Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beni de Mehtap yaptı böyle, ondan beridir aklımda. hep onların yüzünden yoksa senle benim ne işimiz olur tatlıyla :KK53:

aaaaaaaaaaa:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: üstüme iyilik sağlıııııııkk üstüme kaldı iyi mi :KK1::KK1: d.i.h. istenmicek bişey mi:KK35::KK35::KK35: ama iftardan sonra agırlık çöküyor yenmiyor ama benden söylemesi yemeyin yani yenmemeli böyle şeyler, yemeseniz daha iyi neden derseeeeeeniz bizde kalmadı :KK1::KK1:

selam kızlar,

bugün adetim bitcek inşallah hergün duşa giriyorum abdest alıyorum bi bakıyorum gene hastayım bugün son inşallah :KK34::KK34: borç çok birikmesin sonra tutmamaya bahane arıyorum üşengeç ben :KK52: bugün gene bi yerlere davetliymişiz herşey iyi güzelde orucsuzken oruclu gibi davranmak çok fena ya geçen erkek yegenlerden birtanesi su içerken yakaladı beni murfakta. sen tutmuyormusun dedi bi heyecanla öfkeylee o su boğazıma dizildi aaaaa orucu unutmuşum ben diyiverdim:KK1::KK1: kücük cocuk gitti yetiştirdi hemen millete iyi ki öyle demişim orucu unuttu mehtap abla diyip geziyordu ortada. eşek sıpası :KK37::KK37:

canım benim üzüldümm ama bunlar ufak tefek halledilebilecek şeyler Allah başka dert vermesin hem ne demişler bunlar evliliğin tadı tuzuymuş :KK34: umarım en kısa sürede çözersiniz sorununuzu... saçların içinde sıhhatlar olsun ne renk boyadın ????

off umarım tadı tuzu ayarında kalır fazla uzamaz ama konu annem ve eşim olunca ikiside inatçılar rabbimden yardım istiyorum artık
saçlarım mürdüm boyuyorum ben 1 senedir falan her ay ihtiyaç oluyor onun için kuaföre gitmiyorum kendim hallediyorum canım

ikindi ezanı okunuyor namazımı kılıp uzanacağım biraz..
tartıya çıktım az önce spor olmadığı için çok belli değil ama

geçen hafta ki kilom:110.500
bu haFTAKİ KİLOM :109 :21::21::21::21:

Son düzenleme:
off umarım tadı tuzu ayarında kalır fazla uzamaz ama konu annem ve eşim olunca ikiside inatçılar rabbimden yardım istiyorum artık
saçlarım mürdüm boyuyorum ben 1 senedir falan her ay ihtiyaç oluyor onun için kuaföre gitmiyorum kendim hallediyorum canım

inşallah canım sıkma sen kendini en kısa sürede çözülecektir emin ol

mürdüm rengi miii :KK52::KK52::KK52: kullanması zor ama güzel renktir kuaföre gitmemekle iyi ediyorsun zaten onlarda aynı şeyi yapıyorlar boşuna para verme yazıkk sıhhatler olsun güle güle kullan:21::21:

Yaseminciğim sen de çok dikkat et kendine..:KK16:.MAlum spor yapıyorsun yorgunluk oruç epey hareketli geçiyor günlerin...
Ama çok iyi yapıyosun, spor da disiplin şart..Ev de olunca bugün yarın derken aynı düzen sağlanmıyor...

Kötü olmuş Esracım..Umarım çok zorlanmazsın..
Hareket etme fazla ağır çekimle davran :KK66:

güzel olur olmazmı :KK66: afiyet olsun..

Burda henüz çok pahallı bamya buzluk için biraz daha bekliyorum ben...
Bir de ben bamyayı ayıklayıp limonlu suda yıkayıp üzerine domates rendeliyorum poşetleyip buzluğa atıyorum...
Pişireceğim zaman buzlu şekil de kısık ateşte pişiriyorum soğan kavurup veya etli yapacaksam..Çok lezzetli oluyor...

Erzurumdan bahar diye arkadaşımız vardı...Kulakları çınlasın inşallah tekrar döner aramıza...

Yeğenim erzurum da şuan asker..ablam onu görmeye gedli çok sevdi orayı özellikle havasını çok serin çok güzel diyo..
burda nemden bayılıcak gibi olduğumuz için,fenalık geçiriyoruz resmen..

