Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba çok uzun zamandır internet başında nasıl zayıflayacağımı araştırıyorum ama hala harekete geçemedim 22 yaşındayım ve 102 kiloyum zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bana da yardımcı olur musunuz ?

merhaba çok uzun zamandır internet başında nasıl zayıflayacağımı araştırıyorum ama hala harekete geçemedim 22 yaşındayım ve 102 kiloyum zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bana da yardımcı olur musunuz ?
canım dukan diyeti uygulamayı düşünürmüsün...ben onu uyguluorum 4 günde 3 kiloya yakın kilo verdim eğer dukan hakkında bilgin yok ide googleda ve buranın arama motoruna dukan diyet yazıp araştıra bilirsin...

hosgeldin tontoncan bende yenıyım bu aksam basvurdum buraya inş. en kısa zamanda istedğin kiloya ulasırız hep beraber

yenaa........canım benim günler iyice şaştı koşturmaktan bu akşam kkilo bildirmeye fırsat bulamadım........
geçen hafta 125.6

bu hafta 125.....geç de olsa yaziiim...

haftaya bildirmezsem beni izinli sayarsın artık dönene kadar....neti bağlatıcam en kısa sürede inş....

Geçmiş olsun.Gözünüz aydın.Bitti gitti işte.Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah....

teşekür ederim ablacım çok şükür bitti gitti hayırlısıyla , amin allahım tüm hastalara derman versin
inşallah bu ameliyatın faydasını görürüz de bir daha tüp bebeğe falan gerek kalmaz ...

kismeler yok mu herkesler uykudamı ?
amaan saat 2:30 olmus herkesler belki de sahurda bende gidip bişiler atıştırayım hiç de aç
değilim aslında sırf yarın acıkmayayım diye yiyeceğim :))
ben de kaçar iyi geceler

yenaa........canım benim günler iyice şaştı koşturmaktan bu akşam kkilo bildirmeye fırsat bulamadım........
geçen hafta 125.6

bu hafta 125.....geç de olsa yaziiim...

haftaya bildirmezsem beni izinli sayarsın artık dönene kadar....neti bağlatıcam en kısa sürede inş....

Kolay gelsin saferanım sana..İnşallah çabuk bağlanır netin..Bizim çok geç bağlanmıştı.

asucum senindemi bel fıtığın var.?
Geçmiş olsun..
sağol canım ben de boyun fıtığı var ama 2 gündür ilginçtir bir de bacak ağrısı var nedense sırt ağrıma eşlik ediyor çok şükür bugünümüze
İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....

KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......

eline sağlık beyzuş ablacım :KK71::KK71::KK71::KK54::KK54::KK54:
ikinciliği de paylaşmışız tebrikler:KK66::KK66::KK66::KK9:
ramazana rağmen spor yapan herkesei tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

fadımecımm senın yavru kedınn vardı ne alemdee iyimii merak ettım
ay kedim artık büyüdü çiger haşladım küçük dogradım kendi yedi artık suyunu kendi içiyor . çok şirin oldu artık kutuda durmak istemiyo . ikizler işten gelince nasıl oynuyo onlarla onların ayaklarını ısırıyomuş gibi yapıyo koskoca balkonu ona verdik halen gözü mutfakta

Kizlar moralim bozuldu

Diyetisyene gittim. 100 gr vermisim. Gerci kadin bir dengesizlik var, gecen haftanin olcumleri ile bir terslik var dedi.. Kahve icip gitmistim o sapittiriyormus. Ama ozetle verememisim.. 100 kalori gunluk azaltti.

Banu, kizim icin sordum yine. Benim kiz 9 yasinda ve 32 kilo. Gerci sporcu oldugu icin kaslidir bayagi, sadece komik bir gobegi cikiyor..

Cocuklar icin gunluk kalori ihtiyaci soyle hesaplaniyormus: 1000 kalori+ yas *100 yani 1000+ 9*1000=1900 bizimkisi.

