masallah vallahi:) basarının devamı gelsin canım :)) benim yürüme alanım yok kosu bandım var ama soğuk odadacanım bu ucuncu haftam hep bu duzende gıdıyorum sporumuda hergun boyle yapıyorum ılk hafta 4.5 ıkıncı haftada 2.6 kılo verdım.117.7 ıdım bu cuma 110.6 ıdım yanı ıkı haftada 7.1 verdım.ama cumadan berı 3 gun cok yedım.bıde regl oldum.bu hafta veremem dıye dusunuyorum ama yınede cuma bellı olur oyle ısde
tebrık ederım ası denız ne guzel vermıssın.ne dıyım darısı basımıza
ufak tefek kacamaklar olmasa hayat cekilmez be denizcim demi :roflol:
evet ben yaptim hic te pisman deilim :))))
böl böl mezdeke oynicam hafta sonu bakalim kac gram eritcem..
kilo gitmicek sanki bu hafta
hadi bakam kismet
kızlar bakın nedicem :)) tabi makul gelirse yaparız gelmezse yok ya kalsın deyiverin gitsin:.... oke tamamı:))) 90 kilolu tombik hatunlar olarak bizde aramızda yarısalımmı nedersiniz ..? mesela cuma günü ayriyeten buraya bildirim yapalım..? ve birinci ikinci üçüncümüz ossun ..? tabi kaç kisiysek odavarsanırım siteni ağırları az biziz tek ağırlar:)))
nerde kalmıstık... bu sayfadan kurtulalım gercekten en asından 80,89 topiginde yer almak isteriz dimi ..? ve yazzz o muhtesem havalarda yine koyu renklere mahkum kalmak istemeyiz dimi(
mesela ben siyah pantolondan bıktım beyaz krem pantolon giymek istiyorum :)))
dilenciiiiiiiiiiiiiiiiiii hos geldin de tez gitmen dileği ile:))) yalnıs anlama 80,89 topic ine gitmen dilegi ile :)))
motivemi istiyon canım benim gel bakemmmm bizim tombikler kaçıyo bizi bırkakmada bi yarısma yapak askito okeyledi sende devamlı gelirsen güzel olur hep beraber giderik insallahhhhhhhh aminnnnnnnnn
dilenci hep beraber kurtulcazz anacimm
benim kilolarda bebekten kalmadi 85 ile hamile kalmistim 95<ile doguma gittim
ama dogumda 9 kg gutmisti sonra yine aldim.
1 ay önce 90 la basladim diyete
yarışmaya bende katılırımmmmmtabi zayıfglarmıyımbilemiyorum:1no2: