Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KİLO VERMEMİZ İÇİN BİRKAÇ NEDEN…

Eğer aşırı kilolu olduğunuz halde hala spor salonuna gitmeye üşeniyor ve sağlıklı besleniyorsanız bir de bu yazıyı okuyun.

Çünkü vermek zorundayım diye yıllardır sızlanıp duruyorsunuz. Ve harekete geçme zamanı çoktan geldi de geçiyor bile.

20 kilogram insan yağı bir kasa dolusu bira şişesini dolduracak kadar yer kaplar.

20 kilo vermek Everest Dağı'na tırmanmak ya da Nobel ödüllü bir roman yazmak kadar zor bir iş değildir. Boş zamanlarınızda spor yapmanız ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeniz yetip artacaktır.

Şunlara sahip olma ihtimaliniz azalacak;kalp hastalığı, prostat kanseri, diyabet, uyku apnesi, depresyon, sırt ağrısı, iktidarsızlık, safra kesesi taşı, eklem problemleri, yüksek tansiyon ve reçeteli ilaçlardan oluşan etkileyici bir koleksiyon.

Havuza balıklama daldığınızda çevreye daha az su sıçratacaksınız ve 'balina daldı' türünden esprilerden kurtulacaksınız.

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, ne kadar zayıfsanız, sizi ön cama doğru savuracak ağırlığın miktarı da o kadar az olacağı için, arabanızla bir duvara tosladığınızda hayatınızı kaybetme olasılığınız da azalacaktır. Siz yine de 'zayıfladım artık bana bir şey olmaz' demeyin. Emniyet kemerini takmayı ihmal etmeyin.

Elinize 20 kiloluk bir dumbbell aldığınız her seferde kaybettiğiniz kilolarınızı hatırlayacak ve emin olun, onları hiç özlemeyeceksiniz.

Kemeriniz kendiliğinde aşağı düştüğünü göre kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

İnsanlar kilo verenlere gıpta eder. Bundan sonraki hayatınızda akılda kalacak hiçbir şey başaramasanız bile 20 kilo verdikten sonra çevrenizden alacağınız övgü size bir ömür yetecektir.

Kendine güveniniz artar. Bunu başardıysanız elinizden ne kurtulur ki?

Dans etmeye başladığınızda yükselen kahkahalar azalır. En azından figürleriniz çok feci değilse.

Bir yeriniz kaşınırsa daha önce elin uzanamadığı bölgelere rahatça ulaşabildiğini fark edeceksiniz.

Son düzenleme:
yenacım beğendim ben paylaşımını tuşumuz yokya yazılı ilettim
e sen başladınmı dedimdi spora bak sebeplerini de yazmışın
cevabı yazmışın canım sonradan gördüm işlerini çabucak bitirirsin inşaallah kolaylık versin rabbim

Son düzenleme:
Deriiin,
sevgili hemşom,yine harikalar yaratmışız değilmi.?

yenacım beğendim ben paylaşımını tuşumuz yokya yazılı ilettim
e sen başladınmı dedimdi spora bak sebeplerini de yazmışın

Ben alttakini çok beğendim..:KK60:

Bir yeriniz kaşınırsa daha önce elin uzanamadığı bölgelere rahatça ulaşabildiğini fark edeceksiniz.

Beyzuuuş canım,:KK69:
nasılsın dönüyorsun artık evine ne güzel az kaldı..

benim karnım çok acıktı aslında normal yedim bugün ama çok yürüdüm ya gitti herhalde yediklerim:KK34:yatayım bari de emeklerim boşa gitmesin
iyi geceler hepinize:KK54:

Canım sen her hafta giriyorsun dereceye,şaşırma o yüzden.:)):nazar::nazar:
Semiran çok doğru söylüyor sen tek başına grupsun..:))

Bu arada ne okulu.?
beni ayirmayin yaa:84: bende sizin gruptanim
canima tak dedi artik kilolarim bide buara bikaç kiyafet aldim onlari giydikçe acayip hosuma gidiyor verdikçe veresim geliyor
okul fransizcami gelistirmek için unutmusum biraz
23 yasinda gidip ogrenmistim eskiden turk kanallarimiz yoktu fransiz kanallara bakardim
kaç senedir bakmiyorum turk dizilerilerine dadandim oyuzden tekrar yapmak unuttuklarimi ogrenmek istiyorum (esim gerek yok biliyorsun kendini idare edebiliyorsun diyor ama)çocuklar okuldayken kizimla tek kaliyorum evde isim de olmuyor fazla degisiklik olur birazda
arastirdimda evime fazla uzak degil hem kizimla beraber gidebiliyormusum
hosuma gitmezsede gitmem kizim okula baslayana kadar bekleyebilirim

KİLO VERMEMİZ İÇİN BİRKAÇ NEDEN…

Eğer aşırı kilolu olduğunuz halde hala spor salonuna gitmeye üşeniyor ve sağlıklı besleniyorsanız bir de bu yazıyı okuyun.

