Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendine böyle söylediğini bir daha duymak istemiyorum burcu :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: Yakışmıyor sana .Önce sen kendini düşünüceksin sonra başkasının düşünmesini isticeksin.Sen hele bi başla hele bi azmet ilk hafta çık tartıya eksilerini gör zaten o saatten sonra istesende bırakamıcaksın.Ama önce beynen kendini hazırla.Bak kilonun sana yaşattıklarını hatırla.Zor bir dönem ama bil ki sana burda herkes olacak.Lütfen bir an önce toparlan ve kendine gel.Zamanla nasıl alıştığnı görünce çok şaşıracaksın.Anlaştık mı :KK34::KK34::KK34::KK34:

msjın başına o kırmız ünlem nasıl geldi ben de anlamadım yanlış anlama :)
Bnde unlem gorunmuo haklisin solediklerinde silkelnmem gerek tskler

Arkadaslar sizlere, ailelerinize hayırlı bayramlar...

o tansiyon düşmesi olayının bir gün sonrasında dizimi incittim. namazlarımı bile zar zor kıldım, zor kalkıyorum yavas yavas.
ablamın da sancıları sıklasıyor. o yuzden ilgilenemiyorum sizlerle.
esracım, yarın belki hastanede olacagımız icin bu haftalık izin istiyorum senden.
ve arkadaslar birinizden rica ediyorum spor listesini hazırlayabilir misiniz bu haftalık? hastanede olucam gibime geliyor çünkü.
sizleri çok seviyorum

kızlarrrrrrrr bende mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum.. sizlere ailenizle sağlıklı,hayırlı bayramlar diliyorum..

15günden fazla oluyor annemler bende..annem,babam,kardeşlerimle kocaman bir aile olduk yeniden:)
onlarla gecıyor zamanım..ramazanda ne yemek davetlerimiz bitti,ne de bizim gitmelerimiz..
ama bitti yine güzeş bir ramazanda:))

sizleri çok öpüyorum sağlıcakla kalın..:KK3:

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar dilerim
Aynurum da faceden mesaj yazmış hepimizin Bayramı'nı kutluyor 15 Ağustos'ta Türkiye'ye döneceklermiş inşallah

Bayramın birinci gününden herkese merhaba topikte kimsecikler yok ama ben yine de menümü yazıcam nedne yazıcam merak ediyorum aranızda bayramda benim gibi çozutan var mı ? Buyrun benim felaket menüm

Sabah
1 kete ( bunu kendime ödül diye saklamıştım )
1 bardak çay

ara
4 ceviz

öğlen
bir servis kaşığı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek

ara
2 dilim ev baklavası (işte burası yaktı beni)

akşam
bir yumurta ve birazda mantarla az yağlı omlet yaptım
iki dilim ekmek

ara
bir armut
bir şeker

2,5 lt alkali su

45 dk spor yaptım bugün yeme konusunda kendime çok güvenirken karbonhidrat ağırlıklı beslendim sizdede böyle oldu mu bilmiyorum ama iştahım açılmıştı epeyy umarım yarın böyle olmaz kafamda bir yeme planı hazırladım umarım uyarım

o tansiyon düşmesi olayının bir gün sonrasında dizimi incittim. namazlarımı bile zar zor kıldım, zor kalkıyorum yavas yavas.
esracım, yarın belki hastanede olacagımız icin bu haftalık izin istiyorum senden.
ve arkadaslar birinizden rica ediyorum spor listesini hazırlayabilir misiniz bu haftalık? hastanede olucam gibime geliyor çünkü.
sizleri çok seviyorum

Elizim geçmiş olsun ama bi dikkat et kendine lütfen.Ablanın da Allah yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin inşallah.Bizde seni çok seviyoruz bu yokluğunda özlüyoruzz :KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun.:KK71:

Sevdiklerinizle nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar görmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi...:KK16:
Önümüzde ki ramazan bayramını 10-20-30-40-50 kilo daha az karşılayalım inşallah...

Yeni girdik eve sayılır.. öylesine yoğun ve sıcaktı ki burası,eve uğrayıp duş arası verip tekrar çıktık :KK66:
O derece bunaldık..

gündüz bayram telaşı sonrası akşam eve geldim çocukların banyoları ütü ve çanta hazırlığı artı yol içi
n poğaça falan anck işim bitti..saçımı bile yeni boyadım az sonra gireceğim duşa sonra yatarım eşim sabah nöbetten 9 gibi gelir hemen çıkarız büyük ihtimal..herkese iyi bayramlar..
bayram sonu sağsalim buluşuruz inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

herkese hayırlı cumalar dilerim
umarım bayram herkes için güzel geçiyordur bizim ilk günümüz çok güzel geçti akşam 11 gibi eve geldik 2 saatlik uykuyla tüm gün ayaktaydım çok şükür hemen yattık eve gelince bir ay sonra gece uykusu uyumak iyi geldi şimdi eşim camiye gitti cuma namazından sonra tekrar çıkarız herhalde
esramm gece görmemişim seni canım ben iyiyim şükür senin menüde bayrama göre hiç fazla değil bence sen benim yediklerimi bir bilsen
elizcim geçmiş olsun canım ablan da hayırlısıyla kolayca kurtulur inşallahspor listesini de hallederiz canım sen merak etme zaten pek spor yapan yoktur herhalde
kiloma gelince esracım son hafta abartıp bayramda da golü atmışım kilom 85
haftaya eksilerde olacağım inşallah öpüyorum herkesi:KK54:

