Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok kayıp yaşadık cook.hala herkese ulaşamadık.gencecik halamin oğlu karısı 1 yaşındaki minnoş kuzusu kızı ve kaynı vefat etti.o binadan kimse sağ çıkamadı.benim okulumda çalışan çok samimi Adıyamanli arkadaşm ailesiyle beraber gitti yeşil gözlü güzel kalpli melek Arkadaşm daha 25 yaşlarında ing öğretmeni .ilk atama yeri bizim okuldu.gencecikti netedeyse haftada bir gün toplanirdik 6 arkadaş.grubumuzun cicegiydi nesesiydi .tek bekarimizdi.benim aile bireymden farkszdi.en son karne gününde buluşup kahve içtik meğer son görüşümüzmüs.

Çok kayıp yaşadık cook.hala herkese ulaşamadık.gencecik halamin oğlu karısı 1 yaşındaki minnoş kuzusu kızı ve kaynı vefat etti.o binadan kimse sağ çıkamadı.benim okulumda çalışan çok samimi Adıyamanli arkadaşm ailesiyle beraber gitti yeşil gözlü güzel kalpli melek Arkadaşm daha 25 yaşlarında ing öğretmeni .ilk atama yeri bizim okuldu.gencecikti netedeyse haftada bir gün toplanirdik 6 arkadaş.grubumuzun cicegiydi nesesiydi .tek bekarimizdi.benim aile bireymden farkszdi.en son karne gününde buluşup kahve içtik meğer son görüşümüzmüs.
Canimmm çok üzüldüm 🥺Allah rahmet eylesin

Burada ilk evlendiğim zaman oturduğum müstakil evim vardı kiracı vardı ama. Kayınvalidesiyle köyde yaşıyor çoğu zaman.arada bu evi kullanıyormuş geçen yaz evlenen Yeni bir gelin.Allah razı olsun anahtarı verdi ailemle şimdilik buradayz benim evim hasar görmemiş ama binada kalmaya hiçbirimizin cesareti yok.simdilik buradayz.bir soba bulup kurduk.ama bizimkiler pijamalaryla çıkıp geldik.Allah orada soğukta kalanların yardımcısı olsun.bir tanığımz vardı iki küçük çocuğu vardı konyadan Adıyamana gelmişti 3 . çocuğunun doğumunu yapmak için.ama enkazdan sağ çıkamadılar.kardesimin çok samimi uzun yıllardır tanıdığı arkadaşı ve annesi gitti.

Başınız sağolsun bengisu allah rahmet eylesin hem akrabalara hem arkadaşına

Allah rahmet eylesin Allah size sabır versin çok çok üzgünüm

arkadaşlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz 😔

indirimlerde yakaladıkça güzel bir takım şeyler alıyordum. mutfak eşyası olur, başka birşey olur. ıvır zıvır vs. tabi fazla olduğundan paketli olarak dolaplarda duruyordu. dedim saçmalama çıkart ortaya. diğer fazlalıkları ayırdım. bunları koydum yerlerine. insanoğlu olarak gözümüz ne kadar açmış gerçekten. oysa Allah kullanmayı nasip etsin. alıp saklamak çok anlamsız. sonra kullanırım diyoruz. sonra var mı acaba düşünmüyoruz 😔
Öyle deme iyiki almışım dediklerim oldu. Hepsi beni beklemiyormus. Meğer sahipleri varmış onları beklemişler ❤️

X