- 7 Şubat 2022
- 2.727
- 1.807
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıldın mı canm sen köyden gelecek tartı diyordunSpor olayına da yarın basliyorum
Yatmadan önce yapcam spor leslie ile baslicam sanırım en bildiğim Spor türü o
Ama araştırıyorum da diğer dallara
Haftada 3 gün yapmayı planlıyorum
En müsait olduğum zaman akşam çünkü
Akşam 22/23 arası yaparım sporumu ... Şimdilik öyle planladım
Evet canım sabah aç karnına üstsüz şekilde tartıldım 107.65Tartıldın mı canm sen köyden gelecek tartı diyordun
Hadi bakalım haftaya güzel sonuçlar alırsın inşallahEvet canım sabah aç karnına üstsüz şekilde tartıldım 107.65
Ne tadavisi gördün canmBen daha fazla bekliyordum açıkçası
Bu taa yazdan kalma kilom ve tedavi öncesi kilom biraz da şaşırdım açıkçası
Çünkü daha fazlaydim eminim diyet vs de yapmadım aksine yedikçe yedim
İnşallah canım yaHadi bakalım haftaya güzel sonuçlar alırsın inşallah
Tüp Bebek tedavisi canım hatta yarın bı daha gidicem belki bı daha gorucem bakalımNe tadavisi gördün canm
Ben de sanki vucudumdan ödem gitmiş gibi hissediyorum rahat hareket ediyorum en azındanİnşallah canım ya
akşamı erken yemekle iyi yapmışsın canım. ben daha yeni yiyeceğim.Bu gün sınavım vardı kahvaltı yapmadan gittim
Saat 1.de sinemaya girdik mısır yedim
Akşam 16.00 kendi yaptığım çiğ köfteden yedim salata ve marulla
6000 adım
3 litre su
Allah'ım en kısa sürede nasip etsin inşallah canm bende 2 ay klomen kullandım o ilaçlar cok kilo aldırıyor ya iştahta açıyorTüp Bebek tedavisi canım hatta yarın bı daha gidicem belki bı daha gorucem bakalım
Sadece klomen değildi iğne seklinde bı çok ilaç kullandımAllah'ım en kısa sürede nasip etsin inşallah canm bende 2 ay klomen kullandım o ilaçlar cok kilo aldırıyor ya iştahta açıyor
Normalde 6 gibi yerdikte gün boyu yemek yemeyince erken yedim artıkakşamı erken yemekle iyi yapmışsın canım. ben daha yeni yiyeceğim.
Aminnn inşallah banadaSadece klomen değildi iğne seklinde bı çok ilaç kullandım
Amin canım nerde kim istiyorsa hayirlisysa nasip etsin