Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızceler kurmuşunuz gurubu ama.diger arkadaşlar dışlanmış gibi olucak.millet bölüncek.her kez gurubuna yazcak ...vs.haksızmıyım.yani arada bir girenler filan var başka bi cözümü varmı acep.şuan bile fesatlandım .secil mailini niye banada vermez niye beni ayırdılar gibi gibi...yeni katılmış olsam iyice yabancı hisseder dim:dilcikar:

kız sende amma işgillisin
ne alaka niye dışlayalım seni bacım...kimse yoktu biz kurduk grubumuzu..ben kimsenin işine karışmak istemiyorum çünkü yanlış anlaşılıyorum ...o yüzden...sende kilona yakın 2 kişiyle konuş...yarın ayarlayın bacım...

ixsir canım benim herkese verebilirim mailimi sanada:):) mutluyuzun özel msj kapalıydı grup 3 er kişi olsun dedik kura çeksek oda olur ama ben dedim benimle aşkito bir deil kiloları hemen hemen yakın olanlar olsun istedik bizer birbirimizi tanıyoruz bölünmeyizki bukadar zamandır hep paylaşımdayız amacımızın kaçamaklrı bitirmek eskiler yenilerden alsın gruba istedik hoş grup demekte yanlış olucak sadece ydiklerimiz yaptıklarımız hakkında yönlendirme dememiz daha doğru olur hatta senin geldiğini görüncetam yazıyodum sen yazmışsın tabi bu açık bir öneri katılmak isteyenler fikir belirtir anlaşılır

grup sadece yardımlaşma için...yoksa herkes gene normalde nasılsa öyle konuşacak topikte...bu arada kimse mecbur diil.bizim aklımıza yattı yaptık...

senağlamasenağlamacitol.... buse.....aşikito....hüzün....rübii...bebelerim....tüm kızlar nirdesiniz ben kaldım.. beni almadılarsenağlama:1shok::çok üzgünüm::nazar::bbo::a015:

senağlamasenağlamacitol.... buse.....aşikito....hüzün....rübii...bebelerim....tüm kızlar nirdesiniz ben kaldım.. beni almadılarsenağlama:1shok::çok üzgünüm::nazar::bbo::a015:

oyyyyyyyyyyyy severim ben seni üzme beni yaaaa

özel msjlarına baksana bi sana msj gönderdim ekle beni

yok kız gercekten küsmedim.sizin düşünceniz.katılırım.bol şans dilerim .ne diyim başka.inşlh böle daha iyi motive olursunuz...belki iyi olur.denemeden bilemezsiniz.sadece fikrimi beyan ettim.okadar

kızlarrrr bize bu gece uyku yokkkk

arkadaşlar bu grup kurma işi bizim kafamıza yattı amaç bölünmek deil hergün gene aynı paylaşımlarımızı burdan bulunucaz sadece amacımız kaçamaklarımızı önlemek ödüllerimizi belirlemek birbirimizi spora teşvik etmek ne kadar fazla ciddiye alırsak bizim için o kadar iyi 5 er kişi olsun dedik ve 5 kişi görüştük sadece yapıcağımız ne yicez gün içinde önceden karar vericez biz böyle yapmaya başladık deniyelim bakalım ama burası deişmiyecek bizim için sabah gene burdayız:):) sizlerde bu konuda olumlu düşünürseniz deneyin derim neyse uykum geldi ben kaçar iyi gecelerrr:):)

evet ben geldim günaydin herkeseee tartildim ve 100 gr almisim :)))) yani 92.4kg olmusum iyiki almisim bu 100grami dikkat etmedim buda bana ceza :))) bidaha da yapmam:))) ammaaa cok yaziyosunuz yaa sayfalari teker teker okuyacam diye hayatim kaydi :)) bu grup koc falan güzel fikir ama listedeki herkes katilamiyorki topige yani pc basinda olmayanlarda var :))) benim gibi ortada kalanlar nolucakkkkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende 103.2 yani geçen haftadan beri değişen bişey yokfisfisfis:eek:klava:

bende artik yediklerimi yazmaya karar verdim aldim kendime bitane defter yedigim seylerin kalorisini yazdim ve hergün ne yedigimi ictigimi yazacam bu fikrede yani kalori davasinada citol sayesinde geldim :)))

mesela kabızlık sorununuda cozebılıcek ne onerırsınız ? sırkelı su nasıl yapılıyo ? ay cok sordum kusura bakmayın

önemlid eyil cnm ne kafana takılırsa sorr bizlerde senin yollardan geçtik .. birbirimizi tanıyıp kaynaşınca anlarsın .. kabızlık için bir numaralı önerim sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su ve 2-3 tane kuru kaysı bir hafta denee süprizzzzz

ya citolcüm ben senin ne yedini anlık yazmanı seviyodum .mesela sabah uyanınca ben gec kelkıyorum ya ,kesin citol kalkmıştır yemiştir yazmıştır diyip ilk iş acıyodum kk .ona göre yiyodum.arada kilere bakıyodum.bazıları elimde varsa öyle yapıp yiyordum.şimdi akşamdaaaaaaaaan akşaaaama ölesine okuyup geciyom.....hayal ederek okuyamıyorum:nazar:

tmm cnm bu sabah milföyden börek yaptım ew halkı istedi baktım kalorisine 151 miş tanesinde işte içine accıık ta pinir godum 160 fazla oldu ama nesee .. sabah kahvaltısı önemli dimi temizlik felan yakarız yaw kaydirigubbakcemile2

