Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben diyetis konusunda hemen hemen herşeyi denedim artık pek sabrım kalmadı gibi cerrahpaşanın obezite bölümüne gittim çok ünlü bir diyetisyene aylık 250 ytl verdim gittim ama baktım ki oda hiçbir tahlil yamadan herkese aynı listeleri veriyor zaten işe yaramadı bende hipotiroidi var ve tsh ım yine artmış doktorum en son haşimato diye bir hastalıktan söz etti bu hafta onun tahlilleri yapılacak inşallah o yoktur artık çok üzülüyorum 25 yaşıma kadar 55 kilonun üstünü görmedim şuan 32 yaşımdayım ve 98 kiloyum kaldıramıyorum artık inşallah hep beraber zayıflarız aminnnnn

amin canim. peki bi sey sorucam. diyet yapip da veremiyor musun? yoksa diyetini uygulamakta mi zorluk cekiyorsun. metablozma hizi yavas olsa bile, yeme kontrolu ile kilo verilmesi beklenir. sadece sure daha uzar diye biliyordum. sen hic mi veremiyor musun diyet yaptigin halde onu anlamadim asmimo cum :uhm:

uyguladigin belli bir diyet var mi huzun ?

yok canim ben zaten asiri yiyen bir insan degildim sadece gece yemelerim vardi yani aksam yemeginden sonra yerdim cerez bisküvi cayin yaninda ne varsa.. birde gün boyunca ac kalirdim aksam esim isten gelince homini girtlak yapardim artik yoksüprizzzzz
tabiki gün boyu yediklerime dikkat ediyorum yagli tatli ve beyaz unu kestim kepek ekmegi yiyorum bakalim nasil olcekk:kahve:

meraba arkadaşlar dündoktora gittimve yağdan 400gram vermişim sudan200gram almışım yani 107.300 düm 107.50çıktım ama yağdanhihoyyyt vermişim bide doktor yürüyüş yapıyomusun diye sorduçocuklar olduğu için yapamıyordum busabahçocuklar uyurken çıktım yürüyüşe 06.40ta 0715 te geldim yani 35dakika yürüdüm gelincede kavaltımı yaptım hergün bukadar yürüsem yeter:emir_bebek:

arkadaşlar herkese merhaba

bende bu topiğe girebilecek ağır toplardanım :))

ama şu an tam olarak kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartım bozuldu yenisini alıcam..

bende aranıza katılmak isterim ama bu aralar çok bozuk bir ruh halim var.. acaba diyorum burada hem bu bozuk ruh halimi hemde bozuk yeme düzenimi değiştirebilirmiyiz??

birde hangi gün tartılıcaz onuda söylerseniz. herkesin farlımı olacak yoksa??

inşallah bende bir an önce bu topicten 80-89 topiğine kaçabilirim..kolay gelsin..

Slm kızlar herbal senin soruna cevap vereyim. Sporun s'sini yapamıyorum. Hareket sıfır. Ama ne hikmettir ki bu sabah 88'i gördüm.diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum. Bugüne kadar hep aç kalarak kilo vereceğimi sanıyordum.Bu diyette ise 6 öğün yiyerek kilo veriyorum. İlave olarak günde 1,5 lt su ve 2 bardak yeşil çay içiyorum.İllaki böyle hızlı vermeyeceğim bir yerde kilitlenecek kilo vermem. İşte o zamanda hap ile takviye yaparım diyorum. 1 ay diyetimi yapayım bir hele. Havalar ısınıcada fırsat bulursam şu belediyenin parklara koyduğu spor aletleri var ya oraya gidip onlarda çalışacağım biraz. Ama şu anda hiç hareket yok. Ben 7 yıl önce isveç diyeti yapmıştım çok katı bir diyet. 3 ayda 16 kilo verdim. Sonra 1 sene korudum o kiloyu. Diyet yüzünden B12 vitamini eksikliği oldu o da berbat unutkanlık yapıyor feci derecede.Sonra 1 sene sonra 2 .senede 30 kilo olarak aldım o kiloları. Hani derler ya iki katını alırsın diye inanmazdım ama bizzat ben yaşadım.Onun için bu sefer diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo vermeyi ve almamayı istiyorum. Burdan durumumu paylaşacağım sizlerler. 80'li kilolara insem bile bu guruptan ayrılmayacağım. Birlikteyiz ve hepimiz birbirimize desteğiz sevgiler....

