Merhaba Yenacım hamd olsun iyiyim çok iyi geldi ailemle vakit geçirmek.ben çok stresli gittim şimdi herkes kilo almışsın diyecek diye annem en son ekimde görmüştü beni aynısın dedi.. zayıflamışsın diyen bile oldu ...ama başka yolumuz yok canım sabah nasıl terledim daha 8 de tamam ben pardesü giyiyorum ama yine de yürürken zorlanıyorum...ve de son günlerde fark ettim bunu bacaklarım ağrıyor benim baya sanki ödem toplamış vücudum ayakkabı giyince anlıyorum...
Sende iyisindir inşallah.Oğluşun kursa başlamış küçükken sporu sevmeleri çok güzel olur...
Esracım şimdi çok sevindim işte seni böyle mutlu okuduğuma...gördüm çok şükür. baya da işlerini hallettim çok yoruldum ama içim rahatladı...annem babama imrendim yeşillikler içinde emekli hayatı hayalim benimde yaşarsak eğer...
kilo konusu beni strese soktu Esracım ben aylardır kilo verme konusunu bir sebeplere bağladım da ne oldu sonuç hüsran ben diyet modundayken daha da yiyorum sanki doymayacakmışım hissi ile...o bu şu sebepleri bıraktım...inşallah 5-6 kg vermek süper olur...
İnşallah bu sene Allahın izniyle orucunu tam tutarsın canım zaten niyetine koyarsan Rabbim kolaylığını verir...
Merak etmeyin bende buradayım inşallah daha iznim filan olmadığı için...
Asuman ablam sende iyisindir inşallah...Kızın adına çok sevindim ilk işi hayırlı olsun...şimdi ilk işim geldi aklıma da 3 ay boyunca maaş alamamış bir de çalıştığım ihale fes olmuştu...ben de var bir acayiplik ama neyse
bu yıl doğum günüm 6 haziranda Samsundaydım...baya karlı çıktım ama
hediye açısından...anam babam saolsun.eşim de bir etek ve de uzun zamandır istediğim spor ayakkabıyı almış...bana sinyal veriyor yani hadi zayıfla diye...ona da hak veriyorum çünkü bu konuda hep ona ağlıyorum destek oluyor sonuç yok...
Allah nasib ederse bir dahaki gidişimiz ekimde olacak o zamana kadar hızlıca vermem lazım çünkü sonrası
tüp bebek düşünüyoruz ve kilo ile olacak şey değil...
hepimize hayırlı bereketli bir gün diliyorum...