Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar şifremi unuttum defalarca denedim olmadı o yüzden giremedim. Memleketteym şu an.bir süre tartılmayı bırakacam.tartılmak beni çok mutsuz ediyordu eksiklerin devamı gelmeyince. Bir de düşündüm yemek yedikçe dayak yemiş gibi sanki suç işliyormuş gibi hissediyordum. Bıraktım artık bu hissi. Yediğime bakıp Allah m ne güzel nimetler vermişsin diyorum. Bu benim nasibimmiş🙂diye düşünüyorum. Şimdi çok daha mutluyum Bakalım sonuç nasıl olacak?? Abartmadan yiyorum bu arada elimden geldikçe porsiyonu azaltmaya çalışıyorum.her gün de yürüyüşe çıkmaya çalışıyorm
Dün 13 bin adım attım
Bı sabah 70 dk yürüdüm 🙂ben de durumlar böyle sizler de iyisinizdir umarım

Selam kızlar şifremi unuttum defalarca denedim olmadı o yüzden giremedim. Memleketteym şu an.bir süre tartılmayı bırakacam.tartılmak beni çok mutsuz ediyordu eksiklerin devamı gelmeyince. Bir de düşündüm yemek yedikçe dayak yemiş gibi sanki suç işliyormuş gibi hissediyordum. Bıraktım artık bu hissi. Yediğime bakıp Allah m ne güzel nimetler vermişsin diyorum. Bu benim nasibimmiş🙂diye düşünüyorum. Şimdi çok daha mutluyum Bakalım sonuç nasıl olacak?? Abartmadan yiyorum bu arada elimden geldikçe porsiyonu azaltmaya çalışıyorum.her gün de yürüyüşe çıkmaya çalışıyorm
Dün 13 bin adım attım
insAllah ise yarar cnm bu yöntem bende bol bol spor yaparak dengelemeye vermeye çalışıyorum bklm

Dün 13 bin adım attım
çok şükür iyiyiz canım. biz de devam ediyoruz. merak ettik seni birden gidince.
ben de 2 öğün yemeye çalışıyorum. bazen 2,5 oluyor. ama dolu dolu yiyorum. iyiyim şu an.

Mutlu günler arkadaşlar
Biraz nezle oldum sankim🤧 kadın olmak zor hasta hasta çorbamı kendim pişirdim makinede çamaşırım var ayy daha tezhahta bulaşığım yığılı 😭😭😭 ben alamiim de kimler ağlasın.
bengisu022 bengisu022 güzel kafa ama sonu 100 olmasın😄 bende diyet modunda değilim ilk etapta yeme düzenimi oturtmaya çalışıcam zira akşamları geç saate yiyorum. Akşam yemeğini erkene çekip sonraki aşamada yediklerimden kısmayı düşünüyorum. Fazlada kısmıycam çünkü ömür boyu hamurişi çikolata yememeyi düşünemiyorum 😬 apanın programıyla 15'in üzerinde kilo verdim daha fazlasını geri aldım bu sefer aşama aşama hedefe ulaşmayı istiyorum. Kısa sürede kilo verince yüzüm çökmüştü aynısını yaşamak istemiyorum.
Bulamiyorum Bulamiyorum nerdesin kuzu sende benimle aynı programı uygulamıştın ne durumdasın😉

Gecmis olsun ankilozan spondilit mi
Evet hatta yeni topikt açtık yazmak istersen sanırım senin eşin de as hastasıydı
Allah şifa versin canım.
Sağol Allah razı olsun
Rabbim şifa versin insAllah cnm

Yaa niye ki psikolojik bişey mi ki biseye canın mı sıkıldı yoksa regl falan mı yakin

Emziriyorum canım aynen burdanim bende 🤭😄 hoşbuldum ❣️

Tanisikligimiza memnun oldum 🤗 ah bu yemek yemek😌🤪
Çok sağol canım

Mutlu günler arkadaşlar
Biraz nezle oldum sankim🤧 kadın olmak zor hasta hasta çorbamı kendim pişirdim makinede çamaşırım var ayy daha tezhahta bulaşığım yığılı 😭😭😭 ben alamiim de kimler ağlasın.
bengisu022 bengisu022 güzel kafa ama sonu 100 olmasın😄 bende diyet modunda değilim ilk etapta yeme düzenimi oturtmaya çalışıcam zira akşamları geç saate yiyorum. Akşam yemeğini erkene çekip sonraki aşamada yediklerimden kısmayı düşünüyorum. Fazlada kısmıycam çünkü ömür boyu hamurişi çikolata yememeyi düşünemiyorum 😬 apanın programıyla 15'in üzerinde kilo verdim daha fazlasını geri aldım bu sefer aşama aşama hedefe ulaşmayı istiyorum. Kısa sürede kilo verince yüzüm çökmüştü aynısını yaşamak istemiyorum.
Bulamiyorum Bulamiyorum nerdesin kuzu sende benimle aynı programı uygulamıştın ne durumdasın😉
Oncelikle gecmis olsun.

Apanin programiyla oldugunu bilmiyodum ama daha once 80lere dustugunu hatirliyodum. Programi birden mi biraktin nasil tekrar kg aldin...

Ben kg vermekten degil koruyamamaktan cok korkuyorum. O yuzden sindire sindire vermek istiyorum

Evet benimde esimde var. Gecmis olsun. Agrilarin cok mu?
Canım ağrım şöyle var menisküs problemi başlamıştı o halledilmeden sırt ağrıları tekrar başladı

Omurga bambu görünümü almaya başlamış kireçlenme var yani

Artık kendimi çok aciz hissediyorum :(

Hayattan koptum ne temizlik ne çamaşır kaç gündür sadece yatıyorum stresten :/

Back
X