Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şeker görünüyon resimde kız şakkıdı Siz bilmezsiniz kızlar ama aşkito bilir öncede ana sayfada bi sohbetimiz vardı bu bonus ne paylaşım rekoru kırmıştır orda beaa laelaelaelaelae

canımmmm cokkk tesekkur ederımmm utandım :))) :asigim:

bende stepperımı yaptım bugün...dün 250 adım yaptım...bugünde o kadar yaptım....ama dünkü kadar zorlamadıbugün...yarın 300-350 denicem ilk haftadan çok zorlamıyım dedim...

blacksiya valla benden 6 ay küçüksün ama maşallah daha küçük gösteriyosun....19 falan:)))

kızlar ölüm orucu dedıgıme bakmayın 1 gun sadece meyva suyu ve su ıcıyorum detoks oluyomus bu vücut ıcın ayda 1 defadan fazla yapılmaz ama... pilates hocası bı arkadsım var o onerdı bı de cok guzel egzersızler var elımde 5-6 tane ama vucudu kılolu bıle olsan sıkılastırıyo 1 haftada ancak nasıl buraya basarım o resımlerı bılmıom hareketlerde oyle zar zor degııl dusunun ben amelıyatlıyım yapabılıyorum 15 dk bıle surmuyo

nasıl paylaşırım sızle bılgısı olan varmı

yok canım benım katana gıbıyım aslında du bak degıstırmeye calısayım fotoyu gercı cokkk tesekkurler canımmm 27 yasındayım galıba :)) 82 lıyım işte...

yok canım benım katana gıbıyım aslında du bak degıstırmeye calısayım fotoyu gercı cokkk tesekkurler canımmm 27 yasındayım galıba :)) 82 lıyım işte...

Uyyy en guççük benmiyem :ecrin_bebek: 85 li bonus -tatlicadiarzu-

Cimcimem Elif Şafak/ Aşk 'ı okuyorum yarısına geldim ve çok beğendim.

kızlar kıtap önermek ısterım Kadriye selçuk
derin aşkların gölgesi siyah olur.. :))

Uyyy en guççük benmiyem :ecrin_bebek: 85 li bonus -tatlicadiarzu-

Cimcimem Elif Şafak/ Aşk 'ı okuyorum yarısına geldim ve çok beğendim.

hmmmmm....bende en son ayşe kulin vedayı okudum ...şiddetle tavsiye ederim okumadıysam....şimdi de umutu bekliyorum...olmadı yarın gidip alıcam..eşimin getireceği yok...

tşk ederim tatlımmm

gerçi aşkım bana yetişene kadarrr ben çok yaş eksiticem gibi:):):)

ben benim oğlanı azcık hormanlayım bari cabuk serpilsin....hem hanımın büyüyü zenginliktir :emir_bebek: :ecrin_bebek:

canımcım sen üzülme canımcım alınma öğlene kadar topiğe girenleri yazdım böyle bugünün ENNNlerini ama seninde bugünün ENNNN alınganı ilan edebilirim kaydirigubbakcemile3 istersen

valla benide tam oturtmuşsun...gercekten bugün evde de alınganlıkta sınır tanımadım...neden sıkıntılıysam sıkıntılıyım.birine patlasamda acılsam :eek:klava:
herkez nasibini aldı evdekilerin şimdi uyuyolar :mymeka:

İyi geceler hepinize güzel kızlar uykum geldi benim mirmirmirmir

hoş bulduk cimcimoşum...nabersiniz.....havuç güpletiyom şuan.karnım acıktı bu saatte

fireworksanimatedblackbyt1.gif

yeniyil10ea7.gif
yeniyil10ea7.gif
yeniyil10ea7.gif

balloonsfloatinglgnwmgl4.gif
SeCiL iCiN !

canımmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm

valla iyi diimde iyi olsun mutluyuz...nedeni yok agresifim alınganım karışıgım yani.....
bugün yürüyüşümüde yapmadım...dışarı hiç çıkmadım..reglm de yeni bitti onun gerginliği desem oda diil.işte öle..
yanlız 300 mekik cektim buda bişeydir
aferin sana misafirliktede bozmamışın..yapcan bu işi yapcankaydirigubbakcemile5

valla iyi diimde iyi olsun mutluyuz...nedeni yok agresifim alınganım karışıgım yani.....
bugün yürüyüşümüde yapmadım...dışarı hiç çıkmadım..reglm de yeni bitti onun gerginliği desem oda diil.işte öle..
yanlız 300 mekik cektim buda bişeydir
aferin sana misafirliktede bozmamışın..yapcan bu işi yapcankaydirigubbakcemile5

bencede regldendir bende öyle sinirli oluyom cnm insallah yapacam dünyanin en gözel karisi olacamsırnaşık şey

X