hoşgeldin canım. başlangıcın hayırlı olsun.Merhabalar, uzun zamandır yoktum.Yeni bir diyet hikayesiyle tekrarkatıldım.İkinci kızım epey büyüdü.Diyete 82 kg ile başladım.Şu an 28 şubattan beri devam ediyorum.78 kiloyum.Henüz spor yapamıyorum.
Bir önceki 6 yıl önce yaptığım diyette günlük tempolu 1,5 yürüyüş ile 33 kilo vermiştim.Fakat hamilelikle birlikte tekrar aldım.Şimdi yine kilo vermek için kararlıyım.Bakalım başaracak mıyım?
Motive olurum diye de yazmak istedim.İnşallah yaza kadar hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
harikaKızlar bugün iftar karmakarisikti ama kaçırmadım sanırım ya da kacirdiysam şu saate kadar temizlik yaptım kalori atmisimdir
Ama çok güzel tepkiler aldımherkes çok zayfladigimi söyledi çok mutlu oldum aynen devam tabi ki
Ama pilav ekmek yemedim o garanti
Hoşgeldin maşallah bir yerden başlamışin en azından tebrik ederimMerhabalar, uzun zamandır yoktum.Yeni bir diyet hikayesiyle tekrarkatıldım.İkinci kızım epey büyüdü.Diyete 82 kg ile başladım.Şu an 28 şubattan beri devam ediyorum.78 kiloyum.Henüz spor yapamıyorum.
Bir önceki 6 yıl önce yaptığım diyette günlük tempolu 1,5 yürüyüş ile 33 kilo vermiştim.Fakat hamilelikle birlikte tekrar aldım.Şimdi yine kilo vermek için kararlıyım.Bakalım başaracak mıyım?
Motive olurum diye de yazmak istedim.İnşallah yaza kadar hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Maşallah ne güzel daim olsun canımKızlar bugün iftar karmakarisikti ama kaçırmadım sanırım ya da kacirdiysam şu saate kadar temizlik yaptım kalori atmisimdir
Ama çok güzel tepkiler aldımherkes çok zayfladigimi söyledi çok mutlu oldum aynen devam tabi ki
Ama pilav ekmek yemedim o garanti
Pedonu. Dakkasi az gösteriyorSelam canlar ,iftar ve sahur kacamakli oldu ama bugün telafi ettm hava çok güzeldi attım kendimi dışarı bakalm insallah yapabildiğim kadar yapcam
Akşama taze fasulye var bide yoğurt tamamdır
Maşallah ne güzel bende tüm gün uyusam doymayacak gibiyimPedonu. Dakkasi az gösteriyor
Bende aynı anda kronometre açtım