Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 4:3 diyetinin normal günü
Sabah canım bir şey istemedi.
Öğle 14:30 gibi airfryerda patates kızarttım 1 y.k. ketçap ve 1 mini ihe ekmeğiyle yedim yanında çayla
Akşam fırında domates soslu tavuk var şu anda pişiyor onu yiyeceğim. Yanına 1 bardak ayran içerim. Belki 1 minik ekmek yerim şöyle sosuna banmalık.
Gün içerisinde yağsız sütle kahve içtim.
2,5 lt. su içtim yatana kadar 3 ü bulur
30 dk.Leslie
Toplam 1500 kalori ediyor.
Böyle rahat oldu 1500 kalori ama yarın bakalım nasıl geçireceğim

Günaydın yine yeniden başlama umuduyla geldim
Dün yoğundu tartilamadim bugün tartıldım
81.8 çıktı. Ödem o bu diye birçok yorumum var ama neyse işte sonuç bu.

Sabah kahvaltim
Domates salatalık yulaf ezmesi peynir birkaç ceviz eklemeyi unuttum hadi afiyet olsun
2 gündür boğazım ağrıyor zencefil zerdeçal sirke ve Ballı karışım yapıyorum inşallah şifa olacak

Canlarım dün günahım çoktu özellikle yazmadım :) 10 kg verdiğimde kendime ödül günü yapıcaktım yaptım :) ama biraz geç saate kaldı ve sanırım fazla kaçtı midem resmen bağırdı bana 🤦🏼‍♀️ bugün arınma yapıcam. Sabah yumurta yedim öğlen dünden kalan çiğköfteyi yedim çünkü evde kızım ve ben yalnız kalıcaz bozulmasın dedim. Akşama da maydanoz limon zencefil ve suyu blenderdan geçirip içmeyi ve günü bitirmeyi planlıyorum. 3 gün akşam bu şekilde yapmayı düşünüyorum. İnsan 1.5 ay bile düzenli ve az bezlenince alışıyormuş resmen dün kendime eziyet ettim gibi hissediyorum.

kendim için plan yapmaya çalışıyorum. birer haftalık ya da 10 ar günlük farklı kürler yapayım diyorum. daha önce böyle uygulamalar pek yapmadım. ama sanki beni motive edecek gibi.

İyi akşamlaaar

Öğlene doğru ilk öğünüm 1 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir,2 adet mısır ve pirinç patlağı ve çay
Ö.den sonra 4 gibi 2 tane mısır ve pirinç patlağı
Akşam 7 buçuk gibi 1 parça fırın tavuk (avuç içi kadar)

Neyse bugünü atlattım sayıyorum hiç değilse tavuk biraz tutar. Başımda bir sersemlik hissi var sabahtan beri. Leslie yapamadım. Ama su baya içtim.

X