wa__88__02fd00000g41MjQ4aGRwfDIwNzk2MTBoYXxTZW4geWFyZGltIGV0IHlhcmFiYmlpaWlpaW1tbW0h.gif

slm bayanlar.bugün motivasyonum acayip düşük.canım çok sıkkın.ne bulsam yemek istiyorum.sabahın köründe yemiyim diye attım kendimi dışarı.eve gelirkende lahana aldım.onu kavurup yicem acıktıkça..ooooooooooooofffff of...:nazar:

yok canim ben zaten asiri yiyen bir insan degildim sadece gece yemelerim vardi yani aksam yemeginden sonra yerdim cerez bisküvi cayin yaninda ne varsa.. birde gün boyunca ac kalirdim aksam esim isten gelince homini girtlak yapardim artik yoksüprizzzzz
tabiki gün boyu yediklerime dikkat ediyorum yagli tatli ve beyaz unu kestim kepek ekmegi yiyorum bakalim nasil olcekk:kahve:

hüzüncüm bende aynen senin gibiydim.bütün gün aç kalıp.eşim gelince yemeye başlıyodum.ama 3 haftadır kestim gece yemeklerini.çok acıkırsanm meyve yada diet bisküviyi tercih ediyorum.diğer şeylerin yerini tutmuyo ama olsun.sonunda güsel olcamkaydirigubbakcemile3

selam kizlar,

size bir bilgi. lutfen hayatimiza sokalim bu kilo verme doneminde.
ara ogunlerde 1 adet meyve yiyorsaniz, ya da 2 adet , yanina mutlaka , yarim nardak yagsiz sut,
ya da 1-2 adet ceviz, badem, ya da yagsiz yogurt yiyin.

meyvelerin yaninda bu protein iceren yiyeceklerden yerseniz kan sekeriniz inip cikmayacak, aclik hissi uzun sure olusmayacak. buna mutlaka dikkat edelim.

kizlar,

bi de yarin sabah , ac karna , mumkunse tuvalet sonrasi, tartilip buraya yazalim. herkes yazsin lutfen.

artik bilelim. carsambadan carsambaya, kim ne yapiyor.

kizlar hazirana 4 aymiz var. hepimiz kendimize ceki duzen verelim. metabolizman yavas vs. gibi engelleri de unutalim. cunku dikkat edersek yavas hizli gidecek bu kilolar Allah'in izniyle.

yilmak yok. yola devam. hazirana 4 ay var. hepimiz en 10 kilo vermis olucaz insallah.

kizlar,

bi de yarin sabah , ac karna , mumkunse tuvalet sonrasi, tartilip buraya yazalim. herkes yazsin lutfen.

artik bilelim. carsambadan carsambaya, kim ne yapiyor.

merhaba canım a.s. çarşamba olmasının özel bi nedeni var mı çünkü takımlarda cuma sabahı yapıyoruz bunu ve ben sabah okula gidiyorum 2 sefer zor olacak biraz cuma olma imkanı varmı acaba:eek: çünkü malum giyin soyun wc de bekle uzun sürüyo bnm :roflol:

hüzüncüm bende aynen senin gibiydim.bütün gün aç kalıp.eşim gelince yemeye başlıyodum.ama 3 haftadır kestim gece yemeklerini.çok acıkırsanm meyve yada diet bisküviyi tercih ediyorum.diğer şeylerin yerini tutmuyo ama olsun.sonunda güsel olcamkaydirigubbakcemile3

insallah canimm insallah hepimiz güzeliz de güzelligimize güzzelik katicaz insallah ama ben bugün birazcik kacirdim ya annemin dogumgünü vardi pasta yedim vallacokacimcoook
ama yarin salata ve meyve disinda bisey yemicem ben cumadan cumaya tartilmaya karar vermistim sartmi yarin tartilmam yarin tartilirsam morelim bozulabilir cünki daha persembe basladim ben :nazar:

tamam canlarim. cuma da olur. tamam cumadan cumaya olsun.

anlastik. kaydirigubbakcemile5

o halde cuma sabahi hepimiz ac karna, wc ugrayip, tartilip, yaziyoz.

merhaba canım a.s. çarşamba olmasının özel bi nedeni var mı çünkü takımlarda cuma sabahı yapıyoruz bunu ve ben sabah okula gidiyorum 2 sefer zor olacak biraz cuma olma imkanı varmı acaba:eek: çünkü malum giyin soyun wc de bekle uzun sürüyo bnm :roflol:

tamam canimcim, hem cumaya daha var. biraz da vaktimiz olur. cuma sabahi bana da uygun. ben carsambalari diyetisyene gidiyom o yuzden secmistim. cok bencilim yaa . :1no2:size uymayabilecegini hic dusunmedim dilencii cim. kusura bakmayin canlarim. :1hug:

insallah canimm insallah hepimiz güzeliz de güzelligimize güzzelik katicaz insallah ama ben bugün birazcik kacirdim ya annemin dogumgünü vardi pasta yedim vallacokacimcoook
ama yarin salata ve meyve disinda bisey yemicem ben cumadan cumaya tartilmaya karar vermistim sartmi yarin tartilmam yarin tartilirsam morelim bozulabilir cünki daha persembe basladim ben :nazar:

huzuncum eger oyle yaparsan aclik krizi yasayip sonra daha cok yeme istegi duyabilirsin kan sekerin duser cunku. saglikli bi diyette protein ve karbonhidrat da olmali. bence mesela kahvalti da 2 dilim kepek ekmegi yiyecegine 1 dilim yesen olur.

internetten search edip kendine 1500 kalorilik bir ornek diyet bulabilirsin canim. elinin altinda belli bi liste olsa cok iyi olur.

ara ogununde meyve ve yaninda protein grubunu ihmal etme(yarim bardak yagsiz sut gibi)

aşk olsun kızlar beni hiç mi göreniniz olmadı?? bende cuma günü tartılıp bu yolculuğa bende çıkmak istiyorum..
ayrıca bende adım adım hareket etmek istiyorum. bu günden itibaren kendine bir ödev verdim.. akşam yemektern sonra ki abur cubur yemelerini kesicem.. sadece meyve.. bakalım bu ödevimi becerebilecekmiyim

tamam canimcim, hem cumaya daha var. biraz da vaktimiz olur. cuma sabahi bana da uygun. ben carsambalari diyetisyene gidiyom o yuzden secmistim. cok bencilim yaa . :1no2:size uymayabilecegini hic dusunmedim dilencii cim. kusura bakmayin canlarim. :1hug:

canıımm o nası söz öle nerden bilecektin ki hem benimkide bencillik o zman hihoyyyt a.s bencil falan deil baldan tatlı bi arkadaşsın sena.s.
aşk olsun kızlar beni hiç mi göreniniz olmadı?? bende cuma günü tartılıp bu yolculuğa bende çıkmak istiyorum..
ayrıca bende adım adım hareket etmek istiyorum. bu günden itibaren kendine bir ödev verdim.. akşam yemektern sonra ki abur cubur yemelerini kesicem.. sadece meyve.. bakalım bu ödevimi becerebilecekmiyim

kusura bakma canım:eek: ama öle sadece abur cubur kesmekle olmaz ensendeyiz artk ona göre:jeyyar: a.s.

X