Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar geldim gidiyorum görüşürüz sonra

Hüzünüm ve Seçilim benim fotoğraflarırmı mesajlarınızdan siliverin bacılar tamam mı?

Tek baŞına canım sıkıldı gelen bı Şey yazmadan kayboluyo bende Şaka yapam dedım muhaahhhaaaaa

Selam kızlar valla 2 gÜn gırmıyorum sayfalar geÇıyorda geÇıyor anlaŞılan hıÇ bırakıp gıtmıyorsunuz burayı:) benım ıyı gıdıyr ama dÜn akŞam eŞımle dıŞarda yemek yedık. MaĞlum dıyet yemeĞı olmadı ama sonrasında yÜrÜdÜk bıraz bakalım
sabah ta bıŞey yemedım ÇÜnkÜ sabahları kahvaltı yaptımmı mıdemde ekŞıme oluyor. Bende bugÜn ofıse gelınce form bıskuvı ıle Şekersız Çay ıÇtım Şımdıde ÖĞle yemegıne gıtcem gelınce yazarım

ARKADAŞLAR YEMEĞE GıTTıM GELDıM ÜĞLEN YEMEĞıM:
ŞEHRıYE ÇORBASI
FIRINDA PATATES (nedense son zamanlarda otelde hergün patates yemeği yiyoruz. galiba ucuzladı şu aralar.) VE YOĞURT YEDıM GELDıM EKMEK ALMADIM MAKARNADA VARDI ONUDA ALMADIM ŞıMDı DE YEŞıL ÇAY ıÇıYORUM.:)

slm kizlar resimlerdeki hanimlarin masalllahi var guzel zayiflamislar tebrik derim hanimlar devam hmm
ben ne yedim dün sayayim sizlere sabah 1dilim ekmek,kahve,cay,peynirazcik,domates salata yedim ölende:adana yedim ama pilavindan yada ekmeginden yemedim bol salata yedimkaydirigubbakcemile2 aksamda pirasa yemegi ama 1kepcecik az yani,sonra 2portakal, saat 21de acikdim gittim süt icdim 1bardak kadar hep si bu saat 23dede aclikdan ölüyordum ama bisey yemedim bu gün neler yedim 1ekmek,melemen ,kahve,ihlamur cayi simdilik hepsi bu kizlar ama bu gün zayiflamissim tartildimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

tünaydın kızlarrrrrrrrrrr:):):)

bende sabah kalktım kuru kayısılarımı yedim biraz ç.ekmeği peynir zeytin yeşil çayımı içtim şimdide kahvemi içtim gidip azıcak egzersizlerimide yapayım bu hafta hiç umudum yok kendimden ama bakalım neler olucak ben bu hafta tartıya çıkmasam olurmuuuuuu:KK43::KK43::KK43:

bende sabah kalktım kuru kayısılarımı yedim biraz ç.ekmeği peynir zeytin yeşil çayımı içtim şimdide kahvemi içtim gidip azıcak egzersizlerimide yapayım bu hafta hiç umudum yok kendimden ama bakalım neler olucak ben bu hafta tartıya çıkmasam olurmuuuuuu:KK43::KK43::KK43:

tünaydin cnm önemli olan devam etmen bu hafta aldiysan haftaya SIKI tutarsin verirsin cnm takma kafaya sen verirsin cnm resimde cok belli oluyor verdigin devammmmmmm rejime durmak yok :mymeka:

niye çıkmıyomuşsun kızz çıkacan bakalım verdinmi aldınmı ikimiz aynı gidiyozkaydirigubbakcemile5

seçil kuru kaysıyı niye yiyosun doktormu önerdi*yasakkelime

seçil kuru kaysıyı niye yiyosun doktormu önerdi*yasakkelime

doktor önermedi cnm bir arkadaşım tavsiye etmişti 1 gün önceden 1 bardak suda 3 kayısıyı beklet suyunu iç kayısılarını ye demişti nettende baktım bağırsak çalıştırıyomuş sanırım zayıflama etkisi varmış ama ben daha çok tuvalet sorunu için kullanıyorum ve bana iyi geldi:nazar:

kızlarrr ben geldim ama gdicem sositosositoşimdi sonra yine gelcem :roflol: ne yazı ama... :)))) neyse sizleri öpüyom byee

X