Gunluk 9 tahil+3 sut+sinirsiz sebze+ 5 meyve yiyebilirmis. aburcubur yok tabi...

herkese selam, iki haftadır uğrayamıyorum, hatta şimidide acil gitmem gerekio dersim var :KK43: geçen hafta bildirim yapamadm...
bu hafta 91.4 gördüm nihayet yani :))))
400 dk spor

gulma geçmiş olsun canım sahura kadar ılık su iç kurudukça kötü olur
banucum yeğenine benden:KK19::KK54::KK54:aferin kuzucuğa

çok saol asumancım cnm benımm içtiim şükür faydası oldu bıraz bırde vıcks sürdümm biraz daha iyi :KK34::KK34:

yenacim ellerine sağlık cnm
ilk 3çe girenler tbrler kızlar doğru yoldasiniz :KK34:
gulma geçmiş olsun cnm :KK54:
yağmurgozlu cnm temiz çıkar raporların insallah :KK54:

çok saol cnm

İyi geceler güzeller...Kusura bakmayın geç kaldım spor sonuçları için.
Uzun zamandır göremediğimiz ahbaplarla karşılaştık.Beraber birer kahve içelim dışarda dedik.Çeneler işleyince bu saat oldu.....Özür....

KİLO VERENLERİ,SABİT KALANLARI VERMEDİĞİ HALDE GAYRET EDENLERİ VE YILMADAN DEVAM EDECEK OLANLARI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ:......3MELEGMVAR.....600 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ:.......ASUMANZEYNEP+BEYZUS......240 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ:....YENA.................................215 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ:...GULMA.............................150 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

HAFTANIN BEŞİNCİSİ:........PINAR110...........................90 DAK.....:KK64::KK19::KK66::nazar:

YENACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM......

vayy canınaa ilk defa derceye girdimmm afferım bana hemde 150 dk ileee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay kedim artık büyüdü çiger haşladım küçük dogradım kendi yedi artık suyunu kendi içiyor . çok şirin oldu artık kutuda durmak istemiyo . ikizler işten gelince nasıl oynuyo onlarla onların ayaklarını ısırıyomuş gibi yapıyo koskoca balkonu ona verdik halen gözü mutfakta

gulma bogazın nasıl oldu geçmiş olsun iftarda limon iç iyi geliyo

sokakta bi kedi gördüm aa dedım fadımenınde kedısı ardı ne alemde kı merak ettım eee mutfakta güzel mamalar varr gelmez mı hiç :KK1::KK1: çok saol cnmm

küçük bir boğaz ağrısında bıle geçmiş olsun demeyen kalmadı yaa vallahi brawoo sizler gerçekten çok iyi dostlarsınızz :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iftar öncesi bi daha tartıldım 85leri gördüm hemde epeyce netti:KK61::KK24:
ahh ahhh bende bir görsem :KK43:
Amin inşallah canım kardeşin hangi merkezde denedi şimdi nerde deniyecek inşallah onunkide tutar bende onun için dua edicem inşallah.

Canım vermişsin ya ne üzülüyorsun bak ben bu hafta yrimde sayıyorum hemde sıkı yaptım bir kere lahmacun oldu oda 2 tane.

Çok şükür atlattınız çok geçmiş olsun.

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Canım üzülme keşke gitseydiiniz belki herşey düzelirdi.EE siz egelisiniz çok güzel yemekleriniz var ama enginarınızla aram yok ne yazıkki.

Ne mutlu canım sonunda sonunda kavuş muşsun yavruna inşallah bizlerde kavuşuruz.

Güle güle git gel.

Senin yazdıklarını okuyunca inan rahatladım iyiki varsın beyzuş abla çok korkmuştum.

Dedemde yapardı canım zaten beyzuş ablada yap demiş demekki sakıncası yok inşallah geçer.
kavuştum canım rabbime şükürler olsun darısı tüm isteyenlere inşallah

hosgeldin tontoncan bende yenıyım bu aksam basvurdum buraya inş. en kısa zamanda istedğin kiloya ulasırız hep beraber

inşallah birlikte zayıflarız sende hoşgeldin çok istiyorum ama çabuk pes ediyorum.ama bu sefer kararlıyım agustos ayı bitmeden 90lı kiloları göreceğim :KK61: inş

X