Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmmm
Uzun bi tatil sonrası aranızdayım valla çokkkkk özledim ben sizleri yaaaaaa
Bu tatil bana iyi geldi sağolsun patronumuz salı gününden itibaren tatil etti bizi uzun zamandır ihtiyacım vardı ama buraya gelemedim malum sıpam ve bayram girince araya ancak bugün fırsat bulabildim
Geçmişe baktım herkesler iyi çok şükür
Ben bayramı 1 kilo hasarla atlattım çok şükür ama yarından itibaren bomba gibi geliyorum Allahın izniyle şimdi çıkmam lazım sıpam uyuyoken bi iki işimi daha halledeyim yarın sabah görüşürüz

Dafi ablacım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış vallaha
Kuzum cicilerini güle güle kullan hatta bayramda güle güle kullanmışsındır sen zaten
Canım tekrar hoşgeldin aramıza iyi olmana sevindim geçmişi boşver bundan sonra önümüze bakıcaz hep beraber
Nursena ablacım ben geç kaldım sen çoktan gelmişsindir ankaraya ama olsun sağ salim git ve gel inşallah çok öpüyorum
HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000 :122:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg
Kızlar tebrik ederim hepinizi
Esrammmm eline koluna emeğine sağlık kuzuuuummmm
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar nazar üzerinde anlaşılan
meyra__300 dk
nothingg180 dk
esrammm0075 dk
Kızlar tebrik ederim bayrama rağmen maşallahhhhh
Elizim eline koluna emeğine sağlık kuzum
kuzular günaydın uyuyan prensesler kraliçelerrr

ve ben işteyimmm

kabus gibi

Zehra nasılsın canım?

Yasemin ablacım malum geçmiş okumaktan yeni gördüm msjını kusura bakma
Çok şükür ben iyiyim ablacım son tatil günü stres başladı şimdiden bi dahaki tatile kadar beklicez bakalım
Sen nasılsın ablacım dün çalışmışsın yaaaa inan çok üzüldüm senin adına bayram dönüşü olmazki ama bugün evdesindir inşallah çok öpüyorum ablacım kendine iyi bak

Selamün aleykümm....

uzunn bir aradan sonra kısa süreliğinede olsa tekrar burdayımm....ben ve kızlarım iyiyizz...bayram yoğun ve hızlı geçti...eşim ailesin

köye götürdü bikaç gün ayrı kalıcaz ve şimdiden çok özledimm...üstelik giderken rahatsızdı beli tutulmuştu doktor iğne verdi...yolda

falan zorlanmasın diye ama az önce görüştüm kötü olduğunu söyledi...işin kötüsü köydeki ev bir senedir kapalı ve çok eski olduğu için

perişan bir vaziyetteymiş oturulacak bile yer yokmuş arabada uzanıyorum annemler temizlik yapıyolar dedi...aklım onda ama burdan

beri bişey yapamıyorum...diyettt...offff offf...üç gündür tartıya çıkmadım çıkmayada cesaretim yok..en son 88,5 tim...eve dönünce tam

gaz başlıyacağım inşallah hem diyete hem spora...şuandada dikkat etmeye çalışıyorum...benden haberler böyle sizlerde iyisinizdir

inşallah...eşim gelene kadar annemdeyim fırsat buldukça aranızda olucam...şimdidlik öpüyorum hepinizi...

90+ Sessss ver sessssssss

Hala gelmediniz mi? Ya da geldiniz ama topiğe bakmaya vaktiniz olmadı.Yarın da benim vaktim olmaz offff ne Pazartesi olacak ama

Bayramım ablamın gelmesiyle su gibi geçti.Gerçekten bana çok iyi geldi.Son zamanlardaki iş stresinden sonra baya dinlendirici 4 gün oldu.Bakımlarımı da yaptım bu arada hatta şimdi yarın ki kıayfetleri ayarlayıp ojemi de sürüp size bakayım dedim.

Yediklerimi yazmadım ama diğer günlerden farkı yoktu.Sporumu ihmal etmedim.Hergün yaptım.Suyumu da hergün 2,5 lt alkali olarak içtim.Gelin görün ki kaçamaklarım var.Bu süreçte ablamın doğumgününü kutladık.Herşey beni zorladı yeme konusunda bazılarına hayır dediysem de tatlı söz konusu olduğunda bu kadar istikrarlı olamadım.Umarım bu hafta telafi edebilirim.Ya da sporla dengelemiş olurum.Ben sizleri çok özledim bi gelin artık

Ben varım yeniyim olmaz mı

sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnn yrn dıyetısyen randevum var ve bugun aksamda yemeklı mısafırım vardı yandım ben yıne azarı yıycem off yaaa....carsamba gunude tatıle cıkıorum ordada yerım....offff....offff.....

:18::18::18::18::18::18:

İyi geceler
Yarın hepimiz güzel başlangıçlar yapacağız inşallah
herkesler hazır mı peki

iyi geceler asu ablacım....bende şimdilik akşam 7 den sonra yemeyi bırakmakla başlıyorum...hatta bugün siftahı yaptım..geri kalan düzenide eve geçince oturtucam artık...ama evdede sizden ayrı kalıcam....genede hep sizden güç alıp asla vazgeçmicem...iyiki varsınızz...

bızım patronlar dındar. oyuzden enazından dını bayramları duzgun ve zamanında kutlayabılıyoruz cok sukur. darısı senın de basına ınsaallah.

yolculuk olmus senın de. ınsaallah kazasız belasız ve mutlu bır bayram gecırmıssındır ben bu bayram kendı aılemı goremedım eylul de ıkı gunluk yanlarına gıdıp gelırım ıns bakalım

elız cok cok gecmıs olsun sen nazara geldın galıba. once koltuk altından amelıyat, tansıyon derken sımdı de dızın ıncınmıs. hayırdır ınsaallah yaaaa nıye boyle oluyor.

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar dilerim
Aynurum da faceden mesaj yazmış hepimizin Bayramı'nı kutluyor 15 Ağustos'ta Türkiye'ye döneceklermiş inşallah

ooooo maasallah aynura. bıtırıyor umresını ınsaallah. bızden de cok selam ona. gelınce bol bol yazar artık yasadıklarını, bız de agzımız kulaklarımızda okuruz.

canım sen gerı mı aldın kıloyu ? ya valla cok uzuldum. nıye oyle oldu ? odemenın mı var ?

elızcıgım ben kılo bıldırımı yapamadım kaynanamlarda koyde tartı olmadıgı ıcın. oyuzden spor bıldırımı de yapmadım. ama herzamankı gıbı sporum var yaklasık 400 dk olmustu ama ızınlıydım kılo lıstesınde.

lıste ıcın ellerıne saglık. sporcularımızı tebrık edıyorum bu hafta alacagım yıne bırıncılıgı kımse kusura bakmasın

bayramın ılk gunu olmasına ragmen menun guzel. o ıkı baklavayı da bayramlık tadımlık olarak gorup kendıne stres yapma. menulerın guzel olmus. bayram olmasına ragmen cok begendım ben. evde olmanın avantajını da yasamıssın oyuzden cok sevındım bak bu olaya.

spor da yapılmıs. zaten bayram nedenı ıle sureklı hareket halınde de olmussundur oyuzden sıkıntı edılecek bırsey yok merak etme.

baklavalar fazla olmus bugun. ama aksam yemek yememek hata olmus corba ve salata ya da yogurt ıle ogun yapsan cok ıyı olurdu sabahtan sonrakı ara ogunde fındık ve aksam fındık yemek yerıne, ıkıncı fındık yerıne yogurt corba ya da salata dıyorum yanı.

spor olarak bugun cok cok aktıf olmussun tebrık ederımmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz

ınsaallah guzel bır bayram olmustur hepınız ıcın ve kılocuklar da alınmamıstır ınsaallah

ben bugun cok yogunum, aksam ancak tekrar gırebılırım bıraz gecmıse baktım ve sımdı yazıp cıkıyorum

yenı bır gun, yenı bır hafta.... hepımıze hayırlı olsun guzel olsun ınsaallah

hepınızı opuyorummmm uzun uzun gorusmek uzere en kısa zamanda

ben cumartesı aksam 8 gıbı eve geldım ama koyden erken cıktık baska bır koye ugradık bır ıs ıcın. ordan otogara bıraktı bızı esımın amcası. cok rahat oldu bu sekılde kloyden bır suru sebze getırebıldık. esımı ıkna ettım ve emanete bıraktık esyaları. otogara cok yakın real. gelıp gıdıyoruz ama hıc gezmıyoruz bol bol gezdık yemegımızı de yedık aksama dert olmasın dıye. baya bır gezındık ufak tefek alısverıs de yaptık hatta ıhtıyacımız olan bazı seylerı. malum buyuk buyuk tekno marketler olunca. kendımızı kaybettık. esım 100 den dusunce hedıye alacagım demıstı o olsun bu olsun derken kendıme tartı aldırmaya karar verdım. benımkı bozuldu ve arkadasınkını kullanıyordum hem bu kez fonksıyonlu bır sey aldım yag, kas, su da olculuyor cok hosuma gıttı hem de 45 tl cıvarıydı.

cumartesı yatıncaya kadar bol bol yesıl bıber dogradım kıslık yemeklık. kabak da dogradım. ertesı gun de esım cevız, ben taze fasulye, kabak ve yesıl bıbere devam ettım. koyden esım ıcın az bır tursu ve recel getırdım suzme yogurt, ev peynırı getırdım. bıraz domates. domates henuz olmamıs. az getırdım. semız otu getırdım. kaynanamlara ozel kepegı alınmamıs bulgur yaptırttım ondan getırdım2-3 kıloluk patates ve sogan, bır ıkı kıloluk erık. kuru kayısı. kurutulmus bıber, taze fasulye ve kabak. baya bırsey getırmıs oldum yanı. cok da ıyı oldu. bır ay sonra gıdıp yıne getırebılırız bırseyler belkı. buarada şu buzdolabı gorunumlu derın donduruculardan almaya karar verdım bu hafta arastıracagım. dolabım sımdıden doldu, daha yapacagım hazırlıklar var kurban etıne de yer kalmaz azıcık bır et alıyor olsam da.

bayram daha oncekı bayramlardan daha sakındı bazı küs akrabaları varmıs esımın. ama yıne de yogundu. guzel gectı. spor yapamadım ama bahceye falan gıttım yuruyerek. sureklı ayaktaydım. cumartesı gunu de bol bol yurudum real ın ıcındeyken, gıdıs donus yolu derken. pazar gunu de geceye kadar ayaktaydım temızlık de yaptım baya yoruldum haftaya bıraz yorgun baslıyorum ama olsun. patronumuza bayramcı gıttık, gıdıp gelırken yıne yurudum derken benım bayramdakı sporlar yuruyus tarzında olmus oldu hep anlayacagınız. bugun spora gıdecegım bu hafta full gıderım belkı bakalım.

bayramda herkes zayıfladıgımı farkettı kolların bıle ıncelmıs dedıler cok sevındım uc aydır gormemıslerdı benı. bayramda tatlı kacamagım olmadı bır kez baklava yedım bır ıkı kez de bayram cıkolatası ama koy ekmegınden yedım bıraz. yemeklerım cok saglıklıydı tavuk mangal yaptık, taze fasulye, yogurt corbası falan boyleydı menulerımız.

dun yemek yaptım ve herzamankı gıbı yanımda tasımaya baslıyorum bır valız dolusu. ramazan guzeldı bu acıdan. yanımda tasımıyordum. aksam ısyerınde yemegımı yıyıp spora oyle gıdecegım ramazandan oncekı moduma gecıyorum yanı. malum 6 bucukta ısten cıkıyorum eve gıdıp yemek yesem spora gıtsem oraya varmam 8 ı bulur. oyuzden burda 6 da yerım, 7 de sporuma baslamıs olurum. 8 e kadar spor yaparım, 9 a dogru da evde olurum. sıkıldıgım gunler ve cumartesı gunu esımle evde yerım

baya uzun oldu kafanızı sısırdım kusura bakmayın.

aksam menulerımı yazarım opuyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…