Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Bu cumadan sonra 5:2 diyetini yapmayı düşünüyorum. Masterchef seyrediyorum şimdi bitsin bu gece bulduğum bütün videoları, yazıları bünyeme indireceğim. 😃

Kızlar günaydın dün yazamadım hemen yazayım sabah kahvaltıda tarçınlı türk kahvesi
Öğlen 1 kase tavuk çorbası 1 domates 1 salatalık
Sonra 1 avuç patlamış mısır
Akşam da 1 salatalık 2 domates:) 84 lerde takıldım kırmam lazım uyuz oldum

Kızlar günaydın dün yazamadım hemen yazayım sabah kahvaltıda tarçınlı türk kahvesi
spor ekle canım verirsin. hareket kiloyu kımıldatıyor net :mapus:

spor ekle canım verirsin. hareket kiloyu kımıldatıyor net :mapus:
Papatya sanki biraz fazla kısmışsın. Katılıyorum spor eklesen daha hızlı sonuç alırsın.

Bu arada kızlar 5:2 diyetini araştırırken 4:3 olanı gördüm o daha çok aklıma yattı meğer zaten if in versiyonlarıymış.
4:3 yapacağım. Haftanın 4 günü normal (tabii ki sağlıklı olacak) beslenme 3 günü maks.500 kalori geçmeyecek. Bir gün normal birgün 500 kal.yapılması öneriliyor.

Arkadaşlar inşallah bugünden itibaren yediklerimi sizinle paylaşacağım.İlk olarak kendimi tanıtayım.4 ay önce doğum yaptım ve artık harekete geçmek istiyorum.4 tane çocuğum var 😁
95 ile başladım şu an 93 lerdeyim.Emziriyorum çok katı diyet uygulayamasam da ekmek hamur işi ve şekerli olan şeyleri tüketmemeye özen gösteriyorum.3 lt su içiyorum.Ve akşam 7 sonrası bir şey yemiyorum.Diyetim bu şekilde 🙂

Sabah kahvaltımda 2 adet haşlanmış yumurta
40 gr Beyaz peynir
8 adet yeşil zeytin
Maydanoz domates salatalık yedim şekersiz çay ile birlikte

Selamm sabah büyük bir şok geçirdim artı gördüm çok canım sıkıldı. Kalori aşmadım sporumu yaptım suyumu içtim. Anlamadım ne oluyor. 21 ine randevu aldım tahlil yaptıracağım yine tsh mı yükseldi bilmiyorum 3 aydır regl de olmuyorum. Menapoza girmekten şüpheleniyorum sıcak basmaları aşırı terleme pek normal değil.
Bugün yine chia puding yedim kahvaltıda
Öğle haşlanmış karabuğday ve yoğurt yedim akşama da aynısını yiyeceğim.
30 dk leslie yaptım.
Regl çok etkiliyor lütfen motivasyonunuz düşmesin 💗

X