- 24 Mart 2012
- 17.076
- 3.401
- 41
Filizim balkon keyfi yapan benim canım
Çantaları diken nursena tatilde şimdi haftaya gelecekmiş inşallah
Ben yaklaşık 2 senedir yerimde sayıyor gibiyim o nedenle listeleri işgal etmeyin dedimdi
geçen hafta 83.1 bu hafta 82.6 giden sadece 500 gramcıkspor 120 dk kötüyüm ben bu hafta beeee
Hayırlı cumalar,
Arkadaşlar listeyi geç gireceğim bilginize..
Vakit bulursam erken hallederim ama şimdilik pek mümkün değil gibi...
Benim kilom aynı..
yaseminciğim tebrik ediyorum seni.
*Aynurcuğum hayırlı yolculuklar canım..Bana da dua etmeyi unutma lütfen...
Bütün arkadaşlara hayırlı cumalarherkese hayırlı cumalar.....
üfff bugün hava dahada sıcak burada
ve bugün tartıldım tartılmasına amaaa tamda mantığımın dediği gibi +lardayım bu hafta((
tam tamına +1.2kg almışım malesef
ama inşaallah bu hafta ipleri daha sıkı tutcam.....
orticanıııım bu hafta bende bi numara yok, sende olsun bari.......:26::26:
sen ne alemdesin canım?
ve nasılsın görüşmeyeli??
öpüyorum kocaman seni
kilo bildirimi:
bu hafta: 98.1kg
nilüfer ablacım geçen hafta gerçekten istisna bi durumdu bildirim yapamadım elimde olmadan, oyüzden beni izinli sayarmısın geçen hafta için??
tüm emeklerin için şimdiden teşekkür ederim ablacım......
spor bildirimi:
bu hafta: 300dk ispor.....
herkese hayırlı cumalar.....
üfff bugün hava dahada sıcak burada
ve bugün tartıldım tartılmasına amaaa tamda mantığımın dediği gibi +lardayım bu hafta((
tam tamına +1.2kg almışım malesef
ama inşaallah bu hafta ipleri daha sıkı tutcam.....
orticanıııım bu hafta bende bi numara yok, sende olsun bari.......:26::26:
sen ne alemdesin canım?
ve nasılsın görüşmeyeli??
öpüyorum kocaman seni
kilo bildirimi:
bu hafta: 98.1kg
nilüfer ablacım geçen hafta gerçekten istisna bi durumdu bildirim yapamadım elimde olmadan, oyüzden beni izinli sayarmısın geçen hafta için??
tüm emeklerin için şimdiden teşekkür ederim ablacım......
spor bildirimi:
bu hafta: 300dk ispor.....
günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar
bol eksili , hayırlı Cumalarr canımın içleriii
son sorumluluk sınavı görevimide bitirdim , bugün halledeceğim işler var , hava sıcak sanırım ikindiyi beklerim , o sırada evi son bi tur toparlarım , gelince misafirler çok olur ,en azından derli toplu bırakmış olurumm
güzel dilekleriniz için çook teşekkürler cücüşlerim , hepiniz dualarımda olacaksınız
Bütün arkadaşlara hayırlı cumalar
Arkadaşlar kilo bildiriminde bulunup kaçayım sınavyapıyoruz
Kilo değişmedi 97.0 spor 180 dakika kapışkanlar ne yaptı merak ediyorum
Orticanım biz ne yapıyoruz böyle sen değişmeyince orticanımı yarı yolda bırakmayayım diye bende değişmedim sıcaklarla başımız dertte kabarıyorum mayalanıyorum sorma gitsin kocaman öpüyorum kucak dolusu sevgiler selamlar
Hadi kolay gelsin bakalım umarım işlerin yolunda giderHahah ay çok güldüm, hakikaten bağırdım resmen mezuniyetim vaaar napıcam ben diye :) Hem bağırdım hem ağladım
Topiğin en ağlak kızı seçiyorum kendimi
Görüşmek üzere canımm. Ben d eçıkıyorum artık yavaş yavaş şu işlerimi hallletmeye gideyim. İnşallah hallolur bakalım..
Canım hoşgeldin aramıza inşallah hep beraber güzel kilolar vericez azmin daim gazan mübarek olsungünaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar
kızlar gunaydınnnnnn
bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.
bol eksili , hayırlı Cumalarr canımın içleriii
son sorumluluk sınavı görevimide bitirdim , bugün halledeceğim işler var , hava sıcak sanırım ikindiyi beklerim , o sırada evi son bi tur toparlarım , gelince misafirler çok olur ,en azından derli toplu bırakmış olurumm
güzel dilekleriniz için çook teşekkürler cücüşlerim , hepiniz dualarımda olacaksınız
meyra kabız mısın ya da regl zamanı mı ? neden ++ cıktın anlamadım. spor da 300 dk ıyıymıs.
o kadaaaaarrrrrr
neyse kızlar ben kaçıyım artık, yoksa doktorla randevuma yetişemicem.
sadece 1çb tük kahvesi içtim az önce; çok iyi geldi ohhhh, uykum açıldı be yaaa
ikinciside iyi giderdi ama vaktim yok şimdi, belki gelince içerim artık:)))
dün pencerelere diye usta gelcekti yaaaa, bir geldiki usta sormayın, bu ustalar niye böyle yahuuuu....
gelecem der, kafasına göre hareket eder, kafasına göre gelirler.....
gerçi birde mikrofonu onlara tutmak lazım değilmi.......
neyse vesselam akşama kadar bekledim gelmedi usta, ev sahibi akşam sordu geldimi diye, hayır dedim, yarın gelir galiba dedi o da,
giderken ev sahibine bırakcam anahtarı şimdide artık......