Aaaa neresinde yapıyor ?? Erzurum gerçekten güzel bir şehir ben seviyorum bizim ilçeyi pek sevmesem Erzurumda yaşamak gayet keyifli bence .Nem oranı çok düşük olduğundan rahat ediyoz valla hele akşamlar püfür püfürrr .Allah yardımcınız olsun sen nerdesin bilmiyorum ama nemin olduğu bi yerdeysen işin çok YENAM ...

Kurufasulye pişireceğim ben..Sıcakta yenir umarım..Gerçi ailecek sevdiğimiz yiyecek ama bu kadar sıcaklarda pek yapmıyordum...
Pilavı akşam 20:00 de yaparım bir de nar ekşili çoban salata veya cacık..
Nasıl olsa bir sürü nar ekşim var :KK66:)
ohh afiyet olsun nar ekşisini adanada çokk sıcaklarda tozşeker katarlar buz koyarlar narekşisi ile karıştırp limonata gibi içerler sanırım tansiyonu düüzenlediğinden babannem çok bunaldımı pambuk kızım bana bi nar şurubu yapta içeyim derr dii
Yena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))
ben,imde dolpta kırmızı buruşmuş erikler vardı şeker katıp su koyup kaynatımm sonra süzgeçten geçirdim ellerimle iyice ezdim posasıda alta suyuna geçtii sonra dolaba hafif koyuca erik hoşafı kaseler sofraya koyuyorum içiyolar valla kapış kapış
Ahahaha ohh olmuş :KK66:) İzinsiz aldı demek..:26:

Yarısı bitti ..:KK1: araya oruç girince diğer bidonu açmadım duruyor :KK66: bozulmaz umarım...
yena cola şişesine koy dolaba koy bozulur dışarıda

akşama kadar evle uğraştım sonra bi yağmur yağdı çook şükür serinldik allahımm çok güzeldii nası bunaldım bide yünle pamukla uğraşınca yorulmuştummm
bu aralar
tatlı incir uyutması yapmayı denicemmm esraacahide jibeğin sayfasına bak bi istersen

benim menüm karnıyarık cacık pilav

Son düzenleme:
inşallah canım, konuşuruz yine zaten. diğer uygun gün de 24 temmuzmuş :)

24 temmuz
30 temmuz
1 ağustos

seç beğen al :KK52:
canım benim ben işyerinde acele çıktım görmemişim sonra işler bitince kaçtım hemencecik... bu tarihlerden benim için 1 ağustos daha uygun gibi çünkü perşembe günleri en az işin olduğu gün genelde...eşime de sorayım...
Memleketten getirme gibi şansın varsa tabii ki tercihin o yönde olsun...

--

Nevinle naapıcaksınız,iftar programımı.??
Foto isteriz bir sürü kare..
Yenacım ben Esranın yanında daha gibin çıkarım ama....pöff çekiniriz napak gerçeklerden kaçış yok...

ablam bi de annemin bi arkadaşı hazırlıyor aslında birkaç yemeklik her yıl hediye. ama yetmiyor, fazlasını istesek ayıp olur, para almazlar. olmadı babam pazardan alıp kargoyla yollasın bi ara konuşayım da :)

Neviciğimle yemek yeriz, belki biraz da alışveriş yaparız gideceğimiz yer outlet diye. yine o kısır döngü, alışveriş fırsatım var ama ben hala kilo vermedim ki hezeyanları :KK30:

aynen yaa almam ben bişey zayıflama umudum var (duyda inanma) ...pardesü ihtiyacım var aslında ama erteliyorum...alışverişe hayır diyebilirmiyiz bilmiyorum yine de...
Yena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))
enemmm nasıl içimin yağları eridi eriklerde paklanmış oldu ne güzell:KK53::KK53::KK53:
akşama kadar evle uğraştım sonra bi yağmur yağdı çook şükür serinldik allahımm çok güzeldii nası bunaldım bide yünle pamukla uğraşınca yorulmuştummm
bu aralar
tatlı incir uyutması yapmayı denicemmm esraacahide jibeğin sayfasına bak bi istersen

benim menüm karnıyarık cacık pilav
bende sürekli görüyorum sitede merak ediyorum sen söylersin nasıl bişi oluyor keser mi bizi?:KK51:

herkes menüsünü yazmış bende yazıcııımm kıskandım..

mercimek çorba
zy.taze fasulye (kaç güne bitirebilirim ki tek başıma)
mantarlı tavuk sote
yoğurt ve meyve
Allah olmayanlara da versin...

bende uzanayım mutfağa doğru...

görüşürüz herkese afiyet olsun...:KK54:

canım benim ben işyerinde acele çıktım görmemişim sonra işler bitince kaçtım hemencecik... bu tarihlerden benim için 1 ağustos daha uygun gibi çünkü perşembe günleri en az işin olduğu gün genelde...eşime de sorayım...

