Anlayamadım desem
Bu böcek mevzusu bitmedi. İlk zamanlarki kadar olmasada hâla sürekli kafamda dönüyor. Bir yerde kabulleniyorum, sonra nasıl kurtulacağız diye düşünüyorum, üzülüyorum... Değişik takıntılar da başladı buna bağlı. Mesela dolapta her zaman giymedigim şeyleri giymek istemiyorum. Günlük giyilenlerii yani sürekli yıkanmış kurutma makinasına girmiş şeyleri giyiyorum. Mutfakta hiç bir şeyi açıkta bırakmak istemiyorum. Sürekli mutfak masasini siliyorum, kapları sudan geçirip kullanıyorum. Daha farkına varmadigim başka takıntılar da olabilir. Açıkçası zaten OKB teshisi almaktan da korkuyorum
Ev işleri konusunda ise sürekli bir erteleme Halide var. Nasılsa yetişemiyorum deyip salmaya başliyorum herhalde. Mesela bugün sözde mutfağı temizlicektim. Kafamda yapmam gerekenlerin yarısını yapabildim. Sonra akrabaya oturmaya gittim. Yarında doktor randevusu var dönüşte yapabilir miyim bilmem. Açıkçası günlük işlerde sıkıntı yaşamıyorum. Bulasigim çamaşırım beklemiyor. Yemeğimi yapıyorum. Ama detaylı temizlik ve düzen konusunda sıkıntılarım var