• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,2 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/4 gözleme,1/2 ayva,1/2 nar,3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: Küçük tabak etli nohut yemeği,1 kase yoğurt
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Bugün iştahım hiç kesilmedi.😐Halaaaa açım.

İyi akşamlar ❤
Günümü çok güzel geçirdim kendi adıma ama biraz önce cips yedim bu son diye diye.
Eşim 10 senedir almadığı cipsi son iki aydır alıyor deli gibi.
Bi yerde çok zorlanıyorım dayanamıyorum çocuklarada ayrı zarar.

Yürüyemedim bugün çünkü ev işleri belimi baya ağrıttı.

1614800559133339621749.webp

Akşam yemeği niyetine salatalık ve yoğurt. Bugün dışardaydım. Sabah ve öğle çok iyi olmadı o yüzden.

İyi akşamlar ❤
Günümü çok güzel geçirdim kendi adıma ama biraz önce cips yedim bu son diye diye.
Eşim 10 senedir almadığı cipsi son iki aydır alıyor deli gibi.
Bi yerde çok zorlanıyorım dayanamıyorum çocuklarada ayrı zarar.

Yürüyemedim bugün çünkü ev işleri belimi baya ağrıttı.
Bizim evde de normalde abur cubur çok sık almayız. Ama ne zamanki dikkat etmeye başlarım herkesin canı abur cubur çeker ve alırlar hiç şaşmaz 😒

İyi akşamlar malesef bende başarısız bir hafta geçiriyorum ama sanki bugün iyi geçti gibi yazayım size

Kahvaltı 2 dilim siyez ekmeği ile 1kk peynir, 1 yemek kaşığı minik yeşil zeytin domates, salatalık

Öğlen: 5 mezgit balık, salata ve bir dilim siyez ekmeği

Akşam:
20210303_193437.webp

Saat 19:30 da 4 kaşık yulaf, 4 adet ceviz, bir tatlı kaşığı bal ve tarçından yulaf karışımı yaptım canım tatlı istediğinde iyi geliyor

Gün içinde suyu az içtim zanedersem ...

Ben bugün çok kötü beslendim kah iyiydi ekmek yemedim ama İkindi vakti 4 gibi dışarda açık havada gezdik eşimle termosta çay hazırlamıştım. Baya yedim yani. kısır yeşillik yoğurtlu kereviz yarım çörek ve yarım kurabiye yedim. sonra da fıstık çekirdek azdı. Eve gelince 6gibi biraz ceviz pestil ve yarım d kremalı kek yedim. Biraz önce bikaç kaşık da yoğurt. Biraz yürüdm. 30 dk leslie yaptım. Yediklerimi bike yakmamıştır.

Slm kizlar.

Çocukların yatma hazırlıkları var. Meryem yattı, Zeyneple emine süt içiyorlar şimdi.
Bana da bu uyku geldi sormayın. Başımı koysam uyuyacak gibiyim ama bir sürü isim var. Emine yarın okula gidecek formalarını utulemem lazım, mutfağı toplamam lazım, emineye börek yaparım diye yufka almıştım onları halletmem lazım.

Bugünkü menüm
13.30 domates, salatalık, peynir, 3zeytin, fındık
19.30 hamsi tava, kiremitte kaşarlı mantar, az salata
23.00 türk kahvesi

Süpraayyzzz mart ayı için kura çekicem kim kime düşerse onunla çekişip kilosunu versin diye.

Siz ne diyirsiiiz?

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
Çok iyi olur cnm. Maşallah bugün herkes menüye resim koymus çok güzel görünüyor. Fırsatım olursa ben de resimli yaparım.

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :( Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :(
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :KK43: Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :KK43:
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O
Geçmiş olsun canım hava çok soğuk 🥶

Back