Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:enbuyukkk:

topiği ayakta tutmaya çalışıyom busem yaff kaydirigubbakcemile3 ben topiği n nöbetçi bekçisi oldum belki kaçar maçar neme lazım :roflol: bize lazım bu topik biliyon yerimseniben

Efffffeeerrriiimmmmmmmmm.... Hep böyle ol gözüm arkada kalmasın kaydirigubbakcemile3 Bizim hayısızlar yok ortalarda, kocasını gören kıvrılıyo yanına herhal:roflol:

busem sen stepper kullanıyormusun bende alsammı diye düşünüyomda boşuna köşede dursunda istemiyom :uhm:

Efffffeeerrriiimmmmmmmmm.... Hep böyle ol gözüm arkada kalmasın kaydirigubbakcemile3 Bizim hayısızlar yok ortalarda, kocasını gören kıvrılıyo yanına herhal:roflol:

ya hiçsorma cimcime bir giriyor şöyle br bakıp trip atıp kaçıyor:roflol:başkalarıda aynısını yaptı citol da geldi gitti öyle bu arada diğer kızlasrın hakkını vereyim gelenlerle yazıştık valla :lepi:eek:kumuşsundur a.s

busem sen stepper kullanıyormusun bende alsammı diye düşünüyomda boşuna köşede dursunda istemiyom :uhm:

Kız ben aldım ilk çıktığında 5 sene oluyo öyle süs olarak duruyor. Aslında yapacaksan eğer faydalı yani bacak basen çok güzel çalıştırıyor ama yoruyo be bir yerden sonra tutmuyo dizlerim sen bilirsin kullanacaksan al ama kullanmayacaksan boşver.Ben geçen ay koşu bandı aldım durumun müsaitse onu al tavsiye ederim.

ya hiçsorma cimcime bir giriyor şöyle br bakıp trip atıp kaçıyor:roflol:başkalarıda aynısını yaptı citol da geldi gitti öyle bu arada diğer kızlasrın hakkını vereyim gelenlerle yazıştık valla :lepi:eek:kumuşsundur a.s

Okudum hepsini, bende 2-3 kere girip okuyup kaçtım.Çocuk uyanık olunca öyle yazacak fırsatım olmuyo sadece meraktan girip okuyup kaçıyorum.

tursaricim gercekten bravooooooo .pazartesi nin rekorunu kırmışın.hakketen coook yazmışın.ama benim akşam misafirim vardı anca geldim işim bitti.sabahtan belliydi bahsettim zaten sabahta topik 2.sayfaya düşmüş.heralde saatlerinde değişmesi düzenimizi bozdu.
bugün yani saat itibariyle salıya girmiş bulunuyoruz.inşlh hareketli gecer.

cumartesi gecesi bi dünya yazışmışınız geriye bişeycik kalmamış.laflar tükenmiş beyaaa

:eek:klava: :mymeka:

canım stepper sormuşsun .valla benim var hiç yapamıyorum..cok sıkıntı veriyo..cabuk yoruyo..şimdi aktif spor aleti diye bişey cıkmış o cok zevkli bi arkadaşda var.her yerini çalıştırıyo.sanki koşar gibi ama yorulmuyosun.dalların kolların basenin üst bacak yani her yer.her evve lazımda bi bak.ben düşünüyorum

Kız ben aldım ilk çıktığında 5 sene oluyo öyle süs olarak duruyor. Aslında yapacaksan eğer faydalı yani bacak basen çok güzel çalıştırıyor ama yoruyo be bir yerden sonra tutmuyo dizlerim sen bilirsin kullanacaksan al ama kullanmayacaksan boşver.Ben geçen ay koşu bandı aldım durumun müsaitse onu al tavsiye ederim.

ya canım ben almıştım koşu bantı ama kenarda durunca bende eşime dedim sattı.valla o yüzden düşünüyorum napiim diye bende sonuçta oda koşu bantı gibi kenarda kalsınistemiyomda gerçi şimdi kullanırım ama koşu bantı gibi geldi bana bilmemki sonuçta adım atıyrosun yania.s

canım stepper sormuşsun .valla benim var hiç yapamıyorum..cok sıkıntı veriyo..cabuk yoruyo..şimdi aktif spor aleti diye bişey cıkmış o cok zevkli bi arkadaşda var.her yerini çalıştırıyo.sanki koşar gibi ama yorulmuyosun.dalların kolların basenin üst bacak yani her yer.her evve lazımda bi bak.ben düşünüyorum

canım tam adı ne bakayım netten bende fiyatına bi

hmm evet baktım görmüştüm bunu daha önce gayet güzel bir spor aleti acaba gerçekten etkilimiki acaba

hmm evet baktım görmüştüm bunu daha önce gayet güzel bir spor aleti acaba gerçekten etkilimiki acaba

bahsettim ya bi arkadaşımın var .cok eglenceli hiç sıkmıyo.yaptıkca yapasın geliyo.yürüme bandından daha eylenceli bence........:nazar:

bahsettim ya bi arkadaşımın var .cok eglenceli hiç sıkmıyo.yaptıkca yapasın geliyo.yürüme bandından daha eylenceli bence........:nazar:

evet bencede eğlencelidir. ama etkilimi acaba sanki insana illaki zor olucak gibi geliyor egzersizler dimibenneyaptımki

tursaricim kacıyorum ben.seni gene uyku tutmuyo galiba.hadi sanada iyi uykular.sabah görüşürüzzz mucuks

ben geldim tursari uyumaya niyetin yok.bir derdim varda başlık açtım gel bacım sen oraya benim derlerimle ilgilen:)

yazdım oraya eltimi şikayet ettim kaynanamı da ooohhhh rahatladım:)

Güünaydınnn :dance::dance: dün geceki cevizli sucuğu saymazsak iyi bir akşamdı sayılır.Bugün o cevizli sucuğu eritmem lazım -tatlicadiarzu-

X