Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla eşime butarifi veren kadında dogum yapmış ve kısa sürede kilolarından kurtulmuş,dogum yapan kadın yag yakıp kilo vermişse bende düşün yanii:)))ben uygulayacam tabi tek bunu yapark vermemiştir diyet ve spor takviyeside olmuştur muhakkak yardımcı takviyedir zencefgil suyu,kilo vermeyi hızlandırmışdır bizde zaten hem diyet hemspor yapıyoruz dimmi:))yapıyon dimi kızz:)))kacamak yok dimii:))

hımmm kadın vermiş bu tarifieşine hee CADIARZU he bu arada tünaydınnn kızlarrrrrr. sordun mu eşine hangi kadınmış bu neyin nesiymiş diye :mymeka: valla ben bilmem eşlere dikkat :jeyyar: bu arada hamile kalan sen de değilsen bir zeynep daha var topikte zeynep12 diye herhalde o ihtimal var bide . bu arada kadın dı dimi eşine tarifi veren :roflol::roflol: şaka yapıyom arkadaşım ben böyle muhabbetlerde hep bunu yapıyom Allah kahretmesin beni yafff:roflol::enbuyukkk::1hug:

kızlar bu arada ben sirke+bal+su karışımını yapıyorum. ben bu arada hasta olduğum için egzersiz yapamıyorum malesef ve ben egzersizsiz kilo veremiyorum malesef :KK43:((benneyaptımki ama kızlar ben bunu iki gündür düzenli içiyorum ve yarım kilo gitti yaff süpperrrrrrrrrrrrrr delikafadulden aynen devam edicem bakalım nasıl sonuç vercek bide egzersizle nasıl olcak bakalımmmhihoyyytsositososito:dance:

bu arada regl oldum dünde valla onunda fazlalığı var üzzerimdedelikafadulden Allahım bu kadar rahat ve sıkılmadan kilo verdiğimi hiç hatırlamıyorum yaaaa sağolun canlarım iyiki varsınızsenağlama

kızlar bu arada ben sirke+bal+su karışımını yapıyorum. ben bu arada hasta olduğum için egzersiz yapamıyorum malesef ve ben egzersizsiz kilo veremiyorum malesef :KK43:((benneyaptımki ama kızlar ben bunu iki gündür düzenli içiyorum ve yarım kilo gitti yaff süpperrrrrrrrrrrrrr delikafadulden aynen devam edicem bakalım nasıl sonuç vercek bide egzersizle nasıl olcak bakalımmmhihoyyytsositososito:dance:

Bende yapıcam bunu daha öncede yapmıştım ama papatya çayıyla beraber yapmıştım 2 litre içiyodum günde çok faydasını görmüştümde sirkeyi fazla koyuyodum o yüzden biraz tiksindim sanırım.

Ama yapıcam yine ılıkmı içiyon sen soğukmu ?

herkese guzel bır MERHABAAAAAAA TURSARİCİM ben d.kontrol hapı kullandım yasmın adı cok fazla kg aldırmadı ama sısırdı bıraz yalnız çooooooookkkk mide bulantısı yaptı ve bırakınca hele de 6 aydan fazla kullandıysan hemen hamıle kalamıyorsun

1 ay kullanırsan ıyı cunku ıcındekı mıyomları temızlıyor ya da çikolata kistlerini ufaltıyor...

öpuyorumm canım

kızlar bu sirke olayı nedır tam olarak tarıf edermısınız merak ettımmm bende yapayımmm

Tünaydın hatun kişiler hepinizden bir tomar azar bekliyom çünküm bunu hak ettim :mymeka: :tomato:
Düzenli diyete başladığımdan beri akşamları kesinlikle yemekten sonra bişey yemiyodum erken yatmayada çalışıyorum acıktığımı hissetmemek için ama dün gece uyuyamadım ve acayip acıktım tahıllı ekmek almıştım dilimli en üstteki incecik zar gibi olan -tatlicadiarzu- dilimini yiyodumki gecenin bir yarısı :mymeka: tutamamdım kendimi alttaki dilime geçtim.Keşke meyve falan yeseydim ama o an canım sadece onu istedi yaa hay canıma ne diyim :mymeka:

sabahta geç kalktım tabi uyuyamadığım için kahvaltıyı biraz geç yaptım ama az yidim.Marankiyi dinledim yine ve sanırım kozmik beden temizliğini yapmaya karar verme aşamasındayım.
Kiloda verdiriyo ama en önemlisi vücudu temizlemesi.4 - 11 nisanda yapılıcakmış yapmayı düşünen arkadaşlar varmı ?

