- 30 Kasım 2014
- 28.527
- 125.826
asumanzeynep gaziantep de miydi kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür. Ama bengisu022 dan haber yok değil mi60kiloyum asumanzeynep ankarada diye hatırlıyorum. Allahım darda kalanlara yardım etsin
Ahh bengisu nasıl unuttum ben onu yok ya o taraftaydı dimi çok üzgünüm
Adıyaman daydıAhh bengisu nasıl unuttum ben onu yok ya o taraftaydı dimi çok üzgünüm
Sorucam tubiş çok kötü oldım şu an
Sorucam tubiş çok kötü oldım şu an
Şimdi yazmıştım bendeüzgünüm iletişim bilgisi yok : (
Kendimizde değiliz 2 gündürvalla kızlar çok moralim bozuk. İyidirler inşallah. sinirlerim bozuldu
aynen ya valla çok gerginim, üzgünüm, korktum, endişeliyim vs vsKendimizde değiliz 2 gündür
Hayatsandıkiçi kanalı vardı o adam yardım bekliyoruz diye paylaşım yapmışaynen ya valla çok gerginim, üzgünüm, korktum, endişeliyim vs vs
youtube ta takip ettiğim Hataylı bir bayan vardı. eski usül hatay yemekleri yapıyordu. çok beğeniyordum. ondan da haber yok. merak ediyorum.
evet bak onu unuttum onu da takip ediyordum.Hayatsandıkiçi kanalı vardı o adam yardım bekliyoruz diye paylaşım yapmış
Maliyi biliyosun onun da ailesinin evi yıkıldı haber alınamadı babasındanevet bak onu unuttum onu da takip ediyordum.
benim dediğim hataylının günlükleri lamia hanım
Rabbim yardımcısı olsun hayatta mı acaba?Maliyi biliyosun onun da ailesinin evi yıkıldı haber alınamadı babasından