bayanlar nerelerdesiniz...citoool sen buralarda olurdun sen nerdesin bacım..
kızceler günaydın..yeni kalktım.daha kahvaltı yapmadım.hemen tartıldım.....87 olmuşumhihoyyyt2 kilo veririm diyodum ama 1 oldu ...hayırlısı olsun...yanlız arkadaşlar gecen hafta bel,basen,göyüs ölçümü mezro ile ölçüp not etmiştim,bu haftabel 4 cm,kalcada4 cm.göyüsyok incelme cıktı..doğru olabilirmi.yoksa ölçüyü gecen hafta yanlışmı aldımki.yada vücudummu sıkılaşıyofisfisfisbilmiyorum işte durum buCADIARZU
bayanlar nerelerdesiniz...citoool sen buralarda olurdun sen nerdesin bacım..
kızceler günaydın..yeni kalktım.daha kahvaltı yapmadım.hemen tartıldım.....87 olmuşumhihoyyyt2 kilo veririm diyodum ama 1 oldu ...hayırlısı olsun...yanlız arkadaşlar gecen hafta bel,basen,göyüs ölçümü mezro ile ölçüp not etmiştim,bu haftabel 4 cm,kalcada4 cm.göyüsyok incelme cıktı..doğru olabilirmi.yoksa ölçüyü gecen hafta yanlışmı aldımki.yada vücudummu sıkılaşıyofisfisfisbilmiyorum işte durum buCADIARZU
75,5 ciktim bu sabah . p .tesiden beri gram oynamamis yha
dknjn bir
p c me saldiriyo :))) benim oglsn pc manyagida
bu arada citolüm benim adan zayıf dediysem çiroz gibide diil.82 kilo falan..e aramızda beni yenemiyeceği bi fark yok :)))bide çok kuvvetlidir sağolsun..onunla asla el şakasına giremem..yemiyo:))))))))
áman fazla attiiimmm :))))
Cimcimemm yaz kız beni. 85'im ne bu böyle yaa 1 kg gidiyoooo. Ama bugün yarın regl olucam onun etkisi vardır belki.Haftaya kaç çıkacam bakalım.Diyetisyene falanda gitmeyeceğim salak karı tartıp yolluyooo zaten.Elif80'i de öğleden sonra bildiririm şimdilik öpüldünüz.
citolcum tabiki doktora gittim.ben pko lu oldugum için dönem dönem böyle olabiliyo.yumurtlayamıyom anacımkaydirigubbakcemile3neyse doktor ilac verdi adat yaptırıcı ama biraz bekle 1ay sora olmazsa yutmaya başla dedi.3-4 gün içinde başlıycam.gercekten rahatsız edici oluyo.hep sinir stres gerginlik olamayınca üstümde.keşke bebiş olsa dediğin gibi ama benim oğlumda 9 yıl sora tedaviyle karı koca başaramıyoruz.birilerinin yardım etmesi gerek oluyo bizim işe kaydirigubbakcemile3yanlış bişey yapıyoruz heralde diyorum eşime ya bi hareketeksik ya bi hareket fazlasırnaşık şey
cimcimecim napıyosun listeyi yapmışsın .darısı haftaya.r
arkadaşlar ya imza kısmı kullanıcı paneli altında mı ben ben bulamıyorum neyin altında söyleyebilirseniz bakacağım sinir geldi ya ben bakıyorum ama göremiyorum :)))
kızlarrr ben geldim doktordaydım acaip moralim bozuldu doktorum kalp krizinden vefat etmiş
başka doktor vardı zaten 3 ayda 13 kilo vermişsin harika dedi doktorda 800 gram fazla çıktım sanırım kıyafetlerden hava soğuk die kalın giyinmiştim bide bende şişkinlik var yaaaa hissediyom şişkinliği oda fazla çıkmama sebepmi bilmiyorum
çitolüm bende 1,5 kilo vermeyi hedeflemiştim ama 1 haftada 3 gün spor ihmalim oldu 1 gün kaçamağım belki ondan etkiler belkide regl olamadım sıkıntım var bilemiyorum valla:):):)moral bozmıcam işteeeeeeeeee
cimcimem 99 u görmüşsün darısı bizim başımıza çitol hüzün ve benaklıma gelmeyen arkadaşlar varsa kusura bakmasın onlarında darısı başlarına dielimmmmmm:):):)
liste güzel az da olsa vermişiz ya o önemli olan ne almışız nede yerimizde saymışız:):) bakalım haftaya cumayı görücez..
kartanesi aramıza hoşgeldin canım aramıza yeni katılıpta benim kaçırdığım kişiler varsa onlarda hoşgeldiii
akşama benim misafirim var mönü kabarık ama ben kendime ayrı yapıcaz arnavut ciğeri hazırlıcam ama yemicemmmmmm söz veriyorum kızlarrr:):):)babamın doğum günüydü dün bugüne kutlama yapıcaz pastadanda sadece 1 lokma tadımlık aldımmı tamamdırhaftaya daha iyi olucam tabi inşallahhhhh:):)