Şu lavman olayı varya off of :bbo:

Canımmm benım esım eczacı ama o da bana anlattı bayanlar gelıp lavman alıyo sureklı yetiiştiremiyoruz dıye anlattı bende kararsızım daha önce hastane de calıstıgım ıcın bılıyorum cok zor bısey bız hastalara yapıyorduk aman amannnnn yanııı daha dogrusu tarf edıp basında beklıyoduk ama yıne de aman amannn:çok üzgünüm:

herkese guzel bır MERHABAAAAAAA TURSARİCİM ben d.kontrol hapı kullandım yasmın adı cok fazla kg aldırmadı ama sısırdı bıraz yalnız çooooooookkkk mide bulantısı yaptı ve bırakınca hele de 6 aydan fazla kullandıysan hemen hamıle kalamıyorsun

1 ay kullanırsan ıyı cunku ıcındekı mıyomları temızlıyor ya da çikolata kistlerini ufaltıyor...

öpuyorumm canım

canım ben ginare yı kullandım bendede yedi ay mide bulantısı yaptı ama o dönemde kio almadım galiba evlendiğim ilk birbuçuk sene falan kullandım sonra bıraktım ama ben hamile kaldım bekleme problemi olmadı bende istediğimiz ay hamile kaldım. tek derdim benim kilo aldırırmı acaba çünkü ben beş senede 25 kilo aldım hatta daha fazlasını( son bir senedir almıyorum) ama hatırlamadığım şey şu onu kullanırken kilo aldımmı onu hatırlamıyorum ben :1no2: başkada bişey yapmadı. ama onu kullanmadığım dönemlerdede kilo aldım. şimdi hem kilo almaktan hemde hamile kalmaktan korkuyorum. kaydirigubbakcemile3 denicem galiba ben bunu yaff araştırdım aslında kanda pıhtılaşma yapabiliyormuş kan dolaşımında damarları tıkayabiliyormuş ama zaten vücudunda poıhtılaşma olanlarda benim yok çok şükür öyle bir problemim yineede terddütteyim:1no2:

anaaaaaaaaaaaa ixsirde burdaymışşşşşş:))ixsirde gelmişş yuppiii:)))nasıl gidiyor diyet ixsircimm,verebildinmi yarın tartılma günü karabasanlar basıyorr:))))

citolcum ben dün beri yapıyorum zencefil suyunu valla memnunum şimdilik biraz acı ama olsun yag yakayımdaa amuda kalkmaya razıyım valla:))sende enkısa zamanda al,ben 1milyonluk aldım zencefil öle cok alma bayatlamasın haftalık al bitince tekrar alırsın canım tamamı.

canımcım ben daha yeni geldim.valla herşey yarın belli olucak.inşALLAH kilo almamışımdırda:çok üzgünüm:
pek hareket yapamadım çünkü bu hafta
belkidevermişimdir ahhhhhhhh ne gözel olur

zencefil benimde aklıma yattı bende alıyım bari.ayrıntılıca tekrarla bidaha nası kullancaz
Şeniz

bu arada kızlar bu kozmik beden temizligini bende yapmak istiyorum..bi kac kişi olursak paylaşırız.ne yicez ne yemicez pek ayrıntılı bilmiyorum..lavmana gelince kolay be yaww ne ler gördük bi lavmandanmı korkucaz yaparız be ya

Bende yapıcam bunu daha öncede yapmıştım ama papatya çayıyla beraber yapmıştım 2 litre içiyodum günde çok faydasını görmüştümde sirkeyi fazla koyuyodum o yüzden biraz tiksindim sanırım.

Ama yapıcam yine ılıkmı içiyon sen soğukmu ?

iki litre çok değilmi yaff:1shok: çünkü bben yemeklerden önce içiyorum bir büyük bardak sabah kalktığımda akşama doğru bide yatmadan önce ama hepsi genelde aç karnına içiyorum a.s ama ben regl döneminde olmama yrağmen yinede kilo verdirdi ve açlık hissetmemi engelliyor yani içtikten sonra açlıktan ölsembile geçiyor hemen içerisinde balda varya o hemen insülin oranını dengeliyor onun için açlık hissetmiyorsunuz :içelim:

kızlar bu sirke olayı nedır tam olarak tarıf edermısınız merak ettımmm bende yapayımmm
Canım ben 2 sene önce burda birine gitmiştim akapunktur yapıyodu yaptığı tedavi pek iyigelmedi bana ama bu çayı o vermişti.

1 litre suya kaynayınca kapatıp 1-2 çorba kaşığı kuru papatya koyuyosun.
1 tatlı kaşığı bal
Yarım limon
1-2 çorba kaşığıda elma sirkesi.
Bunu aç karnına gün içinde sürekli içiyodum kilo verdiğim zamanlar baya faydası olmuştu.
Papatya çok faydalı aynı zamanda onuda içmiş oluyosun hem sirkenin tadınıda daha az alıyosun ama papatya şart değil.
1 litre suya sadece elma sirkesi ve bal karıştırıpta yapılıyo ki zaten bi çok kimse böyle yapıyo.
Sanırım tursaride böyle yapıyo.

