Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

14 Mayıs 2023

sabah 11.30
salçalı sucuk, 2 kk peynir, 7 küçük zeytin
1 tk şekersiz marmelat
söğüş salata
1/2 simit+ 1/2 dilim ekmek

aralara 1 tadelle, 3 yk ev yoğurdu

akşam 18.40
2 kepçe çorba
bulgurlu çiriş otu yemeği
taze soğan, biber
1 dilim ekmek

yatana kadar 2 lt su

selamlar hanımlar nasılsınız? Ev işleri bir türlü bitmediği için aksatıyorum burayı ve diyeti ama inşallah bu hafta bitiyor. Ben bugün benim için çok kötü bir durum yaşadım ve hiç ama hiç bugünkü kadar kilo vermek istemedim.
MR çektirmem gerekti ve hemşireler defalarca kilomu sordu gittiler geldiler benim yanımda “cihaza girer mi ? Nasıl yapacağız? Sığmaz cihaza” gibi şeyler konuştular🥺 O kadar üzüldüm o kadar mahcup oldum ki anlatamam. Üstelik cihaza rahatça girdim mr çekildi ama hakkımda benim yanımda böyle konuşmaları beni çok çok üzdü. Bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Ne yapıp edip bu kiloları vermem lazım. Hadi siz de gelin, başlayalım bir yerden

selamlar hanımlar nasılsınız? Ev işleri bir türlü bitmediği için aksatıyorum burayı ve diyeti ama inşallah bu hafta bitiyor. Ben bugün benim için çok kötü bir durum yaşadım ve hiç ama hiç bugünkü kadar kilo vermek istemedim.
MR çektirmem gerekti ve hemşireler defalarca kilomu sordu gittiler geldiler benim yanımda “cihaza girer mi ? Nasıl yapacağız? Sığmaz cihaza” gibi şeyler konuştular🥺 O kadar üzüldüm o kadar mahcup oldum ki anlatamam. Üstelik cihaza rahatça girdim mr çekildi ama hakkımda benim yanımda böyle konuşmaları beni çok çok üzdü. Bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Ne yapıp edip bu kiloları vermem lazım. Hadi siz de gelin, başlayalım bir yerden
Hep birlikte başaracağız ben ve suyum sonuna kadar burdayıZ 🙂🙂 ve tabiki boylre kalpsiz insanları da Allah bildiği gibi yapsın ... İnsanların kalpleri çürümüş

Eklentiler

• IMG_20230516_202226_045.webp
    194,3 KB · Görüntüleme: 34
çok üzücü gerçekten. böyle birşey konuşacaklarsa bile senin duymayacağın şekilde konuşmaları gerekliydi. ayrıca saçmalamışlar. MR makinesi geniştir. senin kilon 300 değil ki tabiki sığarsın.

İyi akşamlar

Bugün yine hastanede vakit geçirdim
Sabah 2 t.b.e beyaz peynirli tost,çay
Öğle yine tost t.b.e. B.peynirli tost,cola zero
Akşam yine tost ve domates salatalık çay

geçmiş olsun. belki yazmışsındır da gözümden kaçmıştır neyin vardı?
Teşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyat 😭😭😭

Teşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyat 😭😭😭
çok geçmiş olsun. inşallah düzelir. teyzem de yaşadı aynı şeyleri. çok şükür şimdi iyi. ameliyat olmadı. fizik tedavi gördü.

İyi akşamlar kızlar

Sabah 2 t.b.e b.peynirli tost, domates,salatalık,çay
Öğle 2 köfte 3 kaşık pilav ve salata
Akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna

X