Çünkü vermek zorundayım diye yıllardır sızlanıp duruyorsunuz. Ve harekete geçme zamanı çoktan geldi de geçiyor bile.

20 kilogram insan yağı bir kasa dolusu bira şişesini dolduracak kadar yer kaplar.

20 kilo vermek Everest Dağı'na tırmanmak ya da Nobel ödüllü bir roman yazmak kadar zor bir iş değildir. Boş zamanlarınızda spor yapmanız ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeniz yetip artacaktır.

Şunlara sahip olma ihtimaliniz azalacak;kalp hastalığı, prostat kanseri, diyabet, uyku apnesi, depresyon, sırt ağrısı, iktidarsızlık, safra kesesi taşı, eklem problemleri, yüksek tansiyon ve reçeteli ilaçlardan oluşan etkileyici bir koleksiyon.

Havuza balıklama daldığınızda çevreye daha az su sıçratacaksınız ve 'balina daldı' türünden esprilerden kurtulacaksınız.

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, ne kadar zayıfsanız, sizi ön cama doğru savuracak ağırlığın miktarı da o kadar az olacağı için, arabanızla bir duvara tosladığınızda hayatınızı kaybetme olasılığınız da azalacaktır. Siz yine de 'zayıfladım artık bana bir şey olmaz' demeyin. Emniyet kemerini takmayı ihmal etmeyin.

Elinize 20 kiloluk bir dumbbell aldığınız her seferde kaybettiğiniz kilolarınızı hatırlayacak ve emin olun, onları hiç özlemeyeceksiniz.

Kemeriniz kendiliğinde aşağı düştüğünü göre kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

İnsanlar kilo verenlere gıpta eder. Bundan sonraki hayatınızda akılda kalacak hiçbir şey başaramasanız bile 20 kilo verdikten sonra çevrenizden alacağınız övgü size bir ömür yetecektir.

Kendine güveniniz artar. Bunu başardıysanız elinizden ne kurtulur ki?

Dans etmeye başladığınızda yükselen kahkahalar azalır. En azından figürleriniz çok feci değilse.

traji komik ama gerçek tesekkur ederim bilgiler için
bide ben yemek yerken bile utanirdim biyere gidince
sanki yemissin yiyecen kadar der gibi bakislar falan sinir olurdum
havuz konusundada oksuz kaldim hep dalga geçmesinler diye yavasca girerdim ama INSALLAH seneye hoplicam ziplicam ve lokantaya gidip istedigimi rahatça sparis edicem, gezip tozacam, alisveris yapacam ozellikle magazalarda
sizi butarafa alalim(buyuk beden tarafi yane) gibi laflar duymak istemiyorum artik
hele hele bu size olmaz asla ve asla duymak istemiyorum artik yaaa:84::84:
zayiflamak için birçok sebebim var say desen siralayabilirim ama en onemlisi çocuklarim ve sagligim için zayiflamaliyim ALLAH im nasip etsin

Allah yardımcısı olsun acil şifalar.

Derincim biz napıcaz böyle bir al ver bugün iyice sinirlerim bozuldu kardeşime bakıyorum gelen giden oluyor ee tabi mamalar olmazsa olmaz bende oturup yutuyorum sinir oldum kendime.

Azim gerekli maşallah sende var bende biraz azmetsem olucakta birde hep bir şeyler çıkıyor tam kilo vermeye başlıyorum bir aksilik oluyor.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun yoğunluktan atlamışım kusura bakma.

Süper inşallah böyle gider doktorun ilacınada başlamışmıydın oda çok fayda eder inşallah hep böyle gider.

Sağol canım sorun değil.Allah yardımcın olsun,hastalarına şifa versin inşallah...

Ellerine sağlık canım kuzucuktan fırsat bulup uğraştın okadar :KK34:
Efsunlu maşallahın var allah nazardan saklasın sana yetişebilem için 40 Fırın ekmek yemem lazım ama asla yemem kilolarımdan kurtulmam lazım :KK60::KK60::KK60::KK60: ben 1.viteste yavaş yavaş ilerleyeyim nasılsa ilerde 2. vitese geçmek zorunda kalırım kilo durma noktasına gelirse.
Turbo benim motoru bozar :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ya az gelmeye başladı çoğaltcam artık.Bilen varsa Büyükçekmece Albatros sahili oranın başından sonuna kadar 1 ya da 2 tur atıyoruz.Bu ara bir kaç gün 1 tur attık geç çıkınca öyle suçlu hissettim ki kendimi suç işler gibi.Artık 2 tur atcam hep bir de evde spor istiyorum karnım için bir de iç bacak baldırlarım için.Bilen varsa hareketleri söylesin bacım :)

günaydınlar. biz yeni üyeyiz diyemi yokuz kilo ve spor sıralamasında?
birda sporda temmuz yazıyor. temmuzdan beri olanlarmı katılıyor sadece??
kendimi çok dışlanmış hissettim:KK43:
sizdemi!!!

sabah 5 de kalktım bugun ya 4 öğün yapcam yada ara öğünleri artıracağım. hangisini önerirsiniz?
sabah sirkeli suyumu ve 2 tane kaysı yedim. yarım saat sonra 1 tost, domates salatalık biber yedim.
öğlen için biber dolması ve yayla çorbası hala duruyo. 3 saat arayla 1 porsyon birinden 1 porsiyon birinden yesem nasıl olur??

akşam yatılı misafirim geliyor. yoldan gelcekler yorgun olurlar. hem bana hitap etcek hem misafirimi ağırlayabileceğim bir menü önerirseniz çok mutlu olurum. hemde onlar içinde hafif birşeyler olmuş olur. yiyip yatarlar
görüşürüz

abd de yapılan bir araştırmaya göre plastik biberondaki plastiği sertleştirmekte kullanılan bir maddenin diabet, meme ve prostat kanseri, kalp hastalıkları gibi sorunlarla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

özellikle sıcak suyla kullanıldığında etkisinin arttığını duymuştum

kızlar şu yonca diyeti geçen sizin hesapladığınız 3 tahıl 3 süt diyeti vardı ondan değilmi??

Beslenme alışkanlıklarınızı değiştiriyorsunuz. “Alışkanlık” dediğimizde, içine biraz bağımlılıklarımız, biraz ‘başka türlüsü nasıl olur acaba?’ tedirginliklerimiz girdiği, ‘diyet denilen şey yavan ve tatsız şeyler yeme sürecidir’ ön yargısı kulağınızda çınladığı için zorlanabilir yer yer mutsuz hissedebilirsiniz. Peki ya öyle değilse? Ya sizi yavaşlatan ve işinizi zorlaştıran şey koca bir kuruntu bulutundan ibaretse?

1. Diyetin ilk günü zordur derler. Oysa ikinci gün, ortaya koyacağınız bakış açınız çok önemli. O gün kalktığınızda ‘vay be dün başardım, demek ki oluyor bu iş!’ cümlesini kendinize mutlaka tekrar edin.

2. Uzmanınızın sizin için yazdığı tarifleri baharatlarla tatlandırın ve mutlaka güzel bir sunumla kendinize hazırlayın.

3. Su tüketimini kendinize hatırlatmak için, ferah bir sürahiyi ve büyük bir bardağı göz önüne koyun. Bu görüntünün yalnızca su içme fikrini desteklemediğini aynı zamanda içinizi açtığını fark edeceksiniz.

4. Diyette olduğunuz fikrini sürekli hatırlıyorsanız eğer, sürekli yemeyi düşünüyorsunuz demektir. O halde, sizi bu düşünceden uzaklaştıracak bir uğraş edinmeye ne dersiniz. Böylelikle, bu süreçte artı bir kazanım edinmiş olursunuz.

5. Bu yola öncelikle kendiniz için çıktığınızı unutmayın. Bu dünyada kendisi için bir şeyler yapanların sayısı çok azaldı… O halde siz o özel insanlardan birisiniz.

6. Kendinizi çeldiricilere karşı sınayın. Bir kere onları görmezden gelmeyi başarırsanız, sizi alt etmeleri artık çok zor. Lütfen düşünün… Bir dersi başaramadığını söyleyen bir öğrenci, o dersle ilgili bir soru çözmeyi başardıktan sonra daha inanç doludur. Üstelik, üstesinden geldiği sorular arttıkça o dersi sevmeye bile başlayabilir. Yani kendinizi sınamaktan çekinmeyin. Başardığınızda hem kendinizi hem de bu süreci daha çok seveceksin.

7. Klasik bir lokantanın mönüsünü düşünün. Akşam, öğlen, sabah sofranızda bulunan yemekleri… Hepsi birbirine benziyor değil mi? Oysa listenizde yeni şeyler var. Yeni içecekler, yiyecekler… Damağınızın ufku genişleyecek. Yani bu aynı zamanda yeni bir yeme kültürüne yelken açmaktır!

X