Eşimin işleri çıkmış akşama kadar meşgul
Biz de kızlarla kayınvalideme gideceğiz annemle kardeşim de orda olacak zaten akşam belki azcık gezebiliriz

Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar diliyorum. dün uğrayamadım, hepinizin bayramını kutlarım ayrıca. inşallah nice nice bayramlara kavuşuruz sağlıkla.

sizleri çok seviyorum

Elizcim çok geçmiş olsun, nazara geldin sanırım. inşallah toparlanırsın bi an önce. listeyi de dert etme, çoğumuz izinliyiz, spor bildirimi olmayabilir. olursa yaparız birimiz. öpüyorum seni çok :KK54:

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar dilerim
Aynurum da faceden mesaj yazmış hepimizin Bayramı'nı kutluyor 15 Ağustos'ta Türkiye'ye döneceklermiş inşallah

Asuman ablacım çok sevindim bu habere, gelsin de bizi az hizaya soksun :KK53:

umarım bayram herkes için güzel geçiyordur bizim ilk günümüz çok güzel geçti akşam 11 gibi eve geldik 2 saatlik uykuyla tüm gün ayaktaydım çok şükür hemen yattık eve gelince bir ay sonra gece uykusu uyumak iyi geldi şimdi eşim camiye gitti cuma namazından sonra tekrar çıkarız herhalde
esramm gece görmemişim seni canım ben iyiyim şükür senin menüde bayrama göre hiç fazla değil bence sen benim yediklerimi bir bilsen
elizcim geçmiş olsun canım ablan da hayırlısıyla kolayca kurtulur inşallahspor listesini de hallederiz canım sen merak etme zaten pek spor yapan yoktur herhalde

Asumannnn ablaaa ben de 85im :KK53:

ay boyu verdiğim 2-3 kgmı son hafta aldığım için tebrik ediyorum kendimi. neyse artık, önümüze bakacağız her şeye-herkese inat :KK16:

selam hayırlı cumalr kızlar

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPERİMMMM

Esram kg 92.5

sporda 180 dk cık

manavgattayım kızıtlı girdim bugün dönücemmm

hepinizi özledimm sevgiyle kalınn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Gecen hfta kactim hatirlamiorum hergun kilom deisddigi icin bu sbh99,9 ciktim tartida😭😭spor yok yemek cok

NoKullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep84,7Aynı84,2-0,584,2Aynı85+0,8+0,3
2ayşe_c52114,3-1113,1-1,2??-2,2
3nevzamansız99+1,398-198Aynı99+1+1,3
4YENA96,5Aynı96,5Aynıİzinliİzinli0
5Ceco34İzinliİzinliİzinliİzinli0
6efeeeem88,4-1,188,1-0,3İzinliİzinli-1,4
7nothingg94,1-0,992-2,193,1+1,192,5-0,6-2,5
8NURGU6691,5-0,991,5Aynı91,5Aynı?-0,9
9dafiİzinli89,589,6+0,1İzinli+0,1
10elizabeth_bath90,2Aynı90,8+0,690,2-0,6İzinli0
11asuhan96,8+0,695,3-1,595,2-0,194,7-0,5-1,5
12burcu818198,6?100,599,9-0,6+1,3
13Meyra98,8-0,698,5-0,398,4-0,198,4Aynı-1
14Nursena86,5-0,586-0,585,9-0,1İzinli-1,1
151.73109-1,5109Aynı108,8-0,2108,5-0,3-2
16Clutch82,1-0,982,1Aynı82,1Aynı85+2,9+2
17Nilceeeee100,3-2,3100,3Aynı99,6-0,7İzinli-3
18esrammm0099,8-198-1,897-196,5-0,5-4,3
19egedeniz86-1???-1
20pomogranate100,1-0,299,2-0,998,9-0,3İzinli-1,4
21gulma91,8-1,291,5-0,391,2-0,3?-1,8
22mehtabb93Aynı93,1+0,1İzinliİzinli+0,1
23karye81,6Aynı81,1-0,581,4+0,3?-0,2

HAFTANIN 1.si _________ - 0,6 kg. ________ nothinggg & Burcu8181 :KK19::nazar::KK9::KK76::21::KK8::KK71:

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _______________ Asuhan & Esramm00 :KK19::nazar::81::118::KK71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,3 kg. __________ 1,73 :KK19::nazar::KK9::KK62::KK66::KK71:

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ esramm000 :KK19::122::KK64::nazar::KK71:

AYIN 2.si _________ - 3 kg. _________ Nilceee :KK19::81::nazar::KK66::KK71:

AYIN 3.sü ________ - 2,5 kg. _______________ nothinggg :KK19::nazar::KK8::KK71:

Kızlar kilo veren, sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.

listeyi yapıp çıkmak zorundaydım o yüzden akşama kadar bekleyemedim. zaten ramazan dışında öğleye kadar bildirim kuralımız var biliyorsunuz. bu haftalık böyle olsun artık.

Bu arada spor listemizi yapmak isteyen varsa yapabilir. hatırladığım kadarıyla meyranın 300 dakika, Yasemin ablanın 180 dakika, esram00 ın da 75 dakika sporu var. tabi sayfaları taramak gerekebilir salı gününden itibaren başka bildirimler varsa diye...

hepinize iyi tatiller, ben pazartesiye kadar görünmeyebilirim. hoşçakalın :KK16: :KK16: :KK16:

Sanırım herkes bayramda biraz kaçırdı bayram sonrası kaçırmayan varsa tebrik edicem ablacım :KK9::KK9::KK9::KK9:

X