Yenacım ben Esranın yanında daha gibin çıkarım ama....pöff çekiniriz napak gerçeklerden kaçış yok...

aynen yaa almam ben bişey zayıflama umudum var (duyda inanma) ...pardesü ihtiyacım var aslında ama erteliyorum...alışverişe hayır diyebilirmiyiz bilmiyorum yine de...

enemmm nasıl içimin yağları eridi eriklerde paklanmış oldu ne güzell:KK53::KK53::KK53:

bende sürekli görüyorum sitede merak ediyorum sen söylersin nasıl bişi oluyor keser mi bizi?:KK51:

herkes menüsünü yazmış bende yazıcııımm kıskandım..

mercimek çorba
zy.taze fasulye (kaç güne bitirebilirim ki tek başıma)
mantarlı tavuk sote
yoğurt ve meyve
Allah olmayanlara da versin...

bende uzanayım mutfağa doğru...

görüşürüz herkese afiyet olsun...:KK54:

hoş gözüküyo denicem bakalım nası olcak bugün eşim eve güllaç getirmiş çikolatalı nası bişeyse denicez bakalım iftarda bu aralar canım nedense tatlı ve su istiyo ifitar da

allahtan 2 dlm almış çok yeyimicem

hoş gözüküyo denicem bakalım nası olcak bugün eşim eve güllaç getirmiş çikolatalı nası bişeyse denicez bakalım iftarda bu aralar canım nedense tatlı ve su istiyo ifitar da

allahtan 2 dlm almış çok yeyimicem

çikolatalısı da varmış demek güllaçın ilk kez duydum...incir uyutması güzel olmuştur inşallah...

kızlar malum bıldıgınız sebepten(kayınpederın vefatı) işi gücü bıraktım eve döndüm zaten sızlanıodum orda dıyet mıyet yapamıorum dıe ıı oldu ama keske bole bı sebepten dönmeseydım neyse pazar gunu camıde yedısı ıcın mevlut var kendıme ınce uzun bısey alayım dedım (yazın hep sortla gezerımde ) pantalonun bedenıne ınanamadım 52 beden gıydım cok fena bol 48 olur dedım 46ya gırdım bı hesapladım 7,5 ayda 19 kılo vermısım bı 19 kılo daha vermem gerek umarım bundan snra kılolar daha hızlı gıder su badırelerı atlatayım yuruyuslerede cıkıcam...

Son düzenleme:
Kızlar herkse iyi akşamlarr

İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm

menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz :KK34:)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su

spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm​
yarın da tartı günü gerçi umarım artı çıkmam bu hafta verimli değildi benim için :KK50:

Kızlar herkse iyi akşamlarr

İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm

menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz :KK34:)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su

spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm​
yarın da tartı günü gerçi umarım artı çıkmam bu hafta verimli değildi benim için :KK50:

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et o mantara yakalandım bi kaç kez kronikleşirse kötü Allah korusun...kilo verilir önc sağlık..tyrosıd merhem ççok iyi gelmişti bana...

İyi akşamlar
Yeğenler gitti arkaları toplandı ben de buraya geldim ancak
Çamaşır attım makineye bir de yarın için eşimin kıyafetleri var bir de ütülenecek
Gündüz rahattım pek yorulmadım mercimek çorbam vardı güveci fırına gönderdik bir de pilav yaptım ama asıl bir kadayıf yaptım gayet başarılı olmuş:KK56:çok sık yapmam ama bu sefer tutturmuşum bir kısmını fincanda bir kısmını da dolma gibi sarıp yapmıştım
Güllaç için kulaklarım çınlatılmış:) darısı da kadayıfa olsun :KK1:
Ben de tüm gün oruç gibiydim ne su içtim ne bir lokma bişey yedim daha tam emin değilim regl durumundan of yaaa her ay neyse de bu ay hemen olsun bitsin

Son düzenleme:
ayy sevindim ilacın etkisini görmene ne kullanıyorsun? doktor bana hep prozac veriyor sevmiyorum o ilacı

uykusuzluk fena heleki bizim gibi pc başında çalışıyorsan daha kötü oluyor gün boyu uykun geliyor dikkat etmek lazım kusum yaaaa

zeprax mı oyle bırsey ısmı, su an yanımda degıl ama bu sekılde baslayan bır kelımeydı

ay esra bugun öldum artık uykusuzluktan. eve gelır gelmez uyudum zaten. normalde boyle vakıtlerde uykuya dalamam ben ama nekadar uykusuzsam hemen uyumusum ıftara ancak uyandım

ayyy ne güzel yaaa dur önce maşallahımı koyum da :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

işte ortak hayat paylaşmak budur aslında yapması gereken şey ama bunu yaptı diye biz seviniyoruz neyse canım ama bunu yapmayı üstüne almayanlar bile var senin eşin onlardan değil ne güzel yaaa ben daha fazla yorum yapmıcam bu konuda ama Allah mutluluğunuzu daim etsinn :nazar::KK16::KK16::KK16:

ya canım benım esım bazen cok kaba bazen dusuncelı bır adamdır degısır. yardım etmek ısterdı ama benı sınır eder domatesın kabuguna bıle karısır yemege soyuo koyma ısraf olmasın yoksa dolapta şu sebze var bozulmasın yarın yap vs kaynanadan beterdır bır de malum ısyerınde mudurum gıbı. oyuzden evde barı bıraz ozgur ve tek olmak ıstıyorum ama dun ıcten sekılde yardım etmesı hem mutlu ettı hem de ısımı cok kolaylastırdı sagol canım daha ıyı bır hayat senın olsun ınsaallah canı gonulden dılerım

not olarak her yazdıgımızı da dıkkate alma sen de bılıyorsun bazen ıcın kan aglar ama mutlu gorunursun ya da evlı ınsanların kacı her gun mutludur ya da nekadar mutludur hayatı boyunca. aman senı uzecek ımrendırecek bırsey yazmak ıstemem zaten ayrıca ama hayatın gercegı de var ıste evlılık konusunda. sen cok cok daha ıyıler ıle karsılacaksın ben ınanıyorum bır gun sana umut verıcı cok sey yazacagım bu konuda.

filizim ben erzurumun bir ilçesinde yaşıyorum spro salonunu bırak diğer imkanlar bile kısıtlı maalesef çoğu ihtiyacımı bile burdan karşılıyamıyorum internetten alışveriş tek kurtarıcım o yüzden elim kolum leslie ye bağlı :KK50::KK50:

al benden de o kadar artı çıkmasam iyi niye böyle oldu ki anlamadımm :44::44:

hımmmm anladım canım nerdeyse benımle aynı ımkanların varmıs hayırlısı olsun elde ımkanlar ıle savasmaya devam et oldu mu lutfen

kas yapıyor olabılırız esra. oyuzden tartı oynamıyor olabılır

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben şükür iyiyim ama çok yorgunum ya gözlerim kapanıyo valla ramazanı çok seviyorum ama şu uykusuzluk olmasa bide daha güzel olacak
Neyse kızlar ben kaçar akşam iftarı eşimle dışarda yapcaz inşallah güzel olur öpüyorum sizi veeeee çokkkk seviyorum :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

Aynen öle canım bana uzak Allaha yakın olsun bundan sonra yapacak bişey yok :KK34::KK34:

Artık takılmıyorum canım önceleri çok sıkıyodu canımı niye böle oluyo diye ama artık düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş demek :KK16::KK16:

Ay yenam sağol kuzum ama herkes öle düşünmüyo malesef yemin ederim benim daha şu zamana kadar tanışıpta anlaşamadığım kimse olmadı ama eltimle ne yaptımsa beceremedim anlaşmayı hayırlısı böyleymiş demekki ne diyim bundan sonra üzülmek yok :KK16::KK16::KK16:

Ay ne güldüm sabah sabah :KK60::KK60::KK60:

İyiyim iyiyim ablacım çok şükür daha iyiyim bundan sonra başkası için üzülmücem zaten :KK16::KK16::KK16:

efem kesınlıkle aynı durumdayız hayatımdakı en ıyı ramazanlardan bırını yasıyorum ama ah su uykusuzluk mahvedıyor ıste gel gor kı.

X