Canımmm benım esım eczacı ama o da bana anlattı bayanlar gelıp lavman alıyo sureklı yetiiştiremiyoruz dıye anlattı bende kararsızım daha önce hastane de calıstıgım ıcın bılıyorum cok zor bısey bız hastalara yapıyorduk aman amannnnn yanııı daha dogrusu tarf edıp basında beklıyoduk ama yıne de aman amannn:çok üzgünüm:

Ya çok zor geliyo banada onu yapmak ama faydalarını düşünüp okuyunca katlanılır diyorum bide bunu yapan sabreden yüzlerce insan var.

canım ben sadece 3 ay kullandım ama bız hamıle kalmayı denemedık sadece en ıyı arkadasımda bu hapı kullandı o 1 sene kullandı ama suan hamıle kalamıyo bı problemlerı de yok ben ona dayanarak soyledım sorma neden bende bılemıyorum

bende evlendım ılk 1 sene ıcınde 23 kg aldım zate 1.5 yıllık evlıyım :))

bu arada kızlar bu kozmik beden temizligini bende yapmak istiyorum..bi kac kişi olursak paylaşırız.ne yicez ne yemicez pek ayrıntılı bilmiyorum..lavmana gelince kolay be yaww ne ler gördük bi lavmandanmı korkucaz yaparız be ya

Yürü laaa kim tutar seni delikafadulden lavman dediğin nedirki demi altı üstü iğrenç bişi -tatlicadiarzu-

yapalım beraber olunca daha bi güzel olur mesela lavmanı yaptım kızlar tuvaletteyim :roflol: yada ay ben yapamadım biri bana yapsın diyenler :roflol:

zencefilinİştah açıcıdır,
Antiseptik özelliği kanın temiz kalmasını sağlar,
Mideyi düzenler,
Mide bulantılarını giderir,
Mide ağrılarında ve hazımsızlıkta iyi bir seçimdir,
Bağırsaklarda biriken ve atılamayan gazların kolaylıkla atılmasını sağlar(colic),
Solunum yollarını açar,
kanın yapısını daha akışkan hale getirir(ki bu kalbin daha rahat çalışmaı demektir)
Vücutta sıcaklık ve terleme meydana getirir.
Zencefil gerçekten iyi bir anti oksidandır(oksitleri temizler dışarıya atılmasına yardımcı olur)
Kalp ritminin düzene girmesini sağlar,
özellikle romatizmal rahatsızlıklarda bin yıllardır kullanılmaktadır.
Baş ağrılarını gideici özelliği vardır,Zencefil
Uykuyu rahatlatır,
Kandaki kollesterolu diğer bir çok bitkiye nazaran daha fazla oranda düşürür,
Bu ve buna benzer daha bir çok faydaları vardır

kızlar bu duruma göre iştah acıyo diyor.kaş yapalım derken göz cıkarmayalım.hem fazlası cok zararlıymış.günlük alınması gereken dozu varmış.o na göre.ben vazgectim galiba bu işten

Canım ben 2 sene önce burda birine gitmiştim akapunktur yapıyodu yaptığı tedavi pek iyigelmedi bana ama bu çayı o vermişti.

1 tatlı kaşığı bal
Yarım limon
Bunu aç karnına gün içinde sürekli içiyodum kilo verdiğim zamanlar baya faydası olmuştu.
Papatya çok faydalı aynı zamanda onuda içmiş oluyosun hem sirkenin tadınıda daha az alıyosun ama papatya şart değil.
1 litre suya sadece elma sirkesi ve bal karıştırıpta yapılıyo ki zaten bi çok kimse böyle yapıyo.

Ya çok zor geliyo banada onu yapmak ama faydalarını düşünüp okuyunca katlanılır diyorum bide bunu yapan sabreden yüzlerce insan var.

Canım walla lavman konusunda cesaretım yok

tarif içinde cok tesekkur ederım not aldım yarın yapıcam :)))

lavmanı yaparsa n tecrubelerını beklıyorum :))

Yürü laaa kim tutar seni delikafadulden lavman dediğin nedirki demi altı üstü iğrenç bişi -tatlicadiarzu-

yapalım beraber olunca daha bi güzel olur mesela lavmanı yaptım kızlar tuvaletteyim :roflol: yada ay ben yapamadım biri bana yapsın diyenler :roflol:

yapalım kız valla.lavman zor olur dersen ben yardıma gelirim :jeyyar:
tübe tübe

1 tatlı kaşığı bal
Yarım limon

bir litre suya değil yaff bir büyük bardak ölçtüm ben bardağımı 300 ml tekabül ediyor içerisine iki yemek kaşığı (aslında bir yemek kaşığı deniyor ama ben iki koyuyorum) ellma sirkesi bir tatlı kaşığı bal ekliyorum ve kaynar değil kesinlikle çünkü içerisindeki değerlere zarar verebilir kaynar su ben ılık suyla yapıyom zaten tarifide o a.s.

X