Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâm

Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 11:30 2 tane ihe minik sandviç t.b.ekmek,1 köz kırmızı biber, 1 yemek kaşığı zeytin ezmesi, çay
Öğle 15:30 3 sıkım etsiz çiğköfte, yeşillik
Akşam 20:30 1 küçük kase yeşil mercimek çorbası,1 tabak bezelye yemeği ,2 kaşık mısırlı pilav, yoğurt

merhaba kızlarrr ancak gelebildim. pazara gittim bazı şeyler eksikti. sabahtan başımda bir ağrı var. rahatsız etti. neyse pazardan geldim oturdum. yatsam uyuyacağım aslında ama yatmadım.
pazardan gelirken pide alacaktım iftara. daha yarım saat var dediler. çevrede de göremedim eve geldim. az önce glutensiz pide yapmaya karar verdim. onu mayaladım oturdum.

Merhaba
Güzel bir iftar yaptığımı düşünüyorum.
Sabah 10 gibi evden çıktım küçüğü kursa bıraktım spor aletleri ile çalıştım 4 bin adım yaptım. Sonra ayakkabı almaya gittik eşimle. Akşam 5 gibi eve geldim börek sarıp buzluğa attım. Sultan kebabı pilav domates çorbası ve brokoli salatası yaptım. Uyuya kalmışım 1 saat kadar
Günü 7.700 adım ile kapattım inşallah

Merhabalar, uzun zamandır yoktum.Yeni bir diyet hikayesiyle tekrardan katıldım.İkinci kızım epey büyüdü.Diyete 82 kg ile başladım.Şu an 28 şubattan beri devam ediyorum.78 kiloyum.Henüz spor yapamıyorum.
Bir önceki 6 yıl önce yaptığım diyette günlük tempolu 1,5 yürüyüş ile 33 kilo vermiştim.Fakat hamilelikle birlikte tekrar aldım.Şimdi yine kilo vermek için kararlıyım.Bakalım başaracak mıyım?
Motive olurum diye de yazmak istedim.İnşallah yaza kadar hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Merhabalar, uzun zamandır yoktum.Yeni bir diyet hikayesiyle tekrarkatıldım.İkinci kızım epey büyüdü.Diyete 82 kg ile başladım.Şu an 28 şubattan beri devam ediyorum.78 kiloyum.Henüz spor yapamıyorum.
Bir önceki 6 yıl önce yaptığım diyette günlük tempolu 1,5 yürüyüş ile 33 kilo vermiştim.Fakat hamilelikle birlikte tekrar aldım.Şimdi yine kilo vermek için kararlıyım.Bakalım başaracak mıyım?
Motive olurum diye de yazmak istedim.İnşallah yaza kadar hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Kızlar bugün iftar karmakarisikti ama kaçırmadım sanırım ya da kacirdiysam şu saate kadar temizlik yaptım kalori atmisimdir
Ama çok güzel tepkiler aldım herkes çok zayfladigimi söyledi çok mutlu oldum aynen devam tabi ki
Ama pilav ekmek yemedim o garanti

hoşgeldin canım. başlangıcın hayırlı olsun.

harika

02 Nisan 2023

sahur 04.50
peynirli brokoli tost (hamuru; yumurta+brokoli+1 yk karabuğday unu+ 1 yk yoğurt)
7 zeytin
domates biber

iftar 19.45
köfteli patlıcanlı Antep kebabı (dünden)
2 kepçe tahıl çorbası
salatalık domates jalepino
1 dilim sorgum ekmeği (glutensiz)
1 dilim muhallebili güllaç

sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su

güllacı ben yaptım. içinde rafine şeker yok. konsantre elma suyu var. muhallebisinde mısır nişastası ve sorgum unu var.

Domates
Salatalık
Beeyaz peynir
Bı tutam maydanoz
Haşlanmış yumurta
Ayran
Ekmek yok :) dengelemek lazım :)
Dedim ama olmadı
Küçük bı krep ve 2 börek yedim sigara böreği şeklinde
Bu hafta yağmurlu gösteriyor evde Leslie yapmam lazım bakalm umarım başlarim

Günaydın
Bir türlü uyanıyorum. Otobüste uyumam inşallah
83 kilo görünüyor herkes zayiflarken ben üstüne alıyorum
Hoşgeldin maşallah bir yerden başlamışin en azından tebrik ederim
Maşallah ne güzel daim olsun canım

Selam canlar ,iftar ve sahur kacamakli oldu ama bugün telafi ettm hava çok güzeldi attım kendimi dışarı bakalm insallah yapabildiğim kadar yapcam
Akşama taze fasulye var bide yoğurt tamamdır

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-03-15-17-51-53_8ad6d90908ac114fc0161ff570a43277.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2023-04-03-15-17-12-99_cc0c40aae00121c8e1b1866ef91e05c7.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 27
Selam canlar ,iftar ve sahur kacamakli oldu ama bugün telafi ettm hava çok güzeldi attım kendimi dışarı bakalm insallah yapabildiğim kadar yapcam
Akşama taze fasulye var bide yoğurt tamamdır

Selamlar

Menülerimi yazmayı unutmuşum
01.04.2023 Ç.tesi
Kahvaltı 11:30 2 yumurta 1 patatesten omlet,2 dilim çavdar ekmeği, çay
Ara yok
Akşam 20:00 peynirli makarna,1 porsiyon sütlü irmik tatlısı
02.04.2023 pazar
Kahvaltı 12:30 2 tane çavdar ekmeğine kaşarlı tost, çay
Ara 16:30 3 sıkım etsiz çiğköfte
Akşam 20:30 1 küçük kase yeşil mercimek çorbası,1 tabak karnabahar yemeği,2 dilim çavdar ekmeği

İftar
2 hurma
1 kepçe sütlü kabak çorbası
4 yk taze fasulye
Domates salatalık
2 YK yoğurt
Avuç içi kadar pide
Kahve Yanı şu bardağı kola 1 şeker pare
Çay icldi simddie 1.5 lt icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…