• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En iyisi haftalık yapalım memnun kalan devam etsim çünkü ben lolaxx lolaxx ıda istiyorum böyle tuş edeyim
Gel de sana tuşu göstereyim 😏😏

S10306-162346(1).webp

Bende lise zamanından beri hep vardi ama bu sefer ön kısım cok acildi işte. O canımı sıkıyor. Pco etkiside var sanki yaş ilerledikçe. Ayriyetten kıllanma sorunumda cok artti..
Kıllanma konusu benim de öyle çoook sinirimi bozuyor. Kaç kere doktora gittim ama doğru düzgün bir tedavi olamadım :/

Değişiklik yapmak istedim ismimi değiştirdim ☺️
Hayırlı olsun güzel isim olmuş içim açıldı. 😊

Kıllanma konusu benim de öyle çoook sinirimi bozuyor. Kaç kere doktora gittim ama doğru düzgün bir tedavi olamadım :/

Hayırlı olsun güzel isim olmuş içim açıldı. 😊
Ben gittim test yaptırdım tüylenme için bi bozukluk yoktu ama insülin bazen tüylenme kararma yaparmış

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lokma kek,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,7-8 çubuk kraker,2 lokma peynir ekmek
Akşam: 1 fırında balık,ekşi soslu brokoli ve mantar,kuru soğan,1 su bardağı şalgam,1/4 dilim ekmek
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi akşamlar kızlar
Sabah size mesaj yazdıktan sonra eşimle karasuda biraz işimiz vardı oraya gittik. O kahvaltı yaptı çıkmadan ben birşey yemedim. Yolda giderken kahve aldım kendime. Saat 12 gibi 5 hurma ve fındık yedim. Saat 16da tekrar kahve aldım. Eşimi eve bırakıp hastaneye gittim. Pazartesiye yetiştirmem gereken veriler vardı onları toparladım. Eve 20.30da geldim. O saatten sonra da bir şey yemedim artık. Dedim bu saatten sonra yediğim bana zarar. 36saat 72 saat açlık yapan insansın 4 saat daha mi aç kalamican yatasiya kadar dedim ve yemedim bir şey. Kızlarla oyuncak ev ve mobilyalar yaptık onlarla uğraşırken açlığımi unuttum vakit geçti gitti. Yarın serbest günüm zaten kahvaltı ve akşam yemegim maşallah olacak 🤭🙈

Bugün bol su iç onu atmak için inşallah. Güle güle kullan makineni
Teşekkür ederim cnm ❤️
En iyisi haftalık yapalım memnun kalan devam etsim çünkü ben lolaxx lolaxx ıda istiyorum böyle tuş edeyim
Bence haftalık yapalım herkes herkesle rakip sun ondan sonra uyuşma durumuna göre sabitlenebilir
Rakibem Bulamiyorum Bulamiyorum bu hafta hiç şansın yok kuzum pek hırslıhım şu an
Senin rakibin lolaxx lolaxx cnm ben S Seferye hatun ile eslestim 😘
Hasibe benim rakibim deyilmi😅
Evet cnm biz rakibiz. Yarın serbest günüm umarım cumaya toparlamış olurum 😉

İyi geceler 💜

Ne yedim bugün

Sabah 11:00
2 sucuklu yumurta
2 dilim tan buğday
Beyaz peynir domates

1 de çayla 2 tane kayısı

Akşam 18:00
Yoğurtlu brokoli havuç karışık salata
1 küçük kasede soslu kıtır mısırlardan

Çayla 2 tane haylayf bisküvi
Bide sarma yapmıştım pişmişmi diye bakarken 3-4 tane yedim 🤦🏻‍♀️

1,5 litre su içtim
2 gün yürüdüğüm için bugün biraz ayağımı dinlendirdim yarın inş yürüyüş yapıcam.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 lokma kek,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,7-8 çubuk kraker,2 lokma peynir ekmek
Akşam: 1 fırında balık,ekşi soslu brokoli ve mantar,kuru soğan,1 su bardağı şalgam,1/4 dilim ekmek
Sade kahve
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Güzel menü ara öğünün biraz daha sade olsa daha iyi olur.
Suyun iyi sporun var mı?

Bugünün menüsü
Kah 11
5 zeytin 1 haş yumurta
Çökelek 1.2 d peynir
Biraz kuru et
Dom sal yeşillik
Öğlen
1 cennet hurması
Yulaf 1 d. Balık
Akşam 6 da
Kuru sebze yemeği