Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben daha fazla kalamayacağım..Gözlerimi açamıyorum..İyi geceler canlar..
Sinoopecim çok güzeldi kahve,sık sık yapalım bunu..:)
bu ne sıcakkk ...şimdilik benden bu kadar...çamaşırları çıkarıp yenisini atayım..bugün kaç kez oldu bilmiyorum..daha sabaha kadar banyo yine dolar..bu aralar iki saatte bir değiştiriyorum..beline kadar ıslanıyor.çarşaf üst baş derken.neyse şikayet etmeyeyim..yapacak bir şey yok..
afiyet olsun yenacım evet sık sık tekrarlayalım
bende kaçıyorum herkeslere afiyet olsun
Artık her yer apartman oluyor Allahtan burda bu evlere izin verilmiyor en fazla 3 kat oda bahçesi kalıcak bunun zevkide bir başka.Ne özendim şimdi bir bilsen...
Memlekette evimizin arka bahçesi var.Ablam çiçek doldururdu bahçeyi.Son zamanlarda domates,biberde ekiyordu..Şimdi yıkılıyor yenisi yapılacak ve annemler,ablam,gelin hepsi apartmandalar.(hepsi evimizde altlı üstlü oturuyorlardı)...Bahçe yok bir şey yok.Kuru kuru balkon ama balkonlarıda çiçek doldurdu ablam...Hiç gidesim yok babamın evi gibi gelmiyor.Oteldeyim sanıyorum.
Eski evimizi görmemek için arka sokaktan giriyorum memlekete,ama görmemek mümkün değil;2-3 apt ilerde oturuyorlar...Ay içim bir tuhaf oldu.Doğup büyüdüğüm ev...
Hayırlı sahurlar DERİNCİĞİM...
Herkese hayırlı sahurlar;iyi sabahlar............
Annem dondurucuya yapmıyor kavonozlara yağıyor güzel pişiriyor kaynakken kavonaza koyup yeni kapakla sıkıca kapatıyolar sonra ters çevirip üstünü örtüyo 2 sene bile dursa bozulmuyo dolaptan çok daha güzel oluyor.günaydın kızlarrr
dalokay kızlara katılıyorum aramalısın kv yi haklıyken haksız olma bende şu an senin durumundayım gerci küstük kv ye eşimle ben (izinsiz tatile gitmişiz altı üstü 3 gün abimlarin yanına gittik demedini bırakmadı gacı)
yenaaa canım eline sağlık maaş prim vs almadan uğraşıyorsun listelerle hakkını helal et
zeynep ablam çok hoşuma gitti şu sözün sizden daha çok kazık yemişliğim var sen ve toksin gözümde bi başkasınız rabbim güç kuvvet versin size
oyyyy oyyy şeftalilerde ne güzeldi dalında afiyet olsunnn
banuuumenemenliği nasıl yaptınız bi kaç yıldır yapmıyorum unuttummu nedir ramazandan sonra başlarım inş kış hazırlığına severim bu tür şeylerle uğraşmayı hemde yeni derin dondurucu aldım eşimin laflarına rağmen :) 4 paket bamya var şimdilik birazda barbunya nohut falan
Ne mutlu sana canım.iyi gecelerrr bugün özledim sizi
menümü paylaşacak yüzüm yook bugün sizlerle ne siz sorun ne ben söyleyim az az yedim ama hepsi sakıncalıydı
beyzuş abla ne güzel ziyaretler yapmışınız özendim ama yarın da bizim camide sakalı şerif olacak inşallah hem de ben tutacağım
mutlucum lütfen ara canım evlilikte butür şeyler kendinden ödün vermek gibi görünsede ilerki zamanlar için sana artı olarak dönecektir emin ol
daha yazacaktım ama unuttum ne yazacağımı
Kolay gesin zeynep abal seni çok iyi anlıyorum teyzeciğimde 10 yıldır annaneme bakıyor çok zor ama sizin sevabınız dağlar kadar.bu ne sıcakkk ...şimdilik benden bu kadar...çamaşırları çıkarıp yenisini atayım..bugün kaç kez oldu bilmiyorum..daha sabaha kadar banyo yine dolar..bu aralar iki saatte bir değiştiriyorum..beline kadar ıslanıyor.çarşaf üst baş derken.neyse şikayet etmeyeyim..yapacak bir şey yok..
Bugün erken yemişsiz beyzuş abla afiyet olsun.Sağol canım.Yedim;geldim...Karnım tok;sırtım pek Allaha şükür...
Kendime geldim....
iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:1 armut, 1 seftali, 3 tanecik beyaz uzum
iftar:1hurma, 1 dilim ekmek, 4 kofte, 2 bardak ayran, yeşil salata, 3 dilim karpuz
2 saat sonra biraz yeşil ve siyah üzüm miktarı fazla değildi
kızlar ya acaba ben meyve yeme durumunu abartıyormuyum sahurda yıyorum barı iftarda yemeyeyım sanki cok oluyormus gibi geliyor
Afiyet olsun canım...
Sağol canım.Yedim;geldim...Karnım tok;sırtım pek Allaha şükür...
Kendime geldim....
geçmiş olsun canımm
günaydınlar hepinize
dün çıkıyorum diyemedim malesef
tansiyonum 8-5 e düşmüştü çok kötüydüm
mide bulantısı baş ağrısı ayaklarım fena şişti ölüyorum sandım ee oruç olduğum için bişey de yapamadım
vucudumda yine ödem var malesef
dr. ödem söktürücü ilaç söyledi iftardan sonra iç dedi
ama ben eve gider gitmez duş aldım soğuk suyla ve yattım uyumuşum
akşam yemege dışarı çıkacaktık eşimle ama o halde çıkamadım
yemegimde var dı saolsun eşim hazırlamış ezanla birliikte kalktım biraz yedim ağrı kesici falan içtim kendime ancak gelebildim
tartıda 98-99ları görüyorum ama biliyorum ki ödemden o yüzden moralimi bozmuyorum hiç
sonuçta vericem bu kiloları başka yolu yok :)))
günaydın ayşe çok geçmiş olsun öncelikle...oruç etkiliyor dün hava çok sıcaktı ben de akşamı zor ettim tansiyonum çok düşüyor sanki vücudum bitiyor eve zor atıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun...
Bende de iki sabahtır mide ağrısı var sonra geçiyor bilmiyorum gece ağır bişeyde yemiyorum sadece kahvaltı ediyorum..
Mutlu naptı bende cok merak ediyorum keşke arasa değermi eşiyle arasını bozmaya. Demekki ne kadar ağır şeyler yaşamışki sesini bile duymak istemiyor. Ben anlamıyorum bu kv lerioğullarını çok seviyorlarda oğullarının çok sevdikleri eşlerini neden sevmiyorlar... Kskançlık var sanırım. Allahtan benimki fena değil