Allahtan ev sahibimiz ilgilide ustanın peşini bırakmıyo sağolsunlar
ev sahibine ayıp olmasın usta ben yokken gelirse diye evi toplayıp öyle çıkcam ancak olur, hadi ben kaçtım....
beni özleyin anacım:)
ay canıııım koptum yaaaa.......
çok sağolDDDDDD
hemen kopyaladım eşimede göstercem bunuDD
ben kaçtım:)
Hadi kolay gelsin bakalım umarım işlerin yolunda gider
Canım hoşgeldin aramıza inşallah hep beraber güzel kilolar vericez azmin daim gazan mübarek olsun
Canım sanada Allah kolaylıklar versin yorulacaksın ama ne güzel geziceksin ailenin yanına gidiceksin
neyse kızlar ben kaçıyım artık, yoksa doktorla randevuma yetişemicem.
sadece 1çb tük kahvesi içtim az önce; çok iyi geldi ohhhh, uykum açıldı be yaaa
ikinciside iyi giderdi ama vaktim yok şimdi, belki gelince içerim artık:)))
dün pencerelere diye usta gelcekti yaaaa, bir geldiki usta sormayın, bu ustalar niye böyle yahuuuu....
gelecem der, kafasına göre hareket eder, kafasına göre gelirler.....
gerçi birde mikrofonu onlara tutmak lazım değilmi.......
neyse vesselam akşama kadar bekledim gelmedi usta, ev sahibi akşam sordu geldimi diye, hayır dedim, yarın gelir galiba dedi o da,
giderken ev sahibine bırakcam anahtarı şimdide artık......
Allahtan ev sahibimiz ilgilide ustanın peşini bırakmıyo sağolsunlar
ev sahibine ayıp olmasın usta ben yokken gelirse diye evi toplayıp öyle çıkcam ancak olur, hadi ben kaçtım....
beni özleyin anacım:)
güle güle git gel cücüşcanım......
banada dua et olurmu?
Allaha emanet olasın canım....
yok canım kabız ve rgl değilde, benim bu hafta diyet miyet hiç kalmadı, bu hafta 4-5gün boyunca yatılı kalabalık misafirim vardı hal böylede olunca ipin ucunu bu hafta hepten saldım ve aşırıda yedim ondan oldu canım, hareket boldu amaaaa o kadar yememe kafi gelemedi malesef
neyse önümüzdeki hafta asılcam artık inşaallah daha kuvvetlisinden diyetime......
teşekkür ederim canımm
verdiğin kilolar için de tebrikler
Karyeciğim heyecanla bekliyorum bildirimini
tşk ederim canım korkuyodum ama verebilmişim demekki tam gaz devam :)))SELAM GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum
Hepiciğinizi öpüyorum kızlar
Aynurum yorucu ama güzel telaşlar ne güzel rabbim herkese nasip etsin oraları görmeyi bizleride dualarında eksik etme kuzum çok öpüyorum
Canım batıkentte nerdesin bende batıkentte oturuyorum
Maşallah ne güzel kilo vermişsin bu hafta listeyi sallarsın sen
Tebrik ederim tekrar canım
ben de zaman zaman yaptım ama az yaptım hem zevklı hem ınsanı sıkmayan cok da sıkılastıran bır spor aslında. benım obur topıkte bunu sureklı yapan bır arkadasım da vardı mesela. guzel bır tercıh olmus senın ıcın
zamanla alısırsın merak etme. bak ben cok guzel alıstım gunde bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı hatta sıcaga yakın ıcıyorum yaz zamanı bıle lıkır lıkır gıdıyor vallaaaaaa :))))
ınsaallah bu gunler gecer huzura tam mutluluga erersın.
kesınlıkle cok zor ve buyuk dezavantaj . hakkımızda hayırlısı olsun suanda bu sartlarımız var uymak zorundayız.
ben sogukkanlı degılım tam tersı haksızlıklara gelemeyen cenesını tutamayan tezcanlı bırıyım bu sıkıntı oluyor ıster ıstemez. ama yavas yavas asacagım ınsaallah bunu da.
mısafır olmasına ragmen guzel bır menu yapmıssın hatta az bıle yemıssın spor da yapmıssın su da cok guzel
gercekten tebrık ederım senııııııııııııı
esraaaaaaa sen de harıka kılo vermıssın cok cok sevındım. on gunde dort kılo harıka rakam ben nerdeyse 1 bucuj ayda 3,5 kılo ancak verdım
gecen hafta: 103,6
bu hafta 103,1
gıden: -500 gr
toplam spor 450 dk
tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin tam gaz devam...