Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamasenağlamacitol.... buse.....aşikito....hüzün....rübii...bebelerim....tüm kızlar nirdesiniz ben kaldım.. beni almadılarsenağlama:1shok::çok üzgünüm::bbo::a015:
grup sadece yardımlaşma için...yoksa herkes gene normalde nasılsa öyle konuşacak topikte...bu arada kimse mecbur diil.bizim aklımıza yattı yaptık...
senağlamasenağlamacitol.... buse.....aşikito....hüzün....rübii...bebelerim....tüm kızlar nirdesiniz ben kaldım.. beni almadılarsenağlama:1shok::çok üzgünüm::bbo::a015:
tatlım ama üzüldüm şimdi ya
mesela kabızlık sorununuda cozebılıcek ne onerırsınız ? sırkelı su nasıl yapılıyo ? ay cok sordum kusura bakmayın
ya citolcüm ben senin ne yedini anlık yazmanı seviyodum .mesela sabah uyanınca ben gec kelkıyorum ya ,kesin citol kalkmıştır yemiştir yazmıştır diyip ilk iş acıyodum kk .ona göre yiyodum.arada kilere bakıyodum.bazıları elimde varsa öyle yapıp yiyordum.şimdi akşamdaaaaaaaaan akşaaaama ölesine okuyup geciyom.....hayal ederek okuyamıyorum
Aloooooooo..... Ben geldim kimse yokmiii..... 30 dk yürüdüm.Az ama napayım bugün geçe kaldım kızın ödevleri yüzünden.Hiç yürümemekten iyidir dedim.Gerçi ben 10 dk da yürüsem, 1 saat de yürüsem aynı teri atıyorum sucuk gibi oluyorum.Yüzüm hala yanıyor cayır cayır.Sabah 2 tane sigara böreği kalınlığında lorlu yağsız yufkadan fırında börek yedim,ara öğünümde 1 armut, öğle yemeğimde 1 dilim çok az krem peynirli kepekli ekmek 1/2 domates 2 havuç yedim.Akşam yemeğinden önce 1 bardak sirkeli su içtim ilk defa iğrenç birşey(ama tokluk verdi bana) Akşam yemeğinde 5 kaşık kısır yedim(çok ekşi yapmışım zar zor yedim.Şimdi spordan sonra 2 havuç,1ceviz yedim.Şu andada yeşil çayımı içiyorum soğuk olaraktan.Bu kadddaaaarrrr.Yarına ben kilo vermiş olmayacağım %90.Çünkü 2 gündür dikkat ettim 4-5 gün sapıtmıştım.Ama olur ya bir mucize olur,rüyamda falan 2 saat yürürüm belkim, veririm.Bu arada dün gece rüyamda ev baklavası gördüm koca bir tepsi baktım baktım ama yemedim.Tebrik edin beni delikafadulden
kızlar bakın benim üçlü cayımı anlatıyım bi deneyin.denemekten ne cıkar.yanlız kronik bir rahatsızlıgı olan içmesin
anason,biberiye.rezene:bunlardan 50şer gram alın memnun olursanız devamını alır sürdürürsünüz.zaten 50şer grm 1 ay yeter
1 ltre suyu caydanlıga koyun
1 tatlı kaşıgı rezene
1tatlı kaşıgı biberiye
1tatlı kaşıgı anason ilave edin ocaga koyun
kaynamaya başlayınca 5dk kısık ateşte kaynasın altını kapatın
10 dk dinlendikden sonra süzün
sabah ,akşam gün boyu için ac tok farketmez
ama ac olursa iştah kesiyo
ben limonda sıkıyorum içine
sıcak sogukda farketmez
her gün taze hazırlancak
güle güle kullan canım.insan böyle bi durummda nasıl keyiflenmez.idealim 44 beden.aahhh ahh olabilecekmiyim acepkafamçokkarıştıcok zor olmaz inşlh.en küçük olrak 42 bedendim.44 tam iyi ama nerdeee.şu yazımı 50 59 aralıgında rejim yapanlar okusa ne der acep-tatlicadiarzu-
kız sen istersen 38 bile olursun..herşey insanın kendi elinde...
bu topiğin kuşları da pek umutsuz..naapsam motivasyonunuzu arttırmak için bilemedim ki...kız buse hadi bişeyler düşünelim bacım ..bulalım minik kuşlara bi çare...
hakikaten kızlar..bişeyler düşünün hergün hepimizin yapabileceği...hepicimiz yapalım onu .......aydın çalıştırın saksıları...ortak menü olur...ortak yapılacak spor olur...kendimize koç seçebiliriz mesela ...2 şer kişilik gruplar halinde...her grup kendi aralarında menüler hazırlar ...neyi çok yediğini ..neyi daha çok tüketmek gerektiğini...
mesla. ben ve buse birbirimize koçluk yapıyoruz diyelim...hergün bu saatlerde o gün içinde neler yaptığımızı..neler yediğimizi...ertesi gün neler yemeyi düşündüğümüzü falan anlatır birbirimizi gaza getiririz..ne dersiniz...
bende artik yediklerimi yazmaya karar verdim aldim kendime bitane defter yedigim seylerin kalorisini yazdim ve hergün ne yedigimi ictigimi yazacam bu fikrede yani kalori davasinada citol sayesinde geldim :)))