• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

M Musluk Suyu bu kadar ağrı iyi değil ya önce bi ilaç verir dr hafiflemezse sanırım başka şekilde teşhis koymak için bişeyler istiycek.

Sen tahlilde iste bak insülin falan
Ayın 29 A randevu anca bulabildim. Aynen iyi değil bir de midede kalp atışı gibi bir şey oluyor onu da söylicem. Zaten ben şeker ilacı olmadan kilo veremiyorum pco var ya. Ama bu ağrılardan sonra şeker ilacı da fayda etmiyor onu da dicem.
Sarma çok kötü değilki ya kaç kilo insanız biz çoğusı yaprak ki çok faydalı kaşık hesabına vursan içini kaç kaş bulgur olur?
3 yemek kaşığı anca olur.
M Musluk Suyu hanım kızlar cici gızlar gibi tanıt kendini
Böyle denilince hep tutulur kalırım :D

Ayın 29 A randevu anca bulabildim. Aynen iyi değil bir de midede kalp atışı gibi bir şey oluyor onu da söylicem. Zaten ben şeker ilacı olmadan kilo veremiyorum pco var ya. Ama bu ağrılardan sonra şeker ilacı da fayda etmiyor onu da dicem.

3 yemek kaşığı anca olur.

Böyle denilince hep tutulur kalırım :KK70:

3 yemk kaşığı için bu utanç fazla değil mi 😃

5 yk na kadar yolu var haftada tek gün

Menüler görüyorum Bonus o menülere bakınca utandım :KK70:

İnş tamamem utandığımızda olucak.
Gör zaten menüleri örnek alıcaz güç alıcaz birbirimizden. Mesela misafir1001 misafir1001 arkadaşımız var kendi desin kaç kilo verdiğini.
Bu süreçte her kahvaltısında bal kaymak vardı küçük küçük.
Bunu okumak bile diyet için güç oluyo insana bak o kadar da zor değilmiş diyosun.

Hepimiz yüksek kiloyuz zorluğunu biliyoruz.
Vericez inş vermek zorundayız bırakma bu sefer. Bende güzel başlamıştım kahrolası buhranlarım bitmedi diyeti çok etkiliyor.

İnş tamamem utandığımızda olucak.
Gör zaten menüleri örnek alıcaz güç alıcaz birbirimizden. Mesela misafir1001 misafir1001 arkadaşımız var kendi desin kaç kilo verdiğini.
Bu süreçte her kahvaltısında bal kaymak vardı küçük küçük.
Bunu okumak bile diyet için güç oluyo insana bak o kadar da zor değilmiş diyosun.

Hepimiz yüksek kiloyuz zorluğunu biliyoruz.
Vericez inş vermek zorundayız bırakma bu sefer. Bende güzel başlamıştım kahrolası buhranlarım bitmedi diyeti çok etkiliyor.
Aynen yüksek kiloluyuz. Evlenmeden önce de 92 kiloyu görmüştüm. Diyetisyen her öğün 3 dilim ekmek vermişti. Ona rağmen 2 haftada 85 e indim ve kalıcı olmuştu. Doktora gittiğimde yine Diyetisyene gitmek istediğimi söylicem.

Beni de moral çok etkiliyor. Alışveriş yapıcam bakalım diyete göre. Eşimde yine bu hafta evde yok tam ısınırım diyete inş.

Screenshot_20210320_230030.webp

Ve 10 bin adım yürüdüm 💃💃💃

Aynen yüksek kiloluyuz. Evlenmeden önce de 92 kiloyu görmüştüm. Diyetisyen her öğün 3 dilim ekmek vermişti. Ona rağmen 2 haftada 85 e indim ve kalıcı olmuştu. Doktora gittiğimde yine Diyetisyene gitmek istediğimi söylicem.

Beni de moral çok etkiliyor. Alışveriş yapıcam bakalım diyete göre. Eşimde yine bu hafta evde yok tam ısınırım diyete inş.
Hoş geldiniz 😌 ben Büşra. Burda hepimiz nerdeyse 100 kg civarini gördük. Hatta ben 115 gördüm. 26 yaşindayim 2 cocugum var

Bonus Bonus menüyü yazacaktim istemişsin, firsat olmadi tabiki...

Kahvalti
2 yumurta,
domates salata
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tk fistik ezmesi bal karisimi yedim.
Sekersiz çay

Daha sonra kiraz sapi cayi ictim

15.00 gibi yumurtali ıspanak yedim.
Yaninda az yogurtla.

17.30 gibi
Turk kahvesi 5 findik 3 hurma