Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gaza geldiiiim :KK9::KK9: ben bu sabah 107 çıktım :KK43: diyetede bugun başladım cnm bende p.tesiden p.tesiye tartılırım artık
inş bolca gitmiştir kilon cnm cumaya kaa bekliycez desene :KK16: günlük yediklerimizi yazıyomuyuz buraya yeni katılınca çözemedim tam :)

önceliiikle hoşgeldin canımmmmm

ben de senin gibi yeni sayılırım ama ben hergün ne yediğimi ve sporumu yazıyorum saolsun burdaki arkadaşlar yani bizden tecrübeli olanlar okuyolar hatam varsa söylüyorlar :) allah razı olsun onlardan ama azmini hç kaybetme kaybedeceğin tek şey kiloların olsun ben uzun süre diyet yapamadım yapamıyordum açlık bana göre değildi hemen yiyordum ama bu forum sayesinde asla diyetimi bozmuyorum ve kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ben eminimmmm sen de kilo vermeye başlıcaksın :)))))))))))))

önceliiikle hoşgeldin canımmmmm

ben de senin gibi yeni sayılırım ama ben hergün ne yediğimi ve sporumu yazıyorum saolsun burdaki arkadaşlar yani bizden tecrübeli olanlar okuyolar hatam varsa söylüyorlar :) allah razı olsun onlardan ama azmini hç kaybetme kaybedeceğin tek şey kiloların olsun ben uzun süre diyet yapamadım yapamıyordum açlık bana göre değildi hemen yiyordum ama bu forum sayesinde asla diyetimi bozmuyorum ve kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ben eminimmmm sen de kilo vermeye başlıcaksın :)))))))))))))

ay inş cnm yaa okadr istiyorumki kurtulmakk anlatamam rahatca alışveriş yapmak istiyorum :KK16::KK12:
inş dediğin gibi olucak cnm bende buna inanıyorum burda hep birlikte daha güzel motive olup kilolardan kurtulcaz :KK16:
aklımdan bozmak geçince hemen topiğe gircem :KK9: benım ufaklık var ondan çok fırsatım olmuyo ama bol bol burda olmaya çalışıcam onu da emziriyorum ama çok kasmadan yapıcam rejımı sanırım etkilemez sütümü :44:
tmm ozaman bende yazayım bundan sonra hatta şuana kadr yediklerimide yazayım bana zahmet :KK9:

sabah : kk peynir 4 siyah zeytin 2 yeşil zeytin 1 tane domates 500 ml su
öğlen : bir kepçe taze fasulye (çokmu acaba yazarken çok gibi geldi de :) )
arada 2 siyah erik 2 sarı erik
akşam : taze fasulye artı yoğurt yiycem :KK56:

ay inş cnm yaa okadr istiyorumki kurtulmakk anlatamam rahatca alışveriş yapmak istiyorum :KK16::KK12:
inş dediğin gibi olucak cnm bende buna inanıyorum burda hep birlikte daha güzel motive olup kilolardan kurtulcaz :KK16:
aklımdan bozmak geçince hemen topiğe gircem :KK9: benım ufaklık var ondan çok fırsatım olmuyo ama bol bol burda olmaya çalışıcam onu da emziriyorum ama çok kasmadan yapıcam rejımı sanırım etkilemez sütümü :44:
tmm ozaman bende yazayım bundan sonra hatta şuana kadr yediklerimide yazayım bana zahmet :KK9:

sabah : kk peynir 4 siyah zeytin 2 yeşil zeytin 1 tane domates 500 ml su
öğlen : bir kepçe taze fasulye (çokmu acaba yazarken çok gibi geldi de :) )
arada 2 siyah erik 2 sarı erik
akşam : taze fasulye artı yoğurt yiycem :KK56:

menün güzel canım belki zeytini azaltabilirsin sebze yemeklerini aşırıya kaçmamak kaydıyla gönül rahatlığıyla tüketebilirsin hatta et yiyeceksen öğlen ye yani akşama bırakma akşam sebze yersin :) ara öğün ekle sakın kaçırma canım ayrıca yeşil çay ve su çok önemli yine ve tabiki sporrrr ben spora gidemediğim için evde yapıyorum dans ediyorum şöyle bi yaklaşık yarım saat akşamda spor hareketlerim var onları yapıyorummm böyle yani

