Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin nasılsın napıyorsun gelsene buralara neler yapıyorsun yaz. seçimden sora daha düzenli buralarda oluruz

Aneee sen istanbularamı geldiin evet bir ara yoğun yağmur yağdı

Geçmiş olsun zormuş kasta yırtık nasıl oluştu kii :KK64:

al benden de o kadar 10 gün sonra nişan var motive olayım diye bekliyorum :KK14:

nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol
Aynen geldim ama hicbirsey anlamadık. Büyük oğlum kültür turizmi istedi. Ne Ayasofya ne Topkapı. Hatta ortakoye bile gidemedim 😭

Aynen geldim ama hicbirsey anlamadık. Büyük oğlum kültür turizmi istedi. Ne Ayasofya ne Topkapı. Hatta ortakoye bile gidemedim 😭
Artık bahar filan kalmadı ki kıştan direk yaza geçiyoruz bu iki üç gündür hava güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorum öğlen olsa sıcaktan çıkamam. işin açıkçası bende ayasofyayı görmedim benim kız orta okuldayken sosyal bilgiler öğretmeni bir ödev vermiştide tarihi yarım adayı bir günde gezip proje ödevi hazırlamıştık sayesinde bende tarihi yarım adayı görmiştüm :)

Bu gün yumurtalı kabak kavurması yiyorum, o anda arkadaş geldi ne yiyorsunuz bende çok açım dedi yemeği söyledik ay kabak bayılırım dedi ama yiyemem dedi. bende yumurta mı yiyemiyorsun koku filan mı geliyor dedim yok sabah kahvaltıda ben yumurtamı yedim o yüzden dediii :confused:

töbe töbee oysaki ben kabak yiyorum diyee mutluydum :KK36:

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar canlar ❤️
Bol eksili baslangickarimiz olsun 😍
Artık bahar filan kalmadı ki kıştan direk yaza geçiyoruz bu iki üç gündür hava güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorum öğlen olsa sıcaktan çıkamam. işin açıkçası bende ayasofyayı görmedim benim kız orta okuldayken sosyal bilgiler öğretmeni bir ödev vermiştide tarihi yarım adayı bir günde gezip proje ödevi hazırlamıştık sayesinde bende tarihi yarım adayı görmiştüm :)
İstanbul da eşim gezdirdi. Biz Gebze'de yaşarken. Ama Kayseri den gezememek çok can sıkıcı 🙄

Ben hala hastalığın etkisi çubuk kraker ile gün geçiriyorum. Sadece biraz bulantı ve halsizlik var. Onun dışında iyiyim aslında. Hazır eksilmisken hızlı bir giriş yapayım diyorum bakalım nasıl geçecek günüm. Genelde hızlı giriş ve çıkış yapıyorum 🤣

Günaydın
Mutlu haftasonları 🌸

d75e7167e10e37f3c0aee6548176c716.jpg

KK ya girmemeye de alışmışım bu sürede. Diyete devam etmem lazım nasıl yapalım napalım?

74FRIDA 74FRIDA
Aijoo Aijoo
60kiloyum 60kiloyum
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83
H Himal_

Günaydın
Mutlu haftasonları 🌸

Eki Görüntüle 3253517

KK ya girmemeye de alışmışım bu sürede. Diyete devam etmem lazım nasıl yapalım napalım?

74FRIDA 74FRIDA
Aijoo Aijoo
60kiloyum 60kiloyum
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83
H Himal_
nasıl güzel bi sukulent 😍 ben su emzirme olayi bitmeden veremezsem hic veremem baya sutle kalori gidiyor ama hic eski azmim yok. Listede 1. Olmak istiyodum 25 kilo verirken sporda diyette oluyodumda kendime yakin kilodakilerle yarisiyodum ama simdi yapamiyorum.😔

Selamlar kızlar
Cuma tartım 81.6 di
Bugün 80.4
Hiç özel bişey yapmadım ama çok yoğun geçti bu hafta
Hafta sonu seçim için çalıştık bide.
Bu arada meşhur oldum 😅
Yerel basına çıktım 😅

hoşgeldin nasılsın napıyorsun gelsene buralara neler yapıyorsun yaz. seçimden sora daha düzenli buralarda oluruz

Aneee sen istanbularamı geldiin evet bir ara yoğun yağmur yağdı

Geçmiş olsun zormuş kasta yırtık nasıl oluştu kii :KK64:

al benden de o kadar 10 gün sonra nişan var motive olayım diye bekliyorum :KK14:

nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol
Sağol canım hiç bilmiyorum bir sabah kalktım kolum arkaya gitmiyordu nasıl oldu ben de bilmiyorum geçmişte minicik başlayıp ilerlemiş olabilir dedi dr bir ara çok spor yapıp ağırlık kaldırıyordum belki ondandır

Ben de bu sabah tartıldım 119 😯 123 e çıkmıştım ve bu ara tost,makarna ve noddle yiyorum nasıl verdim bilemiyorum. Dün çok yoruldum oy kullanacağımız okulun yeri baya yokuştu. İn çık sonra pazara gittik sonra market eve gel yerleştir 1 saat dinlendim sonra yemek yap derken 5000 adımı geçmişti. Güya omzumu yormamam lazımdı 🫣 3.görüş için bir prof buldum yok öyle hemen ameliyat dedi fizik tedavi yönlendirdi bir de kalsiyum çökmesi görmüş mr da onu hiç söylememişlerdi. Kemik erimesi mi olacağım diye endişelendim sonra eve gelip bakınca off ben daha 43 yaşındayım yaaa bıktım bu hastalıklardan hepsi kilodan mı oluyor ki ?

Ben de bu sabah tartıldım 119 😯 123 e çıkmıştım ve bu ara tost,makarna ve noddle yiyorum nasıl verdim bilemiyorum. Dün çok yoruldum oy kullanacağımız okulun yeri baya yokuştu. İn çık sonra pazara gittik sonra market eve gel yerleştir 1 saat dinlendim sonra yemek yap derken 5000 adımı geçmişti. Güya omzumu yormamam lazımdı 🫣 3.görüş için bir prof buldum yok öyle hemen ameliyat dedi fizik tedavi yönlendirdi bir de kalsiyum çökmesi görmüş mr da onu hiç söylememişlerdi. Kemik erimesi mi olacağım diye endişelendim sonra eve gelip bakınca off ben daha 43 yaşındayım yaaa bıktım bu hastalıklardan hepsi kilodan mı oluyor ki ?
Canım ne diyim bazısı genetik. Herşey kiloyla değil ama yatkınlık varsa süreci hızlandırıyor kilo

X