Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun
Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm
bugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile
çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar
Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar
Canım inşallah bir gün İstanbula yolun düşerde hem görüşürüz hemde Ramazana deng gelirsede Sultan Ahmet yada Eyüp sultanı gezeriz senle
Aslında onlar geç kaldı biz erken davranmadık
Onlar çocuk doğurup büyütene kadar biz çoktan o dönemi bitirip çok daha rahat olacağız
Gençken insan daha sabırlı oluyor
geç yaşta zor gelir onlara çocuk büyütmek
Bu gece eşimde en geç iki sene sonra benim hayalimdeki cafeyi bana açacağını söyledi yengesine bende şakayla karışık hee iki sene varsa o zaman ben bir dene daha aradan çıkartayım bari dedim
aslında eşim kendi de çok istiyor 3.cüyü
Harala gürele büyürler nasılsa sonrada hepsini sırayla kocaya verip bizde hayatımızın baharında kocalarla baş başa kalır rahat ederiz
Babamda bugün evraklarını imzalamış Ekimde resmi olarak emekli oluor
onlar bir gelsin
ondan sonra doğurup atı veririm kuçağına
nasılsa ille 3.cü diye tuturan o
kendin kaşındın derim
Bugün Amcasının geliniyle konuşurkende dedim ben hamilelik sürecini ve doğumu seviyorum diye nasıl gülüyor
sonrasında da tabi çok severek bakıyorum kuzuya ama o süreçin tadı bir başka
9 ay tam bir kraliçeye dönüyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Esracığımda sana destek olucak ve bu günleri çok çabuk atlatırsın
Sen fıstık gibi olda o koca daha çok kafasını duvarlara vuracak inşallah
Sırf ona acı çektirmek için kendini toparlayıp her zamankinden iyi ol ve çok güzel kilolar ver
eğer ondan sonra peşinde dolanmazsa banada banu deme
ama avucunu yalasın
senin gibi yüreği güzel insanı bir daha zor bulur
Canım tebrikler okadar sıkıntı içinde kilo vermeye devam etmişsin
Bu arada kayınpederine çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar verir inşallah ...Aminnnnn
İnşallah o bayanda en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip eski haline döner
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminnn
Bu arada hatuna bizim KKdan da bahsetseydin
gelseydi motivasyon adına çok var burada nasılsa
İnşallah sende çok çok güzel kilolar vereceksin
Kızlar harikasınız
Ramazan olduğu halde sporunuzu yapmışsınız
Canım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Bende inşallah artık Ramazandan sonra tekrar bu listeye girerim