emzirme konusunda maalesef anne olmadığım için hiçbir fikrim yok :KK43: onuda forumdaki annelere bırakıyorummmm :)

kızlar merhaba kusura kalmayın gelemedim kaç gündür annem perşembe taburcu oldu ama ablam bırakmadı cumartesi akşam gelebildik.cumartesi akşam annemde kaldım pazar nöbette idim bugün nöbet çıkışı yine anneme gittim şimdi
eve geldim hemen makineye çamaşır attım çıkarınca gideceğim ne yaptınız bi bakıvereyim dedim.kardeşimde hemşire onunla bakıyporuz anneme yatakta egzersiz yapıp sadece tuvalet için kalkıyor annem..eh gelen giden evde yanlız bırakılmıyor.bu akşam ben kalacağım annemin yanında .sabah işe gideceğim gündüz komşumuz idaree edecek .yani pek ugramayabirim cuma bildirim yaparım kusura kalamyın.tartıya gelince hiç tartılamadım aldımmı bilmiyorum spor yok malum yemekte düzensiz oluyor kendi evinde olmayınca

Son düzenleme:
No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,4
2ayşe_c52?
3nevzamansız99,5Aynı
4YENA96,5+0,6
5Ceco34İzinli
6efeeeem89,7-0,5
7nothingg 96Aynı
8yağmurgözlü?
9dafiİzinli
10elizabeth_bath93,4-1,1
11mmery?
12Pınar11094Aynı
13Meyra?
14Nursenaİzinli
15kitkurdu97-0,4
16Clutchİzinli
17badellİzinli
18bahaaaar?
19İlknur8394,6+0,4
20pomogranate103,6-0,2
21y.o.l.c.u87,5
22Gökçe_İremim93,4-0,1
23karye83,1-1,3
24mehtabb92,5
251,73İzinli
26asuhan97+0,2
kilo verenleri tebrik ederim kızlar

kızlar merhaba kusura kalmayın gelemedim kaç gündür annem perşembe taburcu oldu ama ablam bırakmadı cumartesi akşam gelebildik.cumartesi akşam annemde kaldım pazar nöbette idim bugün nöbet çıkışı yine anneme gittim şimdi
eve geldim hemen makineye çamaşır attım çıkarınca gideceğim ne yaptınız bi bakıvereyim dedim.kardeşimde hemşire onunla bakıyporuz anneme yatakta egzersiz yapıp sadece tuvalet için kalkıyor annem..eh gelen giden evde yanlız bırakılmıyor.bu akşam ben kalacağım annemin yanında .sabah işe gideceğim gündüz komşumuz idaree edecek .yani pek ugramayabirim cuma bildirim yaparım kusura kalamyın.tartıya gelince hiç tartılamadım aldımmı bilmiyorum spor yok malum yemekte düzensiz oluyor kendi evinde olmayınca

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin inşallahh :)

bugüünnn bunlar yenildi

sabah
bir kase kauflex( işe geç kalmıştım kahvaltı hazırlayamadım)
öğle
bir haşlama baget
3-4 kaşık sebze
ikindi
3 çiğ köfte marull ( dayanamadımmm :KK43:
akşam
çiğ köfteyi telafı edicem aktivya yoğurt yicemmm
bitki çayı

sporumu yaptımmm yine yaparım ama :)

işte böyleee tabiki suyumu da içtim 2, 5 litre :)

slm arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum umarım bana da yer vardır
ben 4 yıllık evliyim nişanlandıgımdan itibaren şiştimm hatta eşimle flört döneminde başladı kilo almam
şimdide 10 buçuk aylık bi oğlum var bide kilolarım bugun tak etti yalnız değil de sizlerle başarıcagıma inandım
bu sabah itibariyle tartıldım ve diyete başladım kendi çapımda umarım gider bu kilolar..

