Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyorum pek havalisin, herhalde bayağı güzel kg verdin
Eridi maşallahBakıyorum pek havalisin, herhalde bayağı güzel kg verdin
haydi sen de gel artık. seni bekliyoruz kuzumBakıyorum pek havalisin, herhalde bayağı güzel kg verdin
Kilon guncel kilon muuuuEridi maşallah
Gelebilsem ne iyi olurdu dimihaydi sen de gel artık. seni bekliyoruz kuzum
bence gelebilirsinGelebilsem ne iyi olurdu dimi
Çok şükür canım. Iyiyiz sen nasılsın? Özledik gel artik
Hatırlamaz olur muyum hiç tabiki hatırlıyorum iyiyim elhamdülillah, sen nasılsınSelamlar bildirim gelince bende yazayim dedim hatırlar misin bilmiyorum da Aijoo nasilsin
İyiyim büşracım sağol hatırlanmak güzel. Sen nasılsın yavruların nasıl?
İyiyiz bizlerde şimdilik çok şükür ☺Çok şükür canım. Iyiyiz sen nasılsın? Özledik gel artik
Bende iyiyim canım elhamdülillah çocuklar ev isi kosturma rutin seyler maşAllah senin kucugun anasinifi zamani gelmis benimki de seneye gidecek nasipseHatırlamaz olur muyum hiç tabiki hatırlıyorum iyiyim elhamdülillah, sen nasılsın
4.5 yaşında, artık evde tutmak çok zor. Sosyalleşmeye de ihtiyacı var tabiBende iyiyim canım elhamdülillah çocuklar ev isi kosturma rutin seyler maşAllah senin kucugun anasinifi zamani gelmis benimki de seneye gidecek nasipse
evet canım çocuklar büyüdükçe tabi sosyal hayata karışıyorlar ve dolayısıyla başka uğraşlar çıkıyor. hayırlısı olsunİyiyiz bizlerde şimdilik çok şükür ☺
Temmuz ortasında köye gittim, pazar günü döndüm. Epey yoğun geçiyor günlerim. Çocuklar küçükken iyi günlerimmiş
Eylül sonuda kaynımın düğünü var. Telaşlar telaşlar... Küçüğümde anasınıfına başlayacak, bu sene işimi şansa bırakmadan kaydını yaptırıp parayıda yatırdım hesaba yok almıyoruz deseler gönderirim
Kilomu sorarsanızzzzz hiççç sormayın. Özellikle göbek ve bacaklarım çok berbat halde. Düğüne hırs yapıp veremem bu tempoda. Okul, düzen derken inşallah spor öncelikle başlayıp beslenme de düzene girer diyelim.
Eeee sizde neler var neler yokk
Gelebilecek pozisyonum yok şuan. Düğün telaşımız var zaten çocuklarla çıldırıyorum bu aralarevet canım çocuklar büyüdükçe tabi sosyal hayata karışıyorlar ve dolayısıyla başka uğraşlar çıkıyor. hayırlısı olsun
bak bence kiloyu verirsin. 5 kilo bile versen kardır. bence gel mastefite. bak güzel ilerliyoruz. sen de katıl bir an önce. hayat meşgalesi bitmez kuzum. beklersen o kilo daha da artar ve daha çok üzülürsün. hem muhabbet de ediyoruz güzel oluyor.
ben iş ve ev arası gidip geliyorum. online diyetisyen yardımı alıyorum. güzel uyum sağladık. kilo veriyorum. menülerim daha güzel şimdi. ama iki gündür kaçamak yaptım o ayrı
onu dışında çok şükür diyorum
kesinlikle ya hem onların hem bizim ihtiyacimiz var iyi olmuş4.5 yaşında, artık evde tutmak çok zor. Sosyalleşmeye de ihtiyacı var tabi