Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offf yaa spor yapmaya takati kalmıyor geldiğinde işi çok ağır çünkü.gün içinde su içmiyo maalesef akşam ne kadar içirebilirsem.bir de çok meyve yiyor her akşam koca bi tabak dolusu elma portakal muz armut vs.

aynen canım ne zaman arkamı dönsem bişiy tıkıştırıyo oğluşunun ağzına ama yine eşim iyi direniyo bana sormadan yememeye çalışıyo.

canım yazdıklarını eşimle birlikte okuyup epey güldük:) kızmaz anasının huyunu bildiği için.teşekkür ederim ama maalesef birlikte yaşıyoz ya hatunu kendi evinden kovucaz yada böyle devam edicez:)
kız hala ilaçlı su içiriyo musun adama....bu ara enişteeee sen gizli gizli yemek mi yiyosun yoksaaa

yok canım ben ankarada oturuyorum eskişehirde degilim bizi yanlız bırakma bakalım çabuk dön gel iyi geceler.....senağlama:nazar:

İyi geceler topriiiimin ablası topriiim öpüldün. Aklımda hep burda kalacak valla çabucak gelirim :)))) dersem inanmayın gelmem :)))) memleket gibisi varmı beee...

Höyyyyyyytttttttttttttttttt noluyo leyn tursari ve diğerleri niye yzmıyonuz beee....:eek:klava:

salıya kadar tut boğazını bakarız...

tımam tutucammmmmhihoyyyt

alevsi valla süper bence enişte bol meyve yesinde muzu arada sırada yesin gün içinde yedklerini yaptıklarını yazın nerde yanlış varsa düzeltiriz ama su şart hava ısııyo terlerle yağlar gitcez azıcık spor vakti olsa her hafta 1. olur burda erkeklerde kas daha güçlü olduğundan daha etkili olucaktır enişte sen azıcık spor yapıcan kaydirigubbakcemile2

şaka gibi yedim kızartmaları enerjimi depoladım ne canım göbek atmak istiyor:):) bu saatte ne çekilir dimi:):):)

kız ordan da istenbul yap da boğaz sefası yapalım senle:))))))))

Ahhhh nerde o günler var ya ben istanbulu hiç görmedim, oluda bir gün yolum düşerse bulurum seni delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

valla kim istiyosa gelsin ama ben erken giderim ..... 9.30 da kadikoyde olsun herkes :kahve:

Valla ben gelemem kalkamam o saatte yawwkaydirigubbakcemile3

Ben şimdi kaçıyorum yarın gündüz girer hoşçakalın derim size şimdilik kocaman öpüldünüz muccck byyyyy

kız hala ilaçlı su içiriyo musun adama....bu ara enişteeee sen gizli gizli yemek mi yiyosun yoksaaa

:) güç bela 2-3 günde bi içiyo yeşil çayı ama ne koysam onu yiyo yaa.canı bişey çekse hemen arayıp soruyo yiyimmi diye ye dersem yiyo yeme dersem yemiyo.

bu akşam benim çenem düştüüüüü ay hiç bu kadar akşamları yazmamıştım:):):)

X