- 24 Kasım 2010
- 4.915
- 303
CherRyciim yaazina bayildim haatta anneme vve abblama okurken nasiil hava yaptim anlatamam uzun uzun bisiler yazasim vardi ama telefondan ole zorki yazmak. Oncelikle cok kibarsin sonrasinda tespitinde haklisin yani 200 gr 1 haftada ne az degip saldirmak yerine oh oh ayda 1 kilo gider yaklasimi sana cat diye 20 klo verdirmesede motivasyonunu bozmuyor kilo almamani garanti ediyor. Ben 4 haftadir neredeyse 500 grdan fazla veremedim ama iniyor olmak bile bisilere sarilmam icin yeterli cunku amac 2 ayda citir olmak degil 2 sene bi ctim saglikli kilom icin. Bugun itibari ile artik obez degil fazla kilolu bmi standartina indim. 73 kilonun altinda normal kilo standarti oluyorum. Yani az az versemde 70 alti ilk hedefim. 6 ay surse bile bu kendim icin yaptiim en harika sey. Sakasina motibasyon amacli yarissakta tek yaristigimiz kisi kendi bunyemiz ve dusununce yillarin aliskanliklari ile 3-5 aylik kararlarin mucadelesi nekadar zor. Ozetle haftada 100 gr bile versek buyuk zafer. Ama yillar icinde yeni beslenme aliskanliklarimiz yeni saglikli bedenlerimizi yaratacak bundan guzel zafer olurmu 5 yil sursebile.
Saol tekrar yazin beni tekrar tekrar motive ett.
Saol tekrar yazin beni tekrar tekrar motive ett.