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)

çok geçmiş olsun canım....
rabbim acil şifalar versin inşaallah.....
sanada kolay gelsin, görüşürüz canım.:KK54::KK54:

menün güzel canım belki zeytini azaltabilirsin sebze yemeklerini aşırıya kaçmamak kaydıyla gönül rahatlığıyla tüketebilirsin hatta et yiyeceksen öğlen ye yani akşama bırakma akşam sebze yersin :) ara öğün ekle sakın kaçırma canım ayrıca yeşil çay ve su çok önemli yine ve tabiki sporrrr ben spora gidemediğim için evde yapıyorum dans ediyorum şöyle bi yaklaşık yarım saat akşamda spor hareketlerim var onları yapıyorummm böyle yani

emzirme konusunda maalesef anne olmadığım için hiçbir fikrim yok :KK43: onuda forumdaki annelere bırakıyorummmm :)

tam bi zeytinciyim ama azaltayım bari işime gelmedi ama olsun :KK9: şaka bi yana çok iyi geldi rejim ve bu topik
o gazla bu akşam dans ettim haftada 3 gün dans edeyim diyorum çünkü spor salonuna bebişten ötürü gidemem :KK50:
bu akşam 15 dak dans ettim az birazda spor hareketleri yaptım çok iyi geldi valla :21: destegın için sağol cnm iyi geldiniz cidden :KK54: emzirme sıkıntı oluyo malesef ama mecburr önce afacan gelir :KK55: yeşil çay içemiyorum bu emzirmeden dolayı yaramıyomuş bebeklere ama bol bol su içicem cnm :KK34:

hoşbuldukk cnm gerçekten çok hoşbuldum iyiki gelmişim aranıza inş bu gazla epey giderim :KK16:

evet bencede canım....
inşaallah epeyce gitmekten ziyade asıl istediğin yere varırsın.....
bu topik çok güzeldir, burayı bırakma derim kendimce:KK54::nazar::nazar::nazar:
ben kaçtım, birazdan eşim gelcek, görüşürüz.

bu arada burcun ne? bu topiğin burç meraklısı olaraktan soruyum bi dedim:KK70:DD
ben koç.
öptüm.:KK54:

evet bencede canım....
inşaallah epeyce gitmekten ziyade asıl istediğin yere varırsın.....
bu topik çok güzeldir, burayı bırakma derim kendimce:KK54::nazar::nazar::nazar:
ben kaçtım, birazdan eşim gelcek, görüşürüz.

bu arada burcun ne? bu topiğin burç meraklısı olaraktan soruyum bi dedim:KK70:DD
ben koç.
öptüm.:KK54:

Amiiiin cnm inş :KK16::KK16: yok yok bırakmam artık yapıştım yakanıza :KK9:
hehe ben aslanım cnm burçlar senden soruluyo yani nedersin aslan burcu kilo verebilirmi :KK31:
tmm cnm iyi akşamlar size bende :KK54::KK54:

Herkese merhabalar. Bugün halamın günü vardı. Rahatsız olduğu için annemle gittik erkenden, hazırlık artı misafir ağırmalamak baya yordu. Kaçamaklarım da oldu ama üzülmüyorum valla hiç :) Çünkü diyet öncesi fotoğrafım ve şimdikini yan yana koydum gözle görülür fark var şimdiden :)
Nilceee hoşgeldin sen de aramıza.
Tekrar herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Herkese merhabalar. Bugün halamın günü vardı. Rahatsız olduğu için annemle gittik erkenden, hazırlık artı misafir ağırmalamak baya yordu. Kaçamaklarım da oldu ama üzülmüyorum valla hiç :) Çünkü diyet öncesi fotoğrafım ve şimdikini yan yana koydum gözle görülür fark var şimdiden :)
Nilceee hoşgeldin sen de aramıza.
Tekrar herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

mrb hoşbulduuum :KK3::KK3: arada kaçamaklar olur napalım okadr olcak bazen :KK51:
nezamandır diyettesin sanırım oldu senın baya :nazar:

X