Aloooooooo..... Ben geldim kimse yokmiii..... 30 dk yürüdüm.Az ama napayım bugün geçe kaldım kızın ödevleri yüzünden.Hiç yürümemekten iyidir dedim.Gerçi ben 10 dk da yürüsem, 1 saat de yürüsem aynı teri atıyorum sucuk gibi oluyorum.Yüzüm hala yanıyor cayır cayır.Sabah 2 tane sigara böreği kalınlığında lorlu yağsız yufkadan fırında börek yedim,ara öğünümde 1 armut, öğle yemeğimde 1 dilim çok az krem peynirli kepekli ekmek 1/2 domates 2 havuç yedim.Akşam yemeğinden önce 1 bardak sirkeli su içtim ilk defa iğrenç birşey(ama tokluk verdi bana) Akşam yemeğinde 5 kaşık kısır yedim(çok ekşi yapmışım zar zor yedim.Şimdi spordan sonra 2 havuç,1ceviz yedim.Şu andada yeşil çayımı içiyorum soğuk olaraktan:nazar:.Bu kadddaaaarrrr.Yarına ben kilo vermiş olmayacağım %90.Çünkü 2 gündür dikkat ettim 4-5 gün sapıtmıştım.Ama olur ya bir mucize olur,rüyamda falan 2 saat yürürüm belkim, veririm.Bu arada dün gece rüyamda ev baklavası gördüm koca bir tepsi baktım baktım ama yemedim.Tebrik edin beni delikafadulden

tebriklerr topigimizin delisi .. tabi ya az da olsa yap sporu hiç hareketsizlikten iyidir bence

kızlar bakın benim üçlü cayımı anlatıyım bi deneyin.denemekten ne cıkar.yanlız kronik bir rahatsızlıgı olan içmesin
anason,biberiye.rezene:bunlardan 50şer gram alın memnun olursanız devamını alır sürdürürsünüz.zaten 50şer grm 1 ay yeter
1 ltre suyu caydanlıga koyun
1 tatlı kaşıgı rezene
1tatlı kaşıgı biberiye
1tatlı kaşıgı anason ilave edin ocaga koyun
kaynamaya başlayınca 5dk kısık ateşte kaynasın altını kapatın
10 dk dinlendikden sonra süzün
sabah ,akşam gün boyu için ac tok farketmez
ama ac olursa iştah kesiyo
ben limonda sıkıyorum içine
sıcak sogukda farketmez
her gün taze hazırlancak

bak ne dicem kesinliklee bitkiler kaynatılmamalıdırr zehirli gazlar açıga çıkıyomuş içinde faydadan çok zarar mışş .. en iyi yöntem kaynamış suyun içine atıp belli bir süre bekletmekk.. rica ediyorum kaynatma ... artı uzun süre bitki çayları kullanaımı sarılık riskini arttırıyomuş bilginize.

güle güle kullan canım.insan böyle bi durummda nasıl keyiflenmez.idealim 44 beden.aahhh ahh olabilecekmiyim acepkafamçokkarıştıcok zor olmaz inşlh.en küçük olrak 42 bedendim.44 tam iyi ama nerdeee.şu yazımı 50 59 aralıgında rejim yapanlar okusa ne der acep-tatlicadiarzu-

oooo sende yaa ben 52-54 giyiyorum haksızlık ediyosunkendinee lütfen benimde moralimi bozma 44 bedeni begenmeyerekk senağlama

kız sen istersen 38 bile olursun..herşey insanın kendi elinde...

bu topiğin kuşları da pek umutsuz..naapsam motivasyonunuzu arttırmak için bilemedim ki...kız buse hadi bişeyler düşünelim bacım ..bulalım minik kuşlara bi çare...

hakikaten kızlar..bişeyler düşünün hergün hepimizin yapabileceği...hepicimiz yapalım onu .......aydın çalıştırın saksıları...ortak menü olur...ortak yapılacak spor olur...kendimize koç seçebiliriz mesela ...2 şer kişilik gruplar halinde...her grup kendi aralarında menüler hazırlar ...neyi çok yediğini ..neyi daha çok tüketmek gerektiğini...

mesla. ben ve buse birbirimize koçluk yapıyoruz diyelim...hergün bu saatlerde o gün içinde neler yaptığımızı..neler yediğimizi...ertesi gün neler yemeyi düşündüğümüzü falan anlatır birbirimizi gaza getiririz..ne dersiniz...

valla süper fikirr ama benim önerim 100 kilo üstü bir grup olsun 90 kilo üstü bir grup ve 80 kilo üstü bir grup her hafta koç degişsin mesela en çok kilo verene göre . yada hiç bu gruo işine girmeyelim ama hani demişin ya ortak bier diyet mi olur spormu olur.. ben spor işine varım hatta heyecanlandım bile bak süper bir fikirr :sm_cool:

bende artik yediklerimi yazmaya karar verdim aldim kendime bitane defter yedigim seylerin kalorisini yazdim ve hergün ne yedigimi ictigimi yazacam bu fikrede yani kalori davasinada citol sayesinde geldim :)))

bir birimiz için varız dimi burda yardımcı olduysam ne mutllu bana şakkıdı

haydin kızlarr kilo bildirimi yapıyorumm önce kısa bir konuşma kaydirigubbakcemile3

sabah 6 da kaltım ( normalde sabahları zor kalkarım 7 yi geçerek)
allah içimde bir heyecan sanki öss ye giricem
wc ye gittim yok tartılamadım cesareti toplayıpta
tekrar yataga döndüm tmam yarıms aat dönelemişim
baktım olacak gibi deyil mecbur tartılıcamm veeeeee

108.4 kilo yu gördüm indim bi daha çıktım gene 108.4 :sm_cool: sevinç nidaları ile odaya gittim çok mutluyum yaaa

bir de yeni gelen arkadaşlar için motive olması için

10 şubat 2009 115.3 kilo 6 mart 2009 108.4

bel 6 cm
göbek 2 cm
basen 3 cm incelme oldu

X