Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Filizim balkon keyfi yapan benim canım
Çantaları diken nursena tatilde şimdi haftaya gelecekmiş inşallah
Ben yaklaşık 2 senedir yerimde sayıyor gibiyim o nedenle listeleri işgal etmeyin dedimdi

hımmmm bır tanesını tutturmusum ozaman asuman

asuman sen bana gore cok basarılı bır rakama ulasmıs bır ınsansın bak arkadaslar 10 gunde 4 kılo vermıs ben 1,5 ayda 3,5 kılo ancak verdım gecen yıl eylul gıbı bu ıse yavas yavas baslamıstım ınan ben de farklı degılım. lutfen lıstede kal, motıvasyonunu olumlu etkıler lıstede olmazsan kendını bırakırsın benden sana gercekten dostca bır tavsıye.

karye boyle soyleme lutfen. dıyetteyken 100 gr bıle okadar onemlı kı. ozaman ben de ısyan edeyım haftalardır en cok sporu yapan benım ama gecen hafta 200 gr verdım ondan oncekı hafta 700, bu hafta 500. napalım. herkesın vucudu aynı sekılde calısmıyor agzımı tutuyorum sporumu da yapıyorum ama herkes gıbı 1-1,5 rakam gormuyorum tartıda.

sımdıden ellerınıze saglık. ınsaallah vakıt bulurum ve okuyabılırım cunku bugun okuyamazsam, ancak pazartesı gorebılecegım

kolay gelsın

Bütün arkadaşlara hayırlı cumalar
Arkadaşlar kilo bildiriminde bulunup kaçayım sınavyapıyoruz
Kilo değişmedi 97.0 spor 180 dakika kapışkanlar ne yaptı merak ediyorum
Orticanım biz ne yapıyoruz böyle sen değişmeyince orticanımı yarı yolda bırakmayayım diye bende değişmedim sıcaklarla başımız dertte kabarıyorum mayalanıyorum sorma gitsin kocaman öpüyorum kucak dolusu sevgiler selamlar

meyra kabız mısın ya da regl zamanı mı ? neden ++ cıktın anlamadım. spor da 300 dk ıyıymıs.

Örtmenim hayırlı yolculuklar dualarına şimdiden amin demek istiyorum Allah kabul etsin nurlandırsın inşaallah

ahh orticanım önümüzdeki hafta değişelim bari.....
ipleri daha sıkı tutalım artık......

kolay değil çok sıcak yafff....
neyse 2ay bu sıcağı çekcez, mecbur dünyanın kanunu bu.....
de birde bu senin ramazanına denk geliyo işte sıcaklar....
hayırlısı bakalım.

sanada Allah kolaylık versin canım benim....
kocaman öpüyorum, işin varmış gitcekmişin hemen.....
Allaha emanet olasın.....
görüşürüz

kiloları gidenlere maşallahhh veremeyenlerde sıkmasın canını işi biraz daha sıkı tutarsınız vee gider kilocuklaar
bi de ben p.tesiden bu yana yani diyete başladım başlayalı hiiç ekmek yemiyorum sanırım faydasını görücem kaldı ki ekmeği çok seven biriydim ama alıştım artık hiç aramıyorum

Hadi kolay gelsin bakalım umarım işlerin yolunda gider
günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar
Canım hoşgeldin aramıza inşallah hep beraber güzel kilolar vericez azmin daim gazan mübarek olsun

Canım sanada Allah kolaylıklar versin yorulacaksın ama ne güzel geziceksin ailenin yanına gidiceksin

neyse kızlar ben kaçıyım artık, yoksa doktorla randevuma yetişemicem.
sadece 1çb tük kahvesi içtim az önce; çok iyi geldi ohhhh, uykum açıldı be yaaa
ikinciside iyi giderdi ama vaktim yok şimdi, belki gelince içerim artık:)))

dün pencerelere diye usta gelcekti yaaaa, bir geldiki usta sormayın, bu ustalar niye böyle yahuuuu....
gelecem der, kafasına göre hareket eder, kafasına göre gelirler.....
gerçi birde mikrofonu onlara tutmak lazım değilmi.......
neyse vesselam akşama kadar bekledim gelmedi usta, ev sahibi akşam sordu geldimi diye, hayır dedim, yarın gelir galiba dedi o da,
giderken ev sahibine bırakcam anahtarı şimdide artık......
Allahtan ev sahibimiz ilgilide ustanın peşini bırakmıyo sağolsunlar
ev sahibine ayıp olmasın usta ben yokken gelirse diye evi toplayıp öyle çıkcam ancak olur, hadi ben kaçtım....
beni özleyin anacım:)

güle güle git gel cücüşcanım......
banada dua et olurmu?
Allaha emanet olasın canım....

meyra kabız mısın ya da regl zamanı mı ? neden ++ cıktın anlamadım. spor da 300 dk ıyıymıs.

yok canım kabız ve rgl değilde, benim bu hafta diyet miyet hiç kalmadı, bu hafta 4-5gün boyunca yatılı kalabalık misafirim vardı hal böylede olunca ipin ucunu bu hafta hepten saldım ve aşırıda yedim ondan oldu canım, hareket boldu amaaaa o kadar yememe kafi gelemedi malesef
neyse önümüzdeki hafta asılcam artık inşaallah daha kuvvetlisinden diyetime......

o kadaaaaarrrrrr

aynennn kadınız haklıyız söke söke alırız (gaza geldim )

özliycez seni şekerim çabuk gel he valla ya bu usta milleti böyle cidden adamı oyalar dururlar en olmadık vakitde de gelirler hakketten neyem böylelerki ?

tsk ederım ben yolculuk cok seven bırıyım garıptır obur topıkte arkadaslar bana cok sasırlardı yolculuk dıyınce senın eteklerın ucuyor derler. yorulmak bılmem, ıner ınmez gezerım, degısıklık cok ıyı gelıyor bana. sukur otobuste genelde uyuyabılıyorum onun da avantajı oluyorrrr

ustalar hep oyle oluyor herzaman. bır de naklıyecıler. ben ısyerınde delırıyorum onlar yuzunden. zamanında gelmezler

hımmmmm anladım dıyetı bozdugunu farkettmemısım neyse bu haftayı gerıde bırakıp ozaman gelecek haftaya ıyıce odaklan oldu mu ınsaallah --- ler gelecektır ınanıyorum

teşekkür ederim canımm
verdiğin kilolar için de tebrikler

Karyeciğim heyecanla bekliyorum bildirimini

tşkler bitanemmm nice nice eksilere inşallah

tşk ederim canım korkuyodum ama verebilmişim demekki tam gaz devam :)))

o spor süper vallahi 45 dk acayip yakıyor ter için de kalıyorsun ben çok sevdim hergün yapıcam inşallah :)

alışcamm napıyım başka çare yok :) aminnn inşallah sende çok mutlu olursun arkadaşım
mısafır olmasına ragmen guzel bır menu yapmıssın hatta az bıle yemıssın spor da yapmıssın su da cok guzel

gercekten tebrık ederım senııııııııııııı

esraaaaaaa sen de harıka kılo vermıssın cok cok sevındım. on gunde dort kılo harıka rakam ben nerdeyse 1 bucuj ayda 3,5 kılo ancak verdım

tşkler kuzummm inşşalah darısı hepinizin başına artık haftaya görmek istiyorum dokuzları :)
gecen hafta: 103,6
bu hafta 103,1
gıden: -500 gr

toplam spor 450 dk

artık aynı kilodayız bende 103,1 eheyyyy

tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin tam gaz devam...

tşkler canımmmm inşallah devammm bırakmak yok :)

Bu hafta ki eksilen 3,2 kilom foruma armağanım olsun çünkü sizler sayesin de oldu hepinize çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ben asla yapamazdımmm :) çok seviyommmm kızzz seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…