Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıkı makına camasır yıkadım astım, balkonu yıkadım, wc ve banyo yıkadım namazı da kıldım oyle uyudum.

oh oh ne güzel:)))
maşaallah....

:KK9::KK9::KK9:

benimkide yine ısrarla mercimek çorbası istedi bugüne:)))
yapcaz artıkın.....

kızlar sormak ıstedıgım bırsey var sımdı ben kılo bıldırımınde tum rakamlarımı yazdım tabıkı ama ıftardan oncekı rakam dogru olur dıye dusundum ama en dogru sonuc sahurdan sonrakı sabah uyandıgımızdakı kılomuz mu acaba ?

ozaman benım kılom 100.3 degıl 101.4 olur bugun. eger ıftarı dıkkate alacaksam bugunku kılomu 100.1 almam gerekır. sızın fıkırlerınız neler bu konuda ?

bence en aç hal; iftardan yarım saat önceki haldir canım.......

ben geldiimm canlarııımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

size güzelll bi haberim varr ; yarın akşam saat 9 da Mersinden Adanaya doğru yol alıyoruzz , Adanadan gece sahura doğru uçarız Allahın izniyllleee :KK52::KK52::KK52::KK52:

hepinizi çoookk seviyorummm , iyiki varsınız , dualarımda olacaksınız , hakkınızı helal edin , Allaha emanet olunnn ....

meyracım ben yay burcuyum aslında sana söylemiştim :KK1::KK1: hatta sen de tam bana uygun bir yorum yapmıştın :KK9:

senin burcun nedir ?

tamam canım, bir yay burcunu hatırladımda o senmiydin ona tam emin olamamıştım:)
tamamdır tatlım, artık unutmam kolay kolay:)
bende koçum canım.....

maşşallah spor falan süpersin..
benim spor teravihten ibaret oluyor birde bugün 2 saat süren ütüydü sıcakta çekilmiyo ama hala bitmedi

senin burcun ne canım?

Nursenacığım çok geçmiş olsun
kremini sürünce poşet sar çok faydası oluyor bir dene mutlaka .ben inanmamıştım önceden ama faydasını gördüm

yaaa yine rahmetli babacığım geldi aklıma.....

küçükken benim ayak bileklerim çok hassas olduğu için çok yorulduğum vakitlerde ayaklarım, ayak bileklerim ağrırdı.
rahmetli babacığımda gece yatmadan önce krem vs kullanmadan sadece bildiğimiz poşetle iyice sarardı ayaklarımı diz kapağıma kadar...... pijamamıda üzerine çekerdim.
sabah kalktığımda ağrım kalmazdı, sarmadığımız zaman 2-3gün ağrırdı ayaklarım ama.

vayh babacığım benim, hiç unutulmuyor hiçbişey, çok özledim onu çok....
valla salya sümük oldum, patladım şuan.......
neyse, ben kaçıyım şimdi yaaa, sonra gelirim, senle bi alakası yok yanlış anlama sakın canım üzülmemin.....

sadece onu çok özledim.....
bazen böyle onu çok hatırlatan bi durum oldumu böyle patlıyorum.....

herkes sağ anne babasının kıymetini iyi bilsin.....
kaybedilince yeri büyük boşluk olan ve yeri dolmayan kişiler çünkü anne baba.......

size güzelll bi haberim varr ; yarın akşam saat 9 da Mersinden Adanaya doğru yol alıyoruzz , Adanadan gece sahura doğru uçarız Allahın izniyllleee :KK52::KK52::KK52::KK52:

hepinizi çoookk seviyorummm , iyiki varsınız , dualarımda olacaksınız , hakkınızı helal edin , Allaha emanet olunnn ....

Canım çok sevindim bekledin ama sonunda gidiyorsunuz ne güzel sağlıkla gidip dönün inşallah ben de seni çok seviyorum aynurum öpüyorum Allah a emanet ol :KK16:hakkım varsa helal olsun cücüşüm sen de helal et :KK54:

Canım çok sevindim bekledin ama sonunda gidiyorsunuz ne güzel sağlıkla gidip dönün inşallah ben de seni çok seviyorum aynurum öpüyorum Allah a emanet ol :KK16:hakkım varsa helal olsun cücüşüm sen de helal et :KK54:

Asuuummm canım benimmm yerim senii , benimde hakkım varsa sana helal olsun kuzumm , ilk senle kouştuğumuzda ne kadar umutsuzdum dimi ama bak gidiyorumm , Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşAllahh :KK16::KK16:

Son düzenleme:
bir daha giremem cücüşlerimm ,Allahın izniyle Ağustosun 17si gibi geri döneriz , hepinizi çok özlicem ,sağlıcakla kalınnn ...:KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik:KK34:
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim:KK1:
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun:KK1:

Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm:KK1: bugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile:KK1: çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar :KK34:

Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim :KK34:
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar :KK34:

Canım inşallah bir gün İstanbula yolun düşerde hem görüşürüz hemde Ramazana deng gelirsede Sultan Ahmet yada Eyüp sultanı gezeriz senle :KK34:

Aslında onlar geç kaldı biz erken davranmadık :KK1: Onlar çocuk doğurup büyütene kadar biz çoktan o dönemi bitirip çok daha rahat olacağız :KK34: Gençken insan daha sabırlı oluyor :KK1: geç yaşta zor gelir onlara çocuk büyütmek :KK34:

Bu gece eşimde en geç iki sene sonra benim hayalimdeki cafeyi bana açacağını söyledi yengesine bende şakayla karışık hee iki sene varsa o zaman ben bir dene daha aradan çıkartayım bari dedim :KK60: aslında eşim kendi de çok istiyor 3.cüyü :KK34: Harala gürele büyürler nasılsa sonrada hepsini sırayla kocaya verip bizde hayatımızın baharında kocalarla baş başa kalır rahat ederiz :KK60: :KK60: :KK60:
Babamda bugün evraklarını imzalamış Ekimde resmi olarak emekli oluor :KK1: onlar bir gelsin :KK1: ondan sonra doğurup atı veririm kuçağına :KK1: nasılsa ille 3.cü diye tuturan o :KK1: kendin kaşındın derim :KK1:

Bugün Amcasının geliniyle konuşurkende dedim ben hamilelik sürecini ve doğumu seviyorum diye nasıl gülüyor :KK60: sonrasında da tabi çok severek bakıyorum kuzuya ama o süreçin tadı bir başka :KK1: 9 ay tam bir kraliçeye dönüyorum :KK1:

Canım Allah yardımcın olsun inşallah Esracığımda sana destek olucak ve bu günleri çok çabuk atlatırsın :KK34:

Sen fıstık gibi olda o koca daha çok kafasını duvarlara vuracak inşallah :KK47:
Sırf ona acı çektirmek için kendini toparlayıp her zamankinden iyi ol ve çok güzel kilolar ver :KK34: eğer ondan sonra peşinde dolanmazsa banada banu deme :KK1: ama avucunu yalasın :KK1: senin gibi yüreği güzel insanı bir daha zor bulur :KK34:

Canım tebrikler okadar sıkıntı içinde kilo vermeye devam etmişsin :KK34:
Bu arada kayınpederine çok çok geçmiş olsun :KK71: Rabbim acil şifalar verir inşallah ...Aminnnnn

İnşallah o bayanda en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip eski haline döner :KK34: Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK34: Aminnn
Bu arada hatuna bizim KKdan da bahsetseydin :KK1: gelseydi motivasyon adına çok var burada nasılsa :KK1:
İnşallah sende çok çok güzel kilolar vereceksin :KK34:

Kızlar harikasınız :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ramazan olduğu halde sporunuzu yapmışsınız :KK34:

Canım seninde ellerine ve emeğine sağlık :KK34:
Bende inşallah artık Ramazandan sonra tekrar bu listeye girerim :KK34:

cnm tskler ii dileklerin icin bugun tekrar yogun bakima almislar durum pek ic acici deil moralim yerlerde

Selam herkese,

Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum :KK66:

Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.

Ben haftasonu yokum anlayacağınız. Hepinizi öperim kocaman, bana şans dileyin.

Selam herkese,

Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum :KK66:

Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.

Sahurda çok yürekten istemişsin demek canım kalabalık sahur isteğin gerçekleşecek :)
Oruçken zor olacak sana ama inşallah güzel vakit geçirirsiniz öpüyorum canım kolay gelsin sana:KK54:

Aynurum hayırlı yolculuklar. Dün uyuyordum sen aradığında, bugün de yoğunluk dönemedim. Yarın konuşuruz belki, Allah kabul etsin canım şimdiden :KK16:

Sahurda çok yürekten istemişsin demek canım kalabalık sahur isteğin gerçekleşecek :)
Oruçken zor olacak sana ama inşallah güzel vakit geçirirsiniz öpüyorum canım kolay gelsin sana:KK54:

Valla yürekten istedim demek ki. Eşim kızdı son dakika diye ama ben çok sevindim. Çok öpüyorum ablacım seni, sağolasın :KK16:

Bu arada dün öküz gibi yememe rağmen 82.5 çıktım. Inşallah akşam misafirler varken. Neyse çok öptüm sizi, gidip yemeklere bakayım yavaş yavaş.

selamun aleyküm kızlar
bugün biraz bakayım dedim tam açtım mausumun pili bitti.selam bile veremedim. neyse pil aldırdım. işleride bayaa kolayladım.akşam yapılacaklar kaldı.

dafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sannaaa site açalım arkadaş ne güzel şeyler yaratıyon benimd bayat pide kaldı dolaba koyayım baride yarın bende öle bişeyler yapıp değerlendireim

oyyy kıyamam allahtan anlayışlıymışş paronun
yasemin azda yemişsin zor olacak bugün sana
ay canım o benim spesiyalim değil :KK1: burda iskender kadar meşhurdur kayan usulü pideli köfte.kayan çarşısındaki her üç dükkanın ikisi pideli köftecidir :KK56: aslında ince tırnak pideyle yapılır ama hem bulması zor hem maliyeti fazla bizde ramazan pidesiyle idare ediyoruz işte :KK34: sende yap yap bir alıştılarmı hep istiycekler. ben gün lerde bile yapıyorum şöööyyle bol tereyağlı kalorili kalorili götürüyor millet :KK1:

bir daha giremem cücüşlerimm ,Allahın izniyle Ağustosun 17si gibi geri döneriz , hepinizi çok özlicem ,sağlıcakla kalınnn ...:KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:
Rabbim hayırlı yolculuklar versin cücüğüm

cnm tskler ii dileklerin icin bugun tekrar yogun bakima almislar durum pek ic acici deil moralim yerlerde

geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin

Selam herkese,

kolay gelsin esracım

Aynurum hadi bakalım güle güle git gel Allahın izniyle dualarını eksik etme çok öpüyorum canım:KK54::KK54::KK16::KK16:
Selam herkese,

Esram hadi gözün aydın istediğin olmuş misafirlerin geliyomuş kalabalık sahurlar iftar sofraları seni bekliyo :KK16::KK16::KK16:

Aynurum cücüşüm Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin.aminnn hakkımız varsa helal olsun kuzumm çok duygulandım Allah herkese nasip etsin

Bende bayılrım öyle değişik tariflere :KK34: birde servisi kolay ama görüntüsü müthiş olması gerek :KK1:
Bende güzel bir menü hazırlarım inşallah :KK1: daha günü belli değil ama olsun menüyü hazırlıyayımda evimi temizleyip bir gün önce bile haber versem gelirler nasılsa :KK34:

banu zaman çabuk geçiyo aw ben etrafıma bakıyorum şimdi evlenenler hem geneli 30 yaş civarı hemde ya arbaları yada evleri oluyo valla altlarında çalıştıkları içinde evlatlarıda pek bi kıymetli hep anane babane bakıyo bizimkileri senede bi lay lay lom 20 gün sevip yolluyolar
en basiti kaynana deil annem bile benim küçükle kardeşimin kızı arasında 6 ay var ama annem ona baktığından ne oyunlar oynatarak yediriyo yemeğini oyun oynuyo devamlı yanında olduğundan benim kızla 15 gün kaldık yanında aman şunu yedireyim bunu yedireyim demedi bana güveniyo hani annesisisin sen bak gibisinden kaynanamda aynı tatile gideriz ben evde kızı uyuturum öğlen uykusuna siz gençsiniz kocanla git demez onlar gider ben kzızn uyanmasını bekledikten sonra giderim aman ne bileyimm kendinden başkasından fayda yok şekerim 3. yü salarım üzerine deme annenin valla gelemiyolar sıkıntıya baştan bozuk bizim işlerrr

Canım valla benim annem daha geçen güne kadar kendi kaşınıyordu :KK60: dün lafını ettimde baktım hiç gıkı çıkmıyor :KK60: :KK60: :KK60: vazgeçti herhald :KK1:
Ya dediğiin gibi bize bizden fayda var ancak :KK34: zaten kimseye güvenipte doğurmam bende :KK34:
Bugün eşimle şakalaşırken bak üstüme gelme hayatta doğurmam bir daha dedimde dettt tövbe de bir dene daha ister diyip durdu :KK1: ama hadi babası sen çocuğu araba koltuğuna bağla diyince hep benmi diye söyleniyor utanmadan :KK1:
Herşey nasip kısmet canım asla demem kazayla gelirsede aldırmam ama ne bileyim kastende yaparmıyım onada emin değilim :KK1:

Kuzzuuuu sana hayırlı yolculuklar :KK3:
Hakkımız varsa helal olsun tabiki :KK34: sende hakkını helal et canım ve bizlere bol bol dua et zayılayıp fıstık gibi olalım diye :KK1:

Rabbim inşallah acil şifalar verir :KK34:

aynurcugum ne guzel bır haber bu. sonunda yolculuk anı geldı cattı. selametle gıt canım ALLAH kabul etsın sag salım gıt ve don ınsaallah

sen de ALLAHA emanet ol senı ozleyecegızzzzzzz

işten gelir gelmez yattım inanılmaz başağrısına rağmen ama kötü kalktım eşim geldi uyandırmaya çalışıyor akşam 8 i sabah 8 algılamışım ama ben sahura kalkmadım diye sayıklayarak uyandım,eşim yerlere yattı gülmekten .basit bir iftar yaptım ama hala ayılamıyorumm

X