küçük olunca daha da zor tabi :( İnan bizim ufaklık 10 yaşında olduğu halde çok fazla etkilendi :( Normalde anası kılıklı hep sırnaşır özellikle de babasına tabi pandemi başından itibaren hep biraz mesafeli duralım ne olur ne olmaz dedik sonuçta haftada bir de olsa dışarı çıkmak zorunda oluyordu babası. Allahtan kızların odasında balkona bakan camları var da adamı o odaya kapatınca camdan da olsa babasını görebildi ;) Tabi her defasında görünce de ağladı Babacığıma ne zaman sarılabileceğim özledim diye görmeyince de :(

Büyük kız zaten titiz iyice temizlik manyağı kesildi başıma :D resmen el yıkanırken de başımıza dikiliyordu düzgün yıkayın yok efendim daha 30 saniye olmadı diye :D Çamaşır suları o dönem gırla gitti hatta bir ara şakasına kız içiyormusun yoksa bunları ne çabuk bitti diyordum :D
Şükür şu anda daha iyi en azından kavga dövüş azalttı onu ama 20 yaşında olmasına rağmen oda inanılmaz etkilendi :(
Haftada bir dışarı çıkmama izin veriyor ancak oda önemli bir şey lazımsa :D

Çok şükür senin kuzu da dillenmiş ;) çok demek nasıl içine oturduysa işi isyana vurmuş :D Rabbim evlatlarımızı esirgesin her türlü kötülükten ;)

Back
X