- 11 Nisan 2007
- 85.958
- 502.463
- 1.223
Kızmasınlar dedim. Sarma yedim bir tabak hemde.
Sarma çok kötü değilki ya kaç kilo insanız biz çoğusı yaprak ki çok faydalı kaşık hesabına vursan içini kaç kaş bulgur olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızmasınlar dedim. Sarma yedim bir tabak hemde.
Ayın 29 A randevu anca bulabildim. Aynen iyi değil bir de midede kalp atışı gibi bir şey oluyor onu da söylicem. Zaten ben şeker ilacı olmadan kilo veremiyorum pco var ya. Ama bu ağrılardan sonra şeker ilacı da fayda etmiyor onu da dicem.M Musluk Suyu bu kadar ağrı iyi değil ya önce bi ilaç verir dr hafiflemezse sanırım başka şekilde teşhis koymak için bişeyler istiycek.
Sen tahlilde iste bak insülin falan
3 yemek kaşığı anca olur.Sarma çok kötü değilki ya kaç kilo insanız biz çoğusı yaprak ki çok faydalı kaşık hesabına vursan içini kaç kaş bulgur olur?
Böyle denilince hep tutulur kalırımM Musluk Suyu hanım kızlar cici gızlar gibi tanıt kendini
4 senelik evli 1 çocugu olan pcos ve hipotiroidi sahibi bir insanımM Musluk Suyu hanım kızlar cici gızlar gibi tanıt kendini
Ayın 29 A randevu anca bulabildim. Aynen iyi değil bir de midede kalp atışı gibi bir şey oluyor onu da söylicem. Zaten ben şeker ilacı olmadan kilo veremiyorum pco var ya. Ama bu ağrılardan sonra şeker ilacı da fayda etmiyor onu da dicem.
3 yemek kaşığı anca olur.
Böyle denilince hep tutulur kalırım![]()
Menüler görüyorum Bonus o menülere bakınca utandım3 yemk kaşığı için bu utanç fazla değil mi
5 yk na kadar yolu var haftada tek gün
Menüler görüyorum Bonus o menülere bakınca utandım![]()
Aynen yüksek kiloluyuz. Evlenmeden önce de 92 kiloyu görmüştüm. Diyetisyen her öğün 3 dilim ekmek vermişti. Ona rağmen 2 haftada 85 e indim ve kalıcı olmuştu. Doktora gittiğimde yine Diyetisyene gitmek istediğimi söylicem.İnş tamamem utandığımızda olucak.
Gör zaten menüleri örnek alıcaz güç alıcaz birbirimizden. Meselamisafir1001 arkadaşımız var kendi desin kaç kilo verdiğini.
Bu süreçte her kahvaltısında bal kaymak vardı küçük küçük.
Bunu okumak bile diyet için güç oluyo insana bak o kadar da zor değilmiş diyosun.
Hepimiz yüksek kiloyuz zorluğunu biliyoruz.
Vericez inş vermek zorundayız bırakma bu sefer. Bende güzel başlamıştım kahrolası buhranlarım bitmedi diyeti çok etkiliyor.
İyi çok şükür bugünAmine Busra ufaklık nasıl büş? Bi sorun yok dimi?
Evet tuğçe irtem videolarından başlamıştım ama bıraktım zorladı çünkü biraz hafifleyince tekrar deneyeceğimlolaxx evladım sen plates yaptıydın sanki bi ara dimi?
Geldim geldim. İnşallah yeniden başladım ben de bakalım. Yediğimi içtiğimi mi yazıcam? Dün tartıldım 73.7 çıktım bakalım nolcak napabileceğizNur1835 benim bebeğim nerde? Gelse mi acaba?
Geldim geldim. İnşallah yeniden başladım ben de bakalım. Yediğimi içtiğimi mi yazıcam? Dün tartıldım 73.7 çıktım bakalım nolcak napabileceğiz
Evet yeni gördüm ben de düzeltimHoşgeldin çiçeğim
69 da kalmış çizelgen
Aaa çok geçmiş olsun. Allah korumuşBugun eslemin boğazında toka kaldi. Görümcem cikartti. Ama o 5 dakika ömür gibiydi. Yalniz olsaydim asla çıkaramazmışım öldük öldük dirildik rabbim bize bagisladi. Sonra da doktora goturduk allaha şükür hic birsey olmadi
Hoş geldinizAynen yüksek kiloluyuz. Evlenmeden önce de 92 kiloyu görmüştüm. Diyetisyen her öğün 3 dilim ekmek vermişti. Ona rağmen 2 haftada 85 e indim ve kalıcı olmuştu. Doktora gittiğimde yine Diyetisyene gitmek istediğimi söylicem.
Beni de moral çok etkiliyor. Alışveriş yapıcam bakalım diyete göre. Eşimde yine bu hafta evde yok tam ısınırım diyete inş.