Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkeseeeeee
kızlar tartıldım sonuç ii ama şişkinliğim var azcık bekliyem bakalım
bidaha tartılıcam ona göre yazıcam:):)

bu hafta süperrr vermissinnnn dikkat edenler nasil belli yaaaa kaydirigubbakcemile3 tebrikler tebrikler darisi basima insallah

secilllllllllllllllllllll yaz kız kiloluu başların senin şişineee naniknanik ben im yatak yorgan ortada kalkamıyom başından kişm ne vermiş diyee hadi iiiii

çitolüm tbrklerrrrrrrrr bende verdim ama yarm saat verin bana belki 100 gram eksik çıkarımmm:):) şuan tam 1 kilo vermiş görünüyorum 2 haftadır 1 kiloya ulaşamamıştım ama şişkinliğim var azcık beklicem kesin kilo bvildirimi o zama yapıcam hadi deiştir çizelgeni valla süper oldum çok sevindim senin için ya:):)

citttoooolll bide sen günde toplam kac kolari yapiosn :))))

cnm valla ben acıktıkca yiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ewimde ne varsa yemekmi var ( içinde ne var biliyorum hani yaglı yagsız ) ona göre bazen bir dilim ekmek bazen iki duruma açlıgıma göre yiyorum ... biraz tesadüf oluyor yani benim günlük kalori alımım belli bişey yapmıyorum hani çünkü ne kadar kendimi kısıtlarsam o kadar fazla yiyecemi biliyorum. cnmın daha çok şey isticeni biliyorum .. o yüzden ne varsa duruma göre yiyorum .. birde bu hafta yogurt çok tükettim ben .. bi yerde duymuştum yogurt hem zayıflamaya yardımcı hem göbek yaglarını eritr diye bimiyorum ne kadar dogru ... hem hazır yogurdu bozuyolarmış haberiniz olsun katkı maddeleri çogalıyomuş içi su oluyomus ewlerinizde kendiniz yogurt yapın dedi doktor ... hem süt kaynadıkça içindeki su miktarı azalır vitamin protein içinde kalırmış ve yaptıgınız yogurt daha kıvamlı olurmuş ...

yaaa ben 28günde nasil 84 olucammm :))))

84 olamasın belki ama 28 gün 4 hafta eder
sen haftada 1 kilo versen 4 kilo dan 88 olursun

hadi işi sıkı tutt aglamayı sızlanmayı bırak az ye .. yanınada kalkırrr poponu yürüyüşe çıkk
yada ewde nevea bayd yap çok etkili) 1.5 kilo ver haftada oda 6 kilo eder 86 olursunn ..

inan imkansız deyil yaa umutsuzluk kadar kötü bişey yok kilo üstüne kilo bindirirr başlaman lazım bir yerdenn

inan ben kendime şu an inanamıyorum bunlara yapabildigimee
ara ögünde çok önemli bak açlık kirizine girip benim ana ögünler az yememi saglıyor
istersen yapabilirsin :1hug:

üç kaşık yogurt bir tutum maydanoz ve bir dilim kepek ekemgi ara ögün yapıyorum a.s.

çitolüm çizelgen hayırlı olsnnnnn zanzu sende vricen kiloyuuuuu umutsuzluk yokk:)

zaten ben hep sizi örnek alarak yapiyorum herseyi :)) eskiden olsa yapardim 1hafta bozardim ki bozdum ama bozduktan sonra devam etmezdim simdi ediyorum cok dikkat edersem basarabilirim biliyorum..ama iste ben sizin gibi ara ögün cok yapamiyorum malesef sabah 4te kalkiyorum 5te dükkanda oluyorum burdada börek tatli vs vs. var banada zararli :))) sabah 8te 1dilim ekmek yiyorum 3saat sonra yogurt degilde türkcesini bilmiyorum almancasi quark türkiyede varsa siddetle tavsiye ederim :) eve saat 16:00-17:00 gibi gidiyorum aksam yemegimi yiyorum azicik 2saat sonrada yataga ama bu aksam yemegine dikkat etmem gerekiyor artik aksam cok az yemem gerekiyor erken yatiyorum cünkü bide sporda hergün yapamiyorum sporuda hergün yapacam artik ne olursa olsun... :)

sana tavsiyem çalıştıgın yer de börek var diye yemek zorunda deyilsin yada şöyle yaparsın haftanın bir günü ordan yersin ama ben bile pazara falan çıkacagım zaman yanıma bir dilim kepek ekmek ve domates alıyorum ara ögün kaçmasın diye

sende öglen yediginle akşamı bulma ara sına ara ögün koy bak gör akşam daha az yiceksin hada kolay olcak senin için

günaydın
kutluyorum arkadaşım seni. 1 ay gibi bir sürede 7 kilo vermeniz çok büyük başarı darısı başımıza CADIARZU

cnm bence cok az yiyorsun sebze ,meyve yemelisin dükkanda arada ton baligi felan yemelisin yoksa vucudun kilo vermemeye direniyor cnm ben mesela arada acikdimmi kereviz ,turp salatalik yiyorum

arkadaşlar bende dün gece acayip kaçamak yaptım . ama sabah sonuç pek fena değildi
kilom 115.7 Çok üzgünüm çoook

cnm bence cok az yiyorsun sebze ,meyve yemelisin dükkanda arada ton baligi felan yemelisin yoksa vucudun kilo vermemeye direniyor cnm ben mesela arada acikdimmi kereviz ,turp salatalik yiyorum

evet gercekten az yiyorum tamam acikmiyorum ama aksam acikmis oluyorum yedigim sebzede olsa bazen fazla kaciyor artik eve gidince yememeyi düsünüyorum aksamdan ne yiyeceksem hazirlayip sabah cantama koyayim diye düsünüyorum eve gidincede spor sonra yataga daha iyi olur böyle

kızlar şişkinlik sebebim çıkt regl oldum bugünü bekliyomuşum ama 1 kilo vermişim 103,8 çıktım:):)

hosbulduk cıtol canım kılom 107.6.arkadaslar cok yazamıyorum buraya ama hergun sızı okuyorum bu aralar bıraz yogunum tasınıcam hazırlıklarını tamamlamaya calısıyorum.bıde 5.grupdayım.fazla vakıt ayıramıyorum ama buralardayım hep yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…