- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
Selam kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmmm
Uzun bi tatil sonrası aranızdayım valla çokkkkk özledim ben sizleri yaaaaaa
Bu tatil bana iyi geldi sağolsun patronumuz salı gününden itibaren tatil etti bizi uzun zamandır ihtiyacım vardı ama buraya gelemedim malum sıpam ve bayram girince araya ancak bugün fırsat bulabildim
Geçmişe baktım herkesler iyi çok şükür
Ben bayramı 1 kilo hasarla atlattım çok şükür ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi çıkmam lazım sıpam uyuyoken bi iki işimi daha halledeyim yarın sabah görüşürüz
Esrammmm eline koluna emeğine sağlık kuzuuuummmm
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum
Yasemin ablacım malum geçmiş okumaktan yeni gördüm msjını kusura bakma
Çok şükür ben iyiyim ablacım son tatil günü stres başladı şimdiden bi dahaki tatile kadar beklicez bakalım
Sen nasılsın ablacım dün çalışmışsın yaaaa inan çok üzüldüm senin adına bayram dönüşü olmazki ama bugün evdesindir inşallah çok öpüyorum ablacım kendine iyi bak
Uzun bi tatil sonrası aranızdayım valla çokkkkk özledim ben sizleri yaaaaaa
Bu tatil bana iyi geldi sağolsun patronumuz salı gününden itibaren tatil etti bizi uzun zamandır ihtiyacım vardı ama buraya gelemedim malum sıpam ve bayram girince araya ancak bugün fırsat bulabildim
Geçmişe baktım herkesler iyi çok şükür
Ben bayramı 1 kilo hasarla atlattım çok şükür ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi çıkmam lazım sıpam uyuyoken bi iki işimi daha halledeyim yarın sabah görüşürüz
Dafi ablacım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış vallahaSELAMUN ALEYKÜM KIZLAARR
nasılsınız bakalım
ben bugün tembellik ediyorum. temizliğim bitti . önceki akşam gelinlerden birisi kandillik geldi. sahura kaldılar. sabahıda pazar olunca gitmediler.onlar uyurken ben muffak dolaplarını hallettim. gelinde kalkınca sen çocuğa bak ben kalan işleri yaparım dedi.çocuğu beylere postalayıp,ikimiz birden başladık. kalan camları sildi,dolap içlerini yerleştirdik. temizliği bitirdik. biz açık alanda yapılan bir iftar programına davetliydik. onlarıda götürdük. dönüşte özdilek e uğradık. eşime birşeyler alırken gelinede ayakkabı aldık. çok sevindi.bu ayakkabıları görmüş alamamıştım dedi. ordan çıktık çocuğu oynata oynata gelirken birden benim kafamda bir şimşek çaktı.( dolapları temizlerken bir kavanozun dibinde birazcık kuru fasulye kalmış onu haşlayayım hem kavanoz boşalsın hem piyaz yaparım demiştim.ocağa koymuştum. ikindiden önceydi)biz çıkarken fsulyenin altını kapatmışmıydık dedim. gelin ben kapatmadım dedi. bende kapatmadım dedim. hemen yıldırım gibi eve geldik. havayı koklaya koklaya eve girdimocak yanıyordu tencerenin suyu bitmiş fasulye helva gibi pişmiş ama yanmamış. hâlâ şaşkınım. bir avuç fasulye az suyla koymuştum . 5 -6 saatten fazla ocakta kalmış yanmamış Allah korumuş yangın çıkmıştır diyerek gelmiştim eve. hiçte öyle hata yapmazdım. nasıl oldu unuttum bilmiyorum.
nursena kuzu daha iyileşememiş. bayramda iyi olurlar inşallah.
asuu benimde yemeğim yok bugün. dizleride çok kötü. akşam uzun süre sandalyede oturduğumdanmıdır bilmiyorum. robot gibi zor hareket ettiriyorum.akşam sahura ekmek almamışız birazcık pide vardı. eşimi kaldırmak istemedim gece vakti sokağa çıkmasın dedim. poğça yaptım. yumşacık iyi oldu ama ayaklarımdan hiç rahat değildim.sofrayı hazırlayıncaya kadar ağlıycaktım sanki. eşimde beni biraz erken kaldırsaydın fırına giderdim neden uğraştın dedi ama biraz daha uyusun dedim işte.
uuuh destan yazmışım ben
Kuzum cicilerini güle güle kullan hatta bayramda güle güle kullanmışsındır sen zatenselam canlarım......
bayram telaşı işler kaynıyo benim evdeee.....
biran önce işlere dalıp halletmem lazım benim......
dün eşimle bayram için alışverişe gittik geldik, sonra zaten kandil münasebeti ve yoğun misafir yorgunluğumla baya uykusuz kaldığım içinde uykuyla ve eşimle geçirdim vaktimi dün hep.....
evde bi ip kaldırmadım dün nerdeyse.....
dolayısıyla işlerde birikmiş oldu dündeeen.....
dün sadece üst alcaktım, bu sefer fiyatlar uygunuma geldi:))) etekte aldım:)
eşarp aldım dikdörtgen ama kadın yakmaz dedi, dün bi örtüyüm dedim deneme amaçlı 30dk duramadım içinde yandım, bi ara o değişcek malesef, 2iş oldu bana
birde yakmaz diyo yaaaa.......
eltimede bi eşarp beğendim aldım.
böyle işte......
geçmişi okudum ama şuan yazamicam hiç cevap, bi ara gelir yazarım yine canlarım....
aaaa bu arada dün için annemler gelcek demiştim, onlarda fikir değiştirdiler, bayramın 2.günü yola çıkcaklar.....
daha iyi oldu hem benim hem annemler için böyle bencede, çünkü daha çok vakit geçirebilicez böylece birlikte inşaallah annemlerle.
haydi ben kaçar artık, hepinizi öperim
görüşürüz
Canım tekrar hoşgeldin aramıza iyi olmana sevindim geçmişi boşver bundan sonra önümüze bakıcaz hep beraberkizlarrrr. nasilsiniz gelmiyeli???
Geçmis cooook birikmis.... o yuzden okuyamiycagim...
Neden girmedigimi size ozetliyeyim...
Pek vaktim olmadi kiz krese gitmeyince evde olunca, onunla ilgilen falan filan, ondan sonra malum ramazan ayinda iftara misafirlige git, misafir agirla derken boyle oldu...
Bende kilo durumu vahim... bu sabah tartildim 96,9kg olmusum... ki 97bucugu gecmisimdirde, 1haftadir biraz dikkat ediyorum...
Psikologa basladim ya orda konustuklarim, beni uzen seyleri konustugumuz icin iyilesmem icin tabikide, beni coook uzdu ve aksamlari kendimi abur cubur yemeye verdim diyebilirim...
ha su 1haftadir biraz daha iyiyim... psikologun etkisini gormeye basladim artik. Insallah bundan sonra hep eksileri gorurum...
Neyse ben sizleri cooook ozledim :)
Hepiciginizi opuyorum kocamannn
Nursena ablacım ben geç kaldım sen çoktan gelmişsindir ankaraya ama olsun sağ salim git ve gel inşallah çok öpüyorumsabhatan beri dur durak bilmeyen enerjimle evi sil süpür kızları yıka çarşıy a git su faturası yatır iftar hazırla yolluk kurabiye puaça yap duş aldım en son 1 şişe suyla attım kendimi buraya eşimi bekliyorumm traş olup gelcek valizleri yerleştirirp vıınnnn yapmayı planlıyoruz allah sağ sağlim gitmek nasip etsin inşallah bu yollar beni öldüürüyo valla
HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73
Kızlar tebrik ederim hepiniziAYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000:122:
AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg
Esrammmm eline koluna emeğine sağlık kuzuuuummmm
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar nazar üzerinde anlaşılanbebişimiz yine bize şaka yaptı :)
biz yine evde oturuyoruz. ablam artık sancılarım son raddeye gelmeden gitmicem hastaneye moralim bozuluyo böyle dedi. Hayırlısı bakalım.
Liste için bildirimler geçmişten yapılmış sanırım şimdi onlara bakıcam arkadaslar.
canım ben de her birinizi çok çok özlüyorum.
çok teşekkür ederimsürekli bir yerlerime bir şeyler oluyor bu ara..
Allah razı olsun ablacım inşallah iyi olur ablam.
Gece uykusu muhteşem bir şey kesinlikle haklısın :)
canım çok teşekkür ederim :)
galiba nazar degdi biraz, eniştem okudu bugün biraz ferahladım.
Takma aldığın kiloyu, bu ay sonunda muhteşem bir şekilde geri dönücez ben eminim :)
Tebrikler tatlım :)
Vallahi ramazanda bile muhteşem bir sonuçla kapattın. Tebrik ederim
Kızlar tebrik ederim bayrama rağmen maşallahhhhh
meyra__ 300 dk nothingg 180 dk esrammm00 75 dk
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum
kuzular günaydın uyuyan prensesler kraliçelerrr
ve ben işteyimmm
kabus gibi
Zehra nasılsın canım?
Yasemin ablacım malum geçmiş okumaktan yeni gördüm msjını kusura bakma
Çok şükür ben iyiyim ablacım son tatil günü stres başladı şimdiden bi dahaki tatile kadar beklicez bakalım
Sen nasılsın ablacım dün çalışmışsın yaaaa inan çok üzüldüm senin adına bayram dönüşü olmazki ama bugün evdesindir inşallah çok öpüyorum ablacım kendine iyi bak