Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ya vala çok sinir oldum yeniden eksilise geçmem gerek cumaya biraz eksi olurum insAllah26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.
ben lolax ve fit aferin bize yani diyet grubunda kilo almışız.
Fit mutlu anne sen +2 dedin diye 5 şubata 2 ekledim.
@nisan34
@bengisu022 bildirimleriniz yoktu siz bari yapmayın
@dimaze3800 ve @Matmatass bildirim yapmadınız zahmet edip gelip ben gelemiyorum bu ara diyemediniz. Bir hafta bekleyip silicem.
İnsan gelemez gelmek istemez anlarım hiç bişey demiyorum tabi ama bi haber vermek bu kadar zor değil.
Ben tablo gecikti diye 3 hafta geri gidip pc başında uğraşıyorum size de bi mesaj zor değil.
Bide noluyor önemsediğiniz biri kafasına göre gidiyor kaç hafta bide geliyor bişey bile yazmıyor başka yerde okuyorsunuz hoş olmuyor samimi hiç olmuyor neyse uzatmim lütfen haber verin emi
+90 GRUBU AYLIK KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ 26 ŞUBAT FARK 5 MART FARK 12 MART FARK 19 MART FARK 26 MART AYLIK FARK Bonus 110 109,5 +1,5 Aijoo 111 96 -1,7 lolaxx 126.4 +0,9 @bengisu022 oynakbasi34 113,6 -2,7 @74FRIDA 111,3 -0,3 @nisan34 @Minik Meleklerim 84,7 @misafir1001 95,7 80,6 -2,1 S Seferye hatun 91 90,2 Fit mutlu anne 90,7 89,9 +2 Bulamiyorum 110,9 100,2 -6 Mthn83 @Matmatass 97,3
Off ya vala çok sinir oldum yeniden eksilise geçmem gerek cumaya biraz eksi olurum insAllah
Toparlarsin canim. O arti cikmadan sonra daha iyi kg veriliyor vucut sasiriyorSlmlar kızlar bugün tartildm tablo pek hoş değil wc çıkmamıştim regl şişkinliği de var şu icmiyorum düzenli yediklerime de dikkat edemiyorum +2 gördüm bugün dahil yeniden toparlama vakti insAllah
Bildirim yaptm diye hatırlıyorum
Pazartesi 92.
Eline emegine sağlık. O artilar gider yeter ki azmimiz bitmesin. Subat benim icinde cok iyi gecmedi. Yaklasik 2 haftadir iyi geçiyor sadece. oynakbasi34 cok iyi gidiyosun kaptanim tebrik ederim26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.
@nisan34
@dimaze3800 ve @Matmatass bildirim yapmadınız zahmet edip gelip ben gelemiyorum bu ara diyemediniz.
İnsan gelemez gelmek istemez anlarım hiç bişey demiyorum tabi ama bi haber vermek bu kadar zor değil.
Ben tablo gecikti diye 3 hafta geri gidip pc başında uğraşıyorum size de bi mesaj zor değil.
Bide noluyor önemsediğiniz biri kafasına göre gidiyor kaç hafta bide geliyor bişey bile yazmıyor başka yerde okuyorsunuz hoş olmuyor samimi hiç olmuyor neyse uzatmim lütfen haber verin emi
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ 26 ŞUBAT FARK 5 MART FARK 12 MART FARK 19 MART FARK 26 MART AYLIK FARK Bonus 110 109,5 +1,5 Aijoo 111 96 -1,7 lolaxx 126.4 +0,9 @bengisu022 oynakbasi34 113,6 -2,7 @74FRIDA 111,3 -0,3 @nisan34 @Minik Meleklerim 84,7 @misafir1001 95,7 80,6 -2,1 S Seferye hatun 91 90,2 Fit mutlu anne 90,7 89,9 +2 Bulamiyorum 110,9 100,2 -6 Mthn83
Anam hasibeyi şimdi gördüm maşallah canim azmin daim olsun Bulamiyorum26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.
@nisan34
@dimaze3800 ve @Matmatass bildirim yapmadınız zahmet edip gelip ben gelemiyorum bu ara diyemediniz.
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ 26 ŞUBAT FARK 5 MART FARK 12 MART FARK 19 MART FARK 26 MART AYLIK FARK Bonus 110 109,5 +1,5 Aijoo 111 96 -1,7 lolaxx 126.4 +0,9 @bengisu022 92 oynakbasi34 113,6 -2,7 @74FRIDA 111,3 -0,3 @nisan34 @Minik Meleklerim 84,7 @misafir1001 95,7 80,6 -2,1 S Seferye hatun 91 90,2 Fit mutlu anne 90,7 89,9 +2 Bulamiyorum 110,9 100,2 -6 Mthn83
Ödem de vardir elbet. Ama senin hatani söylüyorum su içmemek. Cok az iciyorsun. Bizim kilolar icin nerden baksak 3 litre su şart. Ben şimdi yine elmali tarçınlı suyumu hazirladim. Kekik çayımı demledim. Bak bunlar zor seyler değil. Evde elma yoksa salatalik limon falan yap. Baska bitki caylari iç. Hem iştahın köreliyor. Kendini aç birakma sadece daha saglikli şeyler tuketmeye calis. Yada bir gun fazla mi kaçtı aman zaten bozdum deyip birakma lutfen. Seni seviyorumGaza basalım inş fit bende baksana aylık sonuçta rezil gibiyim çok sinirim bozuldu yazarken.
Çocuk nasıl oldu düzeldimi? Kafan bi dağıldı senin tabi geçen hafta
Aynen canım ne kaldı yaza şurda acilen eksilise geçmek lazım iyi cnm şükür yüzüstü bırakmıyoruz emekleme yuvalanma dışında normaldeki gibi ağrısı yok bklm haftaya bugün kontrolde nasıl çıkacak röntgen sonucuGaza basalım inş fit bende baksana aylık sonuçta rezil gibiyim çok sinirim bozuldu yazarken.
Çocuk nasıl oldu düzeldimi? Kafan bi dağıldı senin tabi geçen hafta
Ay hadi insAllah bende öyle düşünüyorum ama bklmToparlarsin canim. O arti cikmadan sonra daha iyi kg veriliyor vucut sasiriyor
Ödem de vardir elbet. Ama senin hatani söylüyorum su içmemek. Cok az iciyorsun. Bizim kilolar icin nerden baksak 3 litre su şart. Ben şimdi yine elmali tarçınlı suyumu hazirladim. Kekik çayımı demledim. Bak bunlar zor seyler değil. Evde elma yoksa salatalik limon falan yap. Baska bitki caylari iç. Hem iştahın köreliyor. Kendini aç birakma sadece daha saglikli şeyler tuketmeye calis. Yada bir gun fazla mi kaçtı aman zaten bozdum deyip birakma lutfen. Seni seviyorum
Hemen surahi şişe birsey ayarlaYerim bende seni seviyorum bu dönemde iyi geldin hep bana.
Su içiyorum hemen doğru diyosun 1 bardak suyla insan yaşar mı kuşum bile daha çok içiyodur.
Hemen surahi şişe birsey ayarla
Bende bekletiyorum suan. Kekik cayimi ictim amaYaptım ki resim atmaya geldim.
Bu dursun 6 dan sonra içerim bunu. Şimdi ayrıca 500 lük bardağımla limonlu içicem
Bende bekletiyorum suan. Kekik cayimi ictim ama
Geçmiş olsun canımÇay daha yapamam şu an eşim erken çıkıcak kızın ayağını göstermeye gidicem rumeliye.
Nasır vardı geçmedi bant taktık yakıyo falan dedi.
İşlerimi toparlim hemen
Gecmis olsunÇay daha yapamam şu an eşim erken çıkıcak kızın ayağını göstermeye gidicem hastaneye.
Nasır vardı geçmedi bant taktık yakıyo falan dedi.
İşlerimi toparlim hemen
26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.
@nisan34
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ 26 ŞUBAT FARK 5 MART FARK 12 MART FARK 19 MART FARK 26 MART AYLIK FARK Bonus 110 109,5 +1,5 Aijoo 111 96 -1,7 lolaxx 126.4 +0,9 @bengisu022 92 oynakbasi34 113,6 -2,7 @74FRIDA 111,3 -0,3 @nisan34 @Minik Meleklerim 84,7 @misafir1001 95,7 80,6 -2,1 S Seferye hatun 91 90,2 Fit mutlu anne 90,7 89,9 +2 Bulamiyorum 110,9 100,2 -6 Mthn83