Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep birlikte başaracağız ben ve suyum sonuna kadar burdayıZ ve tabiki boylre kalpsiz insanları da Allah bildiği gibi yapsın ... İnsanların kalpleri çürümüşselamlar hanımlar nasılsınız? Ev işleri bir türlü bitmediği için aksatıyorum burayı ve diyeti ama inşallah bu hafta bitiyor. Ben bugün benim için çok kötü bir durum yaşadım ve hiç ama hiç bugünkü kadar kilo vermek istemedim.
MR çektirmem gerekti ve hemşireler defalarca kilomu sordu gittiler geldiler benim yanımda “cihaza girer mi ? Nasıl yapacağız? Sığmaz cihaza” gibi şeyler konuştular O kadar üzüldüm o kadar mahcup oldum ki anlatamam. Üstelik cihaza rahatça girdim mr çekildi ama hakkımda benim yanımda böyle konuşmaları beni çok çok üzdü. Bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Ne yapıp edip bu kiloları vermem lazım. Hadi siz de gelin, başlayalım bir yerden
çok üzücü gerçekten. böyle birşey konuşacaklarsa bile senin duymayacağın şekilde konuşmaları gerekliydi. ayrıca saçmalamışlar. MR makinesi geniştir. senin kilon 300 değil ki tabiki sığarsın.selamlar hanımlar nasılsınız? Ev işleri bir türlü bitmediği için aksatıyorum burayı ve diyeti ama inşallah bu hafta bitiyor. Ben bugün benim için çok kötü bir durum yaşadım ve hiç ama hiç bugünkü kadar kilo vermek istemedim.
MR çektirmem gerekti ve hemşireler defalarca kilomu sordu gittiler geldiler benim yanımda “cihaza girer mi ? Nasıl yapacağız? Sığmaz cihaza” gibi şeyler konuştular O kadar üzüldüm o kadar mahcup oldum ki anlatamam. Üstelik cihaza rahatça girdim mr çekildi ama hakkımda benim yanımda böyle konuşmaları beni çok çok üzdü. Bir daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Ne yapıp edip bu kiloları vermem lazım. Hadi siz de gelin, başlayalım bir yerden
Canım yeni gördüm. İstanbula geldim gezmelerdeyimMthn83 @Bulamiyorum hadi siz de cuma sabahı tartılın başlıyoruzzzzzzzz bjurayı hareketlendirirsek motivasyon da yüksek olur. Bonus sen de gel
Hoşgeldin Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Önce sağlık sonra bebiş nasip etsin inşallahMerhaba 125 kiloyum bebiş istiyorum ve tabiki insülin direnci pko yumurta tembelliği ile savaş icindeym
iyi gezmeler canım. kafanı dinleCanım yeni gördüm. İstanbula geldim gezmelerdeyim
Ama çok yağmur yağıyor. Hayalim fatih Çarşamba ya gitmekti ama bu yağmur beni zorluyor
geçmiş olsun. belki yazmışsındır da gözümden kaçmıştır neyin vardı?İyi akşamlar
Bugün yine hastanede vakit geçirdim
Sabah 2 t.b.e beyaz peynirli tost,çay
Öğle yine tost t.b.e. B.peynirli tost,cola zero
Akşam yine tost ve domates salatalık çay
Teşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyatgeçmiş olsun. belki yazmışsındır da gözümden kaçmıştır neyin vardı?
Çok geçmiş olsun kimbilir nasıl ağrın vardır yaTeşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyat
Teşekkür ederim hem de nasıl ağrıyor anlatamam herşeyi de yasakladı dr kolumu kaldırmam bir bardak bile almamam lazım sağ kol olunca çok zorÇok geçmiş olsun kimbilir nasıl ağrın vardır ya
çok geçmiş olsun. inşallah düzelir. teyzem de yaşadı aynı şeyleri. çok şükür şimdi iyi. ameliyat olmadı. fizik tedavi gördü.Teşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyat
banada bugun test yapıldı insülün direnciniz kaçtırMerhaba 125 kiloyum bebiş istiyorum ve tabiki insülin direnci pko yumurta tembelliği ile savaş icindeym
ben de merak ettim canımBonus nerde acaba. Son hastsyim fln yazmis yok simdi. Bonus